Merhaba sevgili Hope;
sanırım ocak ayında başlayacaktın tedaviye, değil mi? Çok az kalmış. Sen de o zamana kadar psikolojini toparla. Bırak, zaman aksın, isteklerin evrenle buluşsun. Bu arada, başkasının yumurtasıyla bebek sahibi olma düşüncesi bence çok güzel. Benim bir tanıdığım, arkadaşım daha doğrusu, bu şekilde hamile kaldı. Yunanistan'da oldular tedavilerini. Onunla konuşmuştuk bu süreci, hamileliğinin nasıl geçtiğini vs. Aynen normal hamile kalmışsın gibi, bütün olağan durumları yaşıyorsun. Tüp bebekten bir farkı yok. Karnın büyüyor, göğüsler süt doluyor ve bebişini emziriyorsun. Çocuk da ilginç bir şekilde annesine benziyor. Huyları da benziyormuş. Sonuçta 9 ay karnında taşıyorsun, senin damarlarındaki kanla besleniyor yavrucak. O arkadaş erken menopozdu, o yüzden bu yolu denediler. Şimdi ilkokul 2 yada 3. sınıfa gidiyor çocuk, kocaman oldu yani. Düşünsene, bir de kaç yıl önce yaptılar bu tedaviyi. Yani insanlar tüp bebeğe bile bi tuhaf bakarken, onlar böylesi bir yöntemle çocuk sahibi oldular. Bir de çevre baskısı filan, insanların tuhaf düşünceleri. Bir de sana bir tavsiyem olacak naçizane. Tüp tedavisi sürecini çok fazla insanla paylaşma. Daha doğrusu bu birçok şey için geçerli bence. Bir konuya çok fazla insanın düşüncesi dahil olursa, olmuyor, engelleniyor sanki. Ben bu enerji işleriyle filan ilgileniyorum amatörce. Başka insanların düşünceleri senin isteklerinin önünde engel oluşturuyor. Yani şöyle anlatayım: O başka insanlar bizim için kaygılanıyor, bizi çok seviyor ve istediğimiz şeyin gerçekleşmesini çok istiyor olabilirler, yakınlarımız veya kardeşlerimiz vesaire olabilirler; ama yine de onların olumsuz düşünceleri ya da "Tekrar deniyorlar, ama bu sefer de olmayacak galiba" türünden düşünceleri, iyi niyetli bile olsa, bizim sürecimizi etkiliyor bence. O yüzden bence çok fazla kişiyle paylaşma, eş dostla filan yani. Dediğim gibi, onların niyetlerinde sorun olduğu için değil; bizim durumumuza, isteğimize bir bakış açısı yansıtıyorlar, yani enerji. Bunu da dikkate al bence. Benim hayatımda çok geçerli bu söylediğim şey. Diyelim ki bir şey almaya niyetleniyoruz, birilerine bahsediyoruz çevremizde, o şey olmuyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Görüşmek üzere canım.