38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.

Berna, branca ursulai'yi google'dan araştırdım. Bir alışveriş sitesinde üzerinde erkek resmi olan infertilite ilacı olduğu yazıyor. Senin kullandığı şu linkte yer alan sitede bahsedilenden mi acaba? infertilite ye basit bir çare bulunmuş... | Anneler Forumu | Anneler Arası Sosyal Bilgi Ağı

Bernacım ne güzel haber bu tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin.Bu arada diğer hamile arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum.Ben hala 3. kürtajımın ardından oluşan sorunlarla uğraşıyorum.Dün yaptırdığım hormon tahlillerimde fsh 23 çıktı ,kendimi yollara vurup zırıl zırıl ağladım.Sanırım artık menapoza giriyorum çünkü adetim çok azaldı en fazla 2 gün sürüyor.Doktorum bir sürü ilaç yazdı bilmiyorum bu rakamlarla tüp bebek yapmaya gerek var mı yok mu.Akupunktur,bitkiler,vitaminler her türlü şeyi deniyorum elimden gelen bu kadar yoluna bıraktım hatta dalga geçiyorum artık kendimle .
Kendinize iyi bakın.Sevgilerimle ...:54:

reis....fsh her ay aynı değil...senin yaptırdığın ay öyle çıkmış....spontan hamile kalabiliyorsun....bu bir şans....inşallah bunun devamı gelir...
adet miktarının ne kadar olduğunun önemli olmadığını söylemişti fiiii tarihte bir dr um 48 yaşındaki arkadaşıma.ve o doğal kalmıştı.

elinden geleni yap...gerisini bir bilene bırak..sevgiyle kal..

tiviti.......seni tebrik etmiştim değil mi?sağlıkla büyüt...

alkan....annen daha iyi umarım....güzel bir yazı..lütfennn

herkese sevgiler güller....

Berna, branca ursulai'yi google'dan araştırdım. Bir alışveriş sitesinde üzerinde erkek resmi olan infertilite ilacı olduğu yazıyor. Senin kullandığı şu linkte yer alan sitede bahsedilenden mi acaba? infertilite ye basit bir çare bulunmuş... | Anneler Forumu | Anneler Arası Sosyal Bilgi Ağı

o linki açamadım ama sitemizdeki bir topik var oraya bakın isterseniz bende ordan bir arkadaştan temin etmiştim.( Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim)evet kutusunda önde erkek gerisinde silik olarak kadın resmi var.bu ilaç erkek infertelisindede kullanılıyor çünkü.

38'in gülleri uzun bir aradan sonra ben geldim.bayadır bi küsmüştüm herşeye tedavileride bırakmıştım ama bitkiseller hariç onları hiç bırakmadım.bugün çok mutluyum çünkü 5+1günlük hamileymişim.süpriz oldu hiç beklemezken.keseyi gördük daha küçük olduğu için kalp atışını bir iki hfta sonra dedi.inşallah onuda duyarız allahın izniyle.44 yaşında ,0.247amh ile oldu bunlar.umudunuzu kaybetmeyin sakın.rabbim ol dedimi oluyor.tüm isteyen arkadaşlarımında kucaklarını, göbüşlerini doldursun allahım inşallah.

Berna slm ben senin modundaydım uzun süredir ve hiç girmiyordum topiğe ben de aynen senin gibi herşeye küsp boşvermiştim girip te bu güzel haberi görünce yazmadan edemedim nasıl mutlu oldum anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallah valla taze bir umut oldun su serptin bu karanlık ve depresif günlerimde inşallah kucağına da alırsın bu arada doğal yollamı h:nazar:mile kaldın tüp değil mi?

İyi geceler arkadaşlar.Umarım herkes çok iyidir.Ben de çok mutluyum,çok huzurluyum çoook...Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için yeniden çok ama çok teşekkür ederim.Pamuk annem hiç ummadığımız bir şekilde hızla iyileşti,aramıza yeniden döndü.Kalbindeki rahatsızlık tabi ki onunla birlikte hep olacak ama çok şükür ki beyindeki ve böbrekteki problemler geçti gitti.Şimdi ablamda yatıyor,dinleniyor.Ben de okul çıkışlarımda koşa koşa gidiyorum.Bütün gün kalıyorum.Eşim geliyor ve uyumak için evimize dönüyoruz.Hep bir koşuşturmaca ama olsun napalım.Hep söylüyorum sağlık olsun,Allah dert keder vermesin geri kalan her şey halloluyor,yolunu bir şekilde buluyor.Bir tek ölüme çare yok.
Şekerler,evet bu topik uğurlu topik.Al işte şimdi de Berna'dan güzel haber geldi.Hem de 44 yaşında,hem de kendiliğinden...Bu böyle bir şey işte.Allahın dediği oluyor.Doktorlar bile şaşıp kalıyor...
Berna cım,inan çok sevindim.Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.Her gebe kalana aynı şeyleri söyleyip duruyorum.Aman aman çok dikkat edin.Her şeyi bilin uygulayın doktorlarınıza bile güvenmeyin.Benim yaptığım yanlışları yapmayın.İlk üç ay çok önemli çok.Tüm kalbimle yeniden tebrik ediyorum seni.branca ursulai ye bende bir yerlerde okumuştum ama hiç üstünde durmamıştım.Bak şimdi bir de bu çıktı başımıza.Aranacak,bulunacak ve de kullanılacak başka yolu yok:)))Tatlım sen kendine çok dikkat et,bebişini güzel güzel büyüt karnında.Eşini ve seni yeniden tebrik ediyorum.
Portakal ve mandalinadan hiç ses yok mu kızlar?İnşallah herşey yolundadır.
Hopp,yumoş biriktirmek gerçekten çok güzel bir iş.Ben ne yazık ki bu konuda geç kaldım.Ne zamanım,ne de yumoş sayım hiç uygun değil.Dilerim seninkiler birikir ve bebek olurlar aminnn..
Bu arada ben geçen ay femara diye bir ilaç duymuş almış ve de içmiş idim.Fiyaskoyla sonuçlandı.Doktora gidemedim.Ne hormonlara ne de yumoşlara falan baktıramadım.17.günümde adet oldum.Ohaaaa dedim.Bu kadar da erken hiç olmamıştı.Neyse hemen B planına geçip adetin 5.günü yine hiç doktora moktora gitmeden bu seferde klomen içmeye başladım.Hafta sonu niyetim dra gitmek.Çünkü çatlatma iğneside gerekiyor bu ilaçlarda.İçiyorum cahil cahil işte.Hani kaybedecek fazla bir şeyi kalmayan insanlar öyle bir boşvermişle davranırlar ya bendeki durum da ayyynen öyle.Reis üzülme canım yalnız değilsin.En son fsh 17 lerdeydi.Şimdi bilmiyorum ve de ilgilenmiyorum.Verecek olan Allah fsh msh dinlemez.Çok istemek lazım.Çok istiyoruz.Olmaması için de sebep yok.Haaa ne zaman menopoz o zaman tamam.Sende bence kürtajların etkisi devam ediyor başka birşey değil.Sakın takılma o fikre.Kampa hiç uğramamışsın.Bence sen de hamile kal gel canım ya...Uğrama uğrama bir uğra ver haberi düğün bayram yeri olsun bu topik Aminnnnnnnn...
Çıkıyorum kızlar.Çamaşır makinesi sıkmayı bitirdi.Bi de assa şunları süper olacak valla yaaa..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum dostlar.Kendinize iyi bakın sevgiyle kalın.İyi geceler herkese....

ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.

Berna tebrik ederim, cok buyuk haber! Insallah saglikla devam eder. Hepmize umut oluyorsun :)
Ben de arastirdim branca ursului'yi. Buldugum markanin online satisi var, 3 farkli ambalaj var. Markasini yazacagim: Dacia Plant diye bir romanya markasi ve sitesi. Bu mudur? Hem hap hem de sivi seklinde formlari var, sen hangisini kullandin? Biz de deneyelim. Sevgiler.

Çağırdım geldin işte:)))Demeki ki dileğim tutacak oleyyyy...Canlı selam canım.
Alkancim sana da selam :) Ozlemistim seni. Bak sen Berna'ya, hem de 44'unde hem de kendiliginden hamile :) Insallah saglikla devam edecek.
Biz de hamile kalacagiz. Buna kalpten inanmaliyiz. Ben o kadar sarsilmistimki, bu inanci kaybettim neredeyse. Buraya da pek ugramadim, cunku oncelikle konudan birz kopup psikolojimi toparlamam lazimdi. Simdi tekrar guc kazanmis sekilde geri donuyorum. Berna'nin ilacini almaya calisacagim internetten, Cinli doktoruma da bir gideyim yine hokus pokus ilaclarini kaynatayim. Yeni yildan umutluyum. Baksana 2012'yi 6 hamileyle kapatiyoruz :):)
Sevgiler

alkan...hpcaamm.....herşeyin iyi olduğuna sevindim..

ammaaa...komen konusunda dikkat derim...öyle kafana göre fazla klomene takılma.kist yapabiliyor.ona göre...sonraki ayda kisti yok etmeye çalışırsın sonra....mini uyarı...

klomenli ayda da takip yaptır:34:yumoşu ya da ları ıskalamayalım.:52:

Herkese meraba bayanlar ..

Alakancim..canim sevindim annenin iyi olmasina ..insallahh rabbim basinizdan eksik etmesin hayirli uzun omurler versin ..yaslilarimiza ve genclerimize insallahh..canim deniz dediyi gibi kendi ..kafana gore ilac kullanmani bende tavsiye etmiyorum dr unla gorus bence nacizane fikrim benim..inaniyorumki sende hamile kalican ,,sende kampada ve mai cikte..burdan guzel haberlerinizi okuycaz insallahh..2013 te insallahh..tez zamanda rabbim mucizeni gondersin insallahh...sevgiyle kal kendine iyi bak ve haplarina dikkat et yerinde ve yetrince kullan..ok opuyorum..

Berna..canim tebrik ediyorum ,,Allahim tamamina erdirsin insallahh..dikkat et ilk 3 ay hep dinlen..cunki zor elde ediliyor kolay deyil..ama sninki sukur kendiliyinden gelek bir melek..hersey gonlunce olsun..

Denizgeldi..kizlari sormussun teyzesi..buyuyolar..sukur.:nazar::nazar:.ikizsi bir kalkiyor ikisi bir yatiyor hemen hemen..mamamiz gelmeyince basiyoruz cigligi tabi buarada bende haycanlaniyorum hangisene bakiyim diye..tabi mama elimde iki biberon ikisine birden veriyorum..gorsen cok komik ve yoruc hallarimiz ..bugune sukur olsun..onlari veren rabbime kurban olurum ben..onlarin gulumsemesi buyumesi..yorgunluk ve uykususlugumu gideriyor..isteyen butun arkadaslarimada rabbim versin insallahh..evet guc gerektiriyor bende bel felan kalmadi indirip kaldirmaktan sagolsunlar bebislerim..annelerinin herseyleri hem anneleri hem yavrulari herseyim onlar..yanlizligimiza arkadaslar..neyse gozlerim akmadan bitireyim bu konuyu..kizini op yerime senide optm canim..

Mai..kiz napiyon hic sesinde cikmiyor hic yazmiyonda bizi unuttunmu ne..soyle bakim nehaber..nasilsin seneye geliyormu senin yavrular insallahh..ses ver hele..optm

alaraa canım netten buldum bernanın dediği bitkinin resmi bu..

$tinctura-de-branca-ursului-200ml-2590407_big.webp

Son düzenleme:
Sağol tweetycim. :) Şu tedavim olumsuz sonuçlanırsa bir de bunu denerim artık.:(

Kampa, tentürün fiyatı ne kadarmış.

canım normelde çok ucuz bu ilaç,bana veren arkdaş ilk kutuyu 20 tlden almış sonra bir başkasından 40 tl ye bulup almış bende 40 tl ye aldım.dediğim gibi en fazla 20 tl aslında.

Berna tebrik ederim, cok buyuk haber! Insallah saglikla devam eder. Hepmize umut oluyorsun :)
Ben de arastirdim branca ursului'yi. Buldugum markanin online satisi var, 3 farkli ambalaj var. Markasini yazacagim: Dacia Plant diye bir romanya markasi ve sitesi. Bu mudur? Hem hap hem de sivi seklinde formlari var, sen hangisini kullandin? Biz de deneyelim. Sevgiler.

teşekkürler kampacım.dacia plant evet sıvı olanını kullandım zaten en etkilisi buymuş.yanlız zehirden beter bir acı tadı var söyleyeyim.günde 4 kere içiyorsun bide.inşallh bulursunuz bir an önce başlayın umarım herkese faydalı olur.

berna3572 kullanıcısından alıntı
38'in gülleri uzun bir aradan sonra ben geldim.bayadır bi küsmüştüm herşeye tedavileride bırakmıştım ama bitkiseller hariç onları hiç bırakmadım.bugün çok mutluyum çünkü 5+1günlük hamileymişim.süpriz oldu hiç beklemezken.keseyi gördük daha küçük olduğu için kalp atışını bir iki hfta sonra dedi.inşallah onuda duyarız allahın izniyle.44 yaşında ,0.247amh ile oldu bunlar.umudunuzu kaybetmeyin sakın.rabbim ol dedimi oluyor.tüm isteyen arkadaşlarımında kucaklarını, göbüşlerini doldursun allahım inşallah.

bernacım çok sevindim hamileliğin sağlıklı huzurlu geçsin inşallah,bebeğini sağlıkla kucağına al.

slm alarahan nasılsın?bugün test günün diymi?bende kan verdim ama umudum hiç yokk:(( benim aslında yarın test günüm sorun olmaz herhalde diymi?sen verdinmi?sonucu merakla bekliyorum.

slm alarahan nasılsın?bugün test günün diymi?bende kan verdim ama umudum hiç yokk:(( benim aslında yarın test günüm sorun olmaz herhalde diymi?sen verdinmi?sonucu merakla bekliyorum.

hurre, bana nedense 2 Aralık test tarihi verdiler ama ben dayanamadım dün kan verdim. Bugün saat 14'te sonucu alacağım ama sabah zaten crinone'u kullanırken hafif kırmızılı ilaç kalıntısı geldi ve adet olacak gibi ağrılarım başladı, başım ağrıdan çatlamak üzere. Çok mutsuzum, artık ne yapacağımı bilemiyorum. Berna'nın kullandığı tentürü mü denesem bilemiyorum. Sen de durum nasıl?

hurre, bana nedense 2 Aralık test tarihi verdiler ama ben dayanamadım dün kan verdim. Bugün saat 14'te sonucu alacağım ama sabah zaten crinone'u kullanırken hafif kırmızılı ilaç kalıntısı geldi ve adet olacak gibi ağrılarım başladı, başım ağrıdan çatlamak üzere. Çok mutsuzum, artık ne yapacağımı bilemiyorum. Berna'nın kullandığı tentürü mü denesem bilemiyorum. Sen de durum nasıl?

inşallah hayırlısıyla tutunmuştur başka tedavilere gerek kalmaz.benimde dün çok ciddi ağrılarım vardı,yatmak zorunda kaldım,birde bugün uyandığımda kocaman bir sivilce bana bakıyordu aynada:(oklar adetimi gösteriyoooor? bende mutsuz sıkıntılı kirpi gibi dolanıyorum ortalıklarda:((benim sonucum 5 gibi çıkacakmışşşş.önce sen alacaksın inşallah hayırlısıyla olumlu olsun sonucun.

Alarahan , Hürre
Allah yardımcınız olsun inşallah bebişleriniz sizinledir, hiçbir sorun yaşamadan müjdelerinizi duyalım:16::16:
hayat biz yaşarken süprizler yapıyor biliyoruz tanık oluyoruz. Mucizeleriniz sizinle olsun
sevgiler:16:

Alarahan , Hürre
Allah yardımcınız olsun inşallah bebişleriniz sizinledir, hiçbir sorun yaşamadan müjdelerinizi duyalım:16::16:
hayat biz yaşarken süprizler yapıyor biliyoruz tanık oluyoruz. Mucizeleriniz sizinle olsun
sevgiler:16:

amin canım,RABBİM dualarını hepimiz için kabul etsin inşallah,sende bebeğini sağlıkla vakti geldiğinde kucağına al inşallah.alarahan gelmedi merak ediyorum onun sonucunuda:26:

Back
X