Maşallah sana Brezey 14 haftaya ulaştın

Puffy sağlıkla kavuşsun bebeğine sonra sırada ben varım

inşallllahhhh
Benim de bir kızım olacak 28. Haftaya ulaştık çok şükür ilk. 3 aydan sonra zaman geçiyor...Rabbim isteyen emek harcayan herkeseeee nasip etsin bizide sağlıkla yavrularımıza kavuştursun...

Sana da binlerce kere Maşallah wannacığımmm

demek ki puffyden sonra sen , senden hemen sonra lejenam diye diye hepimizin evin de o mis kokulu melekler nefes alacak.
Darısı herkeslere olsun.isteyen dileyen bekleyen herkeslere...
Allahıma binlerce şükürler olsun ki 14. haftamızdayız.
yaklaşık 1 hafta önce 2. kere nene de olunca , duygularım daha da yoğunlaştı.
yavaş yavaş tırmanan hormonlarım birden hız aldı... gözümden yaşımın düşmesi hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun , dualarını kabul etsin, evlatsız bırakmasın.
Bende geldim 39 yaşında tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kalmayı başarmış 14 haftalık anne adayıyım ..
sevgili arkadaşım hoşgeldin.
dilerim Rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmeni , bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
ne olur kendini üzme hiç bir şey için.
puffyiin doktorunun dediği bir söz vardı , anne ne ise bebek odur diye.
sen beslenmene , hem manevi hem bedenen beslenmene ne kadar dikkat edersen bebeğin o kadar sağlıklı ve mutlu olur.
lütfen kendine dikkat et...
Heyoooo, forum senlenmis :) mamicik hosgeldin!
Breezeyim fistigim,, nazli bebekim, cok seviniyorum guzel haberlerinle..Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu..yani bizdigi:) upatelerin icin tesekkurler balim:) Puffy nihayet kavusuyor bebegine hadi bakalim, saglikla gelsin o da..4 ekim dedin, benim evlenme yildonumum..ben hala bildigin gibi takiliyorum buralarda, 3-4 hafta sonra kocam geliyo acaip heyecanliyim, bu arada yeni bir is teklifim var hem de super otesi bisey, cok heyecanliyim:) iyice salladim tup bebe isini anlayacagin..ya zaten hope ve ben calismaktan bebe yapamiyoruz mu nedir anlamadim:) ya da sallamaya bahane mi ariyoruz acep, cunku herkesler calisiyo yani..
Benim prosedur problemi cok cetrefilli is, anlatsam cok uzun surer..ama doktor yumurta rezervlerin cok iyi, simdi bi tane yapalim, bi kac sene sonra kardes bile yapariz dedi ben de bi rahatladim, yoksa asilmayacak bir sorun degil:) biraz daha bekleyecegim..cunku Kanada'yi birakip Turkiye'ye yerlesme olasiligimiz var, once bu islere bi bakayim ne edicez nereye yerlesicez bi belli olsun, sonra da kuzucuguma odaklanicam..
Neyse cok yazdim kizlar,, hepinize sevgiler..
Bizdigin annesiiiiiiii cok optum sarildimmm..
Hope ise daldi unuttu bizi yahu:)
elime sopa alıp önce senin ( sen İstanbuldasın nasılsa ) , sonra hope un peşine düşeceğim ben de durun bakalım
ne zaman.

iş iş diye diye yediniz bitirdiniz beni beee
ne işiniz ne planınız varsa bir an önce tamamlayın artık...
tamam yaşınız daha genç ama canım benim , o bebeklersiz geçen her gün kayıpmış ben bunu anladım.
bak yeni doğan torunumu görmeden duramıyorum , o kokusunu duydum ya herkes ve her yer onun gibi kokuyor sanki ve özlüyorum.
Rabbim nasip ederse 5,5 ay sonra kavuşacağım bızdığımı kucağıma aldığımda hissedeceklerimi düşündükçe " ahh eşek kafam " diye
kendime kızıyorum.
beni daha fazla kızdırmayınnnnnn

Bellacım neşe saçıyorsun etrafa.ne güzel. Allah hiç bozmasın inşahlah...benim 8 haftalık gebeliğim gelişimi durduğu için sonlandırılmıştı.bu gün tam 1 ay oldu. Anca anca çıktım depresyondan ..ama hep takip ediyorum sizleri... Güzel haberlerle seviniyorum.. Umutlanıyorum...benim rezervler bitti bitiyor. Bi de tedavide büyüyen myomlar çıktı başıma..önce yumurta toplıycam 2-3 ay sonra ameliyat sonra iyileşme süreci.. 6 ayı bulur dedi doktorum..30 yaşında olsam 6 sene de beklerim diycem ama 42 yaşındayım 1 aya tahammülüm yok.. Ama çare de yok :) sonu güzel olsun... önemli olan umudunu ve inancını yitirmemek...sevgiyle kalın
sevgili arkadaşım ,
Rabbim yar ve yardımcın olsun. yaşadığın tüm üzüntüleri ve acıları unutturacak kadar büyük mutluluklar nasip etsin sana.
şimdi çok uzun gibi gelen zaman , su gibi aksın gitsin.
bebeğine tekrar kanınla can vereceğin o günlerin gelsin.Sağlıkla huzurla kavuşursun dilerim.