38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tüpbabayla bugün karsılastık,selam söyledi,denizi tenhada gıstırıp iki tane embryo koyup yavrulatmazsam diyo:jeyyar:,ben elçiyim,elçiye zevaaaal olmazzz

Ben sana arkadaslık teklif etmeseydim direk ekleyebiliyordum,simdi benim irtibatlarda arkadaşlık istegi yazıyor kırmızıyla,onaylanmamıs görünüyooo.:çok üzgünüm:

Yaaaa kızzzlaaar konuyu saptırıp topigi uzatıyoruz diye uyarı almayalım simdi,eeeee tüpbebek nası iyi mi:roflol:

Yok ya sanmam. Kötü bir şey konuşmuyoruz ki. Hem zaten aslında topicin asıl konusu tüp değil. "38 yaş üstü hanımlar buraya". :1no2:

Gerçi haklısınız siz yeni çıkmışsınız ya Moniş'le. Moderatör amazonların gazabına uğramaktan korkuyorsunuz di mi. :jeyyar:

Ben sana arkadaslık teklif etmeseydim direk ekleyebiliyordum,simdi benim irtibatlarda arkadaşlık istegi yazıyor kırmızıyla,onaylanmamıs görünüyooo.:çok üzgünüm:

Aaa hemen bakayım ya. Nasıl oluyor. Seni eklemez miyim hem de seve seve eklerim. Ama ben bu sitenin işleyişini tam kavrayamadım. Biraz zor geldi bana. O yüzden belki becerememiş olabilirim. benneyaptımki

Yok ya sanmam. Kötü bir şey konuşmuyoruz ki. Hem zaten aslında topicin asıl konusu tüp değil. "38 yaş üstü hanımlar buraya". :1no2:

Gerçi haklısınız siz yeni çıkmışsınız ya Moniş'le. Moderatör amazonların gazabına uğramaktan korkuyorsunuz di mi. :jeyyar:

niye korkalım aşkımnaniknanik,,,,,hakaret yok birşey yok,,,,hoş o zaman da hakaret yoktu biraz sert ti ama öyle anlaşıldı be gülüm,,,,kader utansınsenağlama

ya evet ders calisiyorum ayni anda. sinavima cok az kaldi. bu gidisle kazanamayacagim. aman olsun kazanamayayayim umurumda degil valla

Kızlar şimdi reklamlarda duydum. Yarın posta gazetesi çok detaylı bir tüp bebek eki veriyormuş.

Ay ne salağım ya. Moniş zaten beklemede. Roniyam ABD'de nasıl alsın. Neyse belki yarın okuyan arkadaşlar görür.:çok üzgünüm:

hayat kisa. ders, kariyer diye diye bu hale geldim. yok simdi evlenmeyeyim okul bitsin, yok simdi evlenmemeyim ihtisas yapayim, yok simdi yeni ise basladim cok calismam lazim diye diye yumurtalarimi bitirdim. vallahi artik hicbir sey icin uzmeyecegim kendimi.
hayat kisa ve heranindan zevk almaya calismak lazim

Back
X