MONETACIM hayırlısı olsun canı m asıl kan testi önemli canım .umutla bekliyorum
bakıcaz elif cim,,,,,,12 günü bekleyeceğiz,,,,,,,ne yapalım canım sağolsunyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MONETACIM hayırlısı olsun canı m asıl kan testi önemli canım .umutla bekliyorum
DUYGUCUM Hayırlısı olsun hamilesin sevin takma kafana bana ikiz gibi geldi benimde 10 .gün 160 dı 13 gün 280 di ikiz benim kiler
dilarem selam canim bu arada. benim saatimle gunaydin demek istiyorum ama sizde oglen sonrasi.
MONETACIM hepimize cumartesi buyuk gun bende keseyi gormeye gidecegim insallah ikimziinde yuzu guler:)canim sakin belirtielre takilma bak ben bu hamileligimde (duyanda birkac cocougumvar sanir)hic ama hicbir belirti hissetmedim..oyuzden hic alakasi yok bilesin..doktorlarkonsuundada haklisiniz sende Roniyamda..zaten dunden beri artik pozitif olacagim diye soz verdim insallah tetkiklerdede herseyolumlu devam eder...amannn defne taktığın şeye bak al birini vur ötekini,,,,hepsi aynı şeyi yapıyor yaş olmasaydı acaba neye suç atacaklardı,,,bebek sahibi olmak senin için benim için,burdaki arkadaşlarımız için önemli onlara ne,,,duygusuz oluyorlar,,,empatiden çok uzaklar
duygucummm ne guzel bir haber..canim gozunaydin:))22o cok harika bir sonuc canim:)ve galiba ikiz bebekelrin ne harika:)allah saglikla dogurmani nasip etsin insallah:)mrb canım ınsallah hamıleyımdır dayanamadım sabah 8de yaptırmıstım tahlılı 2gun olmaamıstır dıye bır daha yaptırdım suan sonuc220 persembe aksam yapıcam bırdaha dualarınızı eesırgemeyın olurmu dualarda bulusalı rabbım herkesın gonlune gore versın
canimmm iyiaksamlar...ben iyice yazma ozurlu oldum zatenklavyemde biraz bozukluk varDefnecim iyi akşamlarrr,nasılsın bakiym?
canimmm iyiaksamlar...ben iyice yazma ozurlu oldum zatenklavyemde biraz bozukluk vardilaremcim iyiyim cok sukur bugun ecz kadar gittim 1-2 saat daha fazla duramadim soguk geldi eve donunce birseyler atistirdim bana bir uyku coktuki sana anlatamam...3 gecedir bas donmesi oluyor belkide pro dan dolayidir..tansiyonumda dusuyor..cumartesii bir atlatsam..heyecan icinde bekliyorum..sen nasilsin canim?
roniyamcimmmm nasilsin?ders calisma nasil gidiyor?benim bir suru isim var(evev recete getirdim hic yapmak istemiyorum..ama islerim igildikca yigildi
(calisma hayati ile bu is cok zormus anlasilan
ya canim sen gecne gun anlatirken 2.bebeginde heparinde kullaniyormus gibi yazmissin benmi yanlis anladim?
canim bak adet doneminde sanirim bu oluyor..metabolizmayi hizlandirici etkisi varya bende olmadi canim ama beni enerjik yapti yumurtlama donemine kadar kullanmistim adet doneminde zaten carpinti hissederim canim seninde oyledir mutlaka..2 taneyi sabah akamaliyorsun degilmidefnecim selam. ya dun benim biraz carpintim oldu, kafama takildi acaba dhea den mi diye. sen de hic boyle seyler olmusmuydu. gunde 2 tane aliyorum ben.
canim bak adet doneminde sanirim bu oluyor..metabolizmayi hizlandirici etkisi varya bende olmadi canim ama beni enerjik yapti yumurtlama donemine kadar kullanmistim adet doneminde zaten carpinti hissederim canim seninde oyledir mutlaka..2 taneyi sabah akamaliyorsun degilmi
canim insallah dedigin gibi gorururz bakalim keseyi:)canim ya bendede mthfr heterozigot ve gecirilmis kayiplarim var ve hala doktorlar gerek yok diyorya evet ilkinde bos gebelik yasadik diye 2. de test sonucunu aldiktan yani hamile oldugum anlasildiktan sonra doktorum baslayalim dedi.
canimmm iyiaksamlar...ben iyice yazma ozurlu oldum zatenklavyemde biraz bozukluk vardilaremcim iyiyim cok sukur bugun ecz kadar gittim 1-2 saat daha fazla duramadim soguk geldi eve donunce birseyler atistirdim bana bir uyku coktuki sana anlatamam...3 gecedir bas donmesi oluyor belkide pro dan dolayidir..tansiyonumda dusuyor..cumartesii bir atlatsam..heyecan icinde bekliyorum..sen nasilsin canim?