38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Uyku da baş dönmesi de gebeliğinin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi canım benim:1hug: Benim de tansiyonum ilk baslarda düştü,aman ha dikkatli ol,ara ara tansiyonunu ölç ama fazla da ölçersen takıntı oluyor.Seni ve bebişini çoook öpüyorum,yirim ben o keseyi cokacimcoook Yani şimdi sen bebişini kanguru gibi kesende mi taşıyorsun,ooooy ooooy :roflol: iyi ve güzel akşamlar canım,yemek vakti,ben çıkıyorummmmkaydirigubbakcemile3
ah canim benim:)insallah teyzeleri gorucez bakalim..bende cikiyorum malum yemek vakti:((hepinizi kocaman opuyorum

canim insallah dedigin gibi gorururz bakalim keseyi:)canim ya bendede mthfr heterozigot ve gecirilmis kayiplarim var ve hala doktorlar gerek yok diyor:((bunu sana tr deki doktorun mu vermisti?hangi dozda kullanmsitin?

evet tr deki doktorum verdi. fragmin 5000 aksamlari subcutan yapiyordum. bir de aspirim 100 mg

Monetacim canimmm bak erkenden test yapmissin :(bak bebitoyu hatirliyormusun cuma idrar testi negatifti cokuzulmustu amapazartesi kan testi gayet iyi cikmisti:)senin daha kac gun var be canim??/cumartesi degilmi test gunun....insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz..canimeger yoksada cok uzulme hemen dondurulmuslarini siraya dizersin canim:)ama ben eminim guzel sonuc alcaksin:)insallah

sağlık olsun diyorum defne cim ,,,cumartesi testi yaptırcam tabiki yoksada yola devam arkadaşım baksana dilarem YOLA DEVAM dedim korktu,,10 TANE DOĞURURUM BU HIZLA diye:roflol:,,,,e ben de moniysem birkaçtane doğurup onun kızını tenhada kıstırtmazmıyıma.s.

Monicim gör bak ne seviliyorsun,herkes senin için en iyisini istiyor,sana bişey diyim mi?Sen bu pozitiflikle on tane doğurup onuna birden pozitiflik aşılarsın,yola devam derken inşallah onda durursunkaydirigubbakcemile2

hepsi çok sağolsun,,, hepsini çok seviyorum ben burdaki çıtırların:jeyyar:

MONETACIM hepimize cumartesi buyuk gun bende keseyi gormeye gidecegim insallah ikimziinde yuzu guler:)canim sakin belirtielre takilma bak ben bu hamileligimde (duyanda birkac cocougumvar sanir)hic ama hicbir belirti hissetmedim..oyuzden hic alakasi yok bilesin..doktorlarkonsuundada haklisiniz sende Roniyamda..zaten dunden beri artik pozitif olacagim diye soz verdim insallah tetkiklerdede herseyolumlu devam eder...

canım inş görürsün bebişlerini:teselli:

duygucummm ne guzel bir haber..canim gozunaydin:))22o cok harika bir sonuc canim:)ve galiba ikiz bebekelrin ne harika:)allah saglikla dogurmani nasip etsin insallah:)

defnecım ınsallah ıkızdır saglıklı olsunlar benı bırakmasınlarda tek yada ıkız yuzumuzu guldurur ben dayanamadım yıne gebelık testı yaptım ıkı cızgı cıktı yarın test yaptırcam dua edın degerım cok yukselmıs olsun canlarım rabbım herkesı guldursun ınsallah dualarınızı esırgemeyın

kizlar bende varim yasim 38 6 kez migro denedim sonuc negatif olmadi nasip inseallah mayista 7. denememi yapacam ben 4 dunu almanyada ikisini istanbul memorualde denedim cok memnun kaldim genede orda denicem tavsiye edrim kolay degil 18 senedir ugrasiyom yoruldum cok yikildim ama pes etmedim inaniyorumki olacak inseallah rabbim bu ugurda ugrasanlarin emeklerini ellerini bos cevirmesin amin:ecrin_bebek:

sağlık olsun diyorum defne cim ,,,cumartesi testi yaptırcam tabiki yoksada yola devam arkadaşım baksana dilarem YOLA DEVAM dedim korktu,,10 TANE DOĞURURUM BU HIZLA diye:roflol:,,,,e ben de moniysem birkaçtane doğurup onun kızını tenhada kıstırtmazmıyıma.s.

Durucum da sen de ikişer tane doğurun,daha ekimde ben varım iki de benden çıksa dondurmalarımdan etti mi yediii,tenha menha kalmazzz,her yer kalabalık olur,kimse kıstıramaz bööölece kuzuyu:roflol:

kizlar bende varim yasim 38 6 kez migro denedim sonuc negatif olmadi nasip inseallah mayista 7. denememi yapacam ben 4 dunu almanyada ikisini istanbul memorualde denedim cok memnun kaldim genede orda denicem tavsiye edrim kolay degil 18 senedir ugrasiyom yoruldum cok yikildim ama pes etmedim inaniyorumki olacak inseallah rabbim bu ugurda ugrasanlarin emeklerini ellerini bos cevirmesin amin:ecrin_bebek:

merhaba güzel kardeşim,,,hiç olumsuz düşünme ,,,sen 4 ünü sayma zaten,,,3 cüsüne giricem diye bak olaya,,,,rahatsızlığnız nedir??yani eşindenmi sendenmi olmuyor?
MAYIS güzel aydır toprağın bile kıştan kurtulup bahara merhaba dediği bir aydır ,hadi hayırlı olur inş:Saruboceq:

Monetacim,
cumartesi insallah hakkinda hayirli olan bir sonuc alirsin.baska soze de gerek yok sen zaten guclu bir kadinsin!!!

serpilinha bizlerin durumunda güçlü olmak durumundasın zaten,,,,,güçlü olmalıyız ki zor olayların üstesinden gelebilelim,,,,,,buda zor bir durum!......
evet canım sözün bittiği nokta oluyor malesef,,,,a.s.

gunaydin1.gif

Durucum da sen de ikişer tane doğurun,daha ekimde ben varım iki de benden çıksa dondurmalarımdan etti mi yediii,tenha menha kalmazzz,her yer kalabalık olur,kimse kıstıramaz bööölece kuzuyu:roflol:

kızım kııızzııımmm:oklava:bebeler sıkıştıramazsa bile BEN varım senin o zilli kızının heryerini ben ısırırım yerim onulülülülülülü

öyle :mymeka:yoruldum falan yok,,,,umutla devam:teselli:

Back
X