• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım yine istanbul canım,,,a.s,,,,,aaaa lütfen ptesi bende rejim+spor başlıyorum,,,,,,,,,bende seni çok cokacimcoookseviyorum,,,,,,,ufak tefekmişsinde:çok üzgünüm:dilaremle bana nasıl yeticen yaaa

Deme kız. . yasakkelime
Tırstım şimdi. Hele sen elin de ağır ben arayı iyi tutmaya bakayım en iyisi. :roflol:

Deme kız. . yasakkelime
Tırstım şimdi. Hele sen elin de ağır ben arayı iyi tutmaya bakayım en iyisi. :roflol:

valla bilmem bacım dilaremin de ağzı çok sulanıyor sana,,,,,,biliyormusun?ben dilaremi senin gibi ufak tefek hayal ediyordum,,,,,,hatıın gıız uzun ,,,fidan gibin,hoşşş,,,allahhh

Roniyam, kızlar
Bugün arı sütü aldım. O, bebek isteyen kadın ve erkek için çok yayarlıymış. Hergün bir tatlı kaşığı yiyeceğim. İçinde bir sürü faydalı karışım var. Si de deneyebilirsiniz diye yazdım. Sonuçta yararı var, zararı yok.

Roniyam, kızlar
Bugün arı sütü aldım. O, bebek isteyen kadın ve erkek için çok yayarlıymış. Hergün bir tatlı kaşığı yiyeceğim. İçinde bir sürü faydalı karışım var. Si de deneyebilirsiniz diye yazdım. Sonuçta yararı var, zararı yok.

bende eşimle kullanıyorum şimdi

Kızlar

Hepinizi çooook öpüyorum. Benim herif geldi. Şimdi masayı hazırlamam lazım. Of yaa.s. yarın pazar pazar sabah yine hastanedeyim. Neyse hepiniz öpüyorrrum.a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

canim arkadaslarim:)hepiniz ne guzel seyler yazmissiniz..bugun keseyi gorduk cok sukur:)ben 2 kan testini yaptirmadiigm icin bu onemliydi..doktorumda tup bebek saniyormus duyunca cok sasirdi bu bebek israrla spontan gelmek istedi diyor:)herneyse kese gunu ileuyumluymus ..aslinda 7 haftada falan kalp atimi icin bekleriz ama dedi(bu arada karindan us ile bakti)bir hafta sonra yine gelin kesenin gelisimine bakariz ama telaslanmak yok dedi...bende hic belirti olmayinca bile dertleniyorum dedim eger yorulmadiginiz bir hamilelik geciriyorsaniz bu agrilar sizilar olmaz onlar rahim kaslarinin verdigi agrilardir ve yoruldugunuz zaman ortaya cikar dedi..ancak 8. haftada bulanti bekleriz eger yoksa sagliksiz olabilir diye endiseleniriz dedi..dilaremcim sende bulanti olmusmuydu??coraspin folbiol ve apikobal almaya devam edecegim..dengeli beslenin dedi eti ihmal etmeyin dedi ..iste kizlar simdilik durum bu doktrumda dahil herkes teteikteyiz anlayacaginiz:))bugun annem karsima oturdu beni azarladi benneyaptımki olursa olur olmazsa olmaz diye dusun artik gerilme diye:)iste arkadaslarim durum bu darisi basiniza:)ah roniyamcim ben ne secret kuantum duusunce sanati ceki yasasi flaan okumus bir hatundum ama insallah ogunleri gorun hamile kalinca sokmuyor bunlar:(((darisi basiniza arkadaslarim insallah bu ay guzel haberleir bekliyorum:)))
Bulantının bsi bile olmamıştı bende:1no2: Resmen depresyona girer mi insan bulanmıyor midem diye:roflol:Sadece kokulara hassastım ve iştahım kesildi,sadece üçay boyunca domates salatalık ekmek ve peynir yemiştim.Ama ne bas dönmesi,ne cıkarma,ne yorgunluk,hiçbiri olmadı:dance:Düşün işte,bebek hareketleri başlayana kadar inanamadım hamileliğime.Allahtan 12 13 haftalıkken hissetmeye basladım da rahatladım.Neyse öyle böyle dokuz ay geçiyor işte,sonra hamileliğini arar olacaksın,benden söylemesia.s

Eveeeet,Dilarenm kızını uyuttu ve geldi,tabi her zamanki gibi boş sayfalara anlatacak derdini:1no2: Monetam sabahki konuşmamızda zaten umutsuzluk vardı,tescillendi.Karar verildi,hükümlü üç aya kadar diyet yapıp,kilo verecek,ondan önce dondurulmuşlarına güvenip denemeyecekkaydirigubbakcemile5.Aslında kilon da bence güzel senin gibi ama gerçekten tedavide ince ol ki hamileliğin rahat geçsin de mi?Bak ben de ekim ayına kadar 57 olmalıyım,yoksa tüp müp yok bana:mymeka: Canım arkadasım senin duble anne olduğunu görene kadar bana rahat yok,Beroşum Ankaraya geldiğimizde kiminle kavga edecek sonra:dilcikar:

Gelelim sana Denizim,çatalkaram,çingenemcokacimcoook.Canımın içi sen var ya sen,annelerin en çıtı pıtısı,ennn kolay narkozla kaçırılanı:roflol: olacaksın innnşallahhh.Tedavin su gibi aksın,yolunu bulsun,kalbinden karnına minik bir kuş konsun,(ya da iki,)kanat çırpsın dokuz ay sonra yuvadan uçup koynuna gelene kadar...Öfff arkandan konuşmak galiba bu tedavi sürecinin negatif getirisi oldu bize.:çok üzgünüm:Diğer herşey yolunda gideceği için bu da olsun:nazar:

kızlar dualarım sizinle.allah hepinizi sevindirsin,eviniz bisürü çocukla dolsun inşallah.ben daha önce burada komşumu anltmıştım.12 yıllık evliydi,2 aşılama 2 tüp yaptı olmadı,durumları da pek iyi değildi.tedaviyi bıraktılar sonra komşusuyla kavga etmişler tekme tokat,hem de istanbul'da.o ay çocuk olayını unutmuş karakollarda dolaşmışlar ve bu arada kendiliğinden hamile kalmış.doktoru ona demiş ki,sen şimdi git seni tartaklayan komşuna çiçek al götür onun sayesinde (çocuğum olmuyor diye diye negatif düşünüyordun)hamile kalmışsın.durun daha bitmedi.önce 1 kızı,1 sene sonra 1 kızı daha oluyor veeeeeee2 sene sonra ikizleri oluyor.biri kız biri erkek.yaşı 35 falandı.şimdi evine gittiğimde inanmıyorum her yer çocuk dolu.maşallah.4 çocuğu da normal yolla oldu yani.
birisi DıLE GELEN ELE GELıR demiş çok doğru.bu kızcağız çocuğu yokken ev almıştı 1 odasını çocuk odası yapmış duvar bordürleri bebekli falandı.kaynımlar gelince çocuğu o odada yatıyor çok zoruma gidiyor demişti.biraz uzun oldu ama sizlere moral olsun diye anlattım.RABBıM herşeye kadir.
EN EVVELÜ (Allahın ismi) tesbihini çekin,saymadan,

Serpilciğim hiç seninle denk gelemiyorum canım. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Biliyorum ki, sen de Roniyam gibi yabancı bir ülkede olmanın zorluğunu da beraberinde yaşıyorsun. Herşeyin hayırlısı olsun. Biz hepimiz kardeş gibi olduk. İnşallah bebişlerimizde kardeş olacak.

Aslında iğneden hiç korkmam normalde. Ama benim sıkıntım kan alınırken ve iğne yapılırken kesinlikle o noktaya bakamam. Ama bunu yaparken mecburen bakılıyor. Benim iğnenin biri kutunun içine akmış. Bir sürü para boşa gitti. Orada şişeyi koyacak yeri geç farkettim. Neyse böyle işte canım.:roflol:

Sen neler yapıyorsun. İnşallah herşey yolundadır.

Denizcigim haklisin bir turlu karsilasamiyoruz ama haberlesiyoruz en azindan:)
Umarim tedavin sorunsuz devam eder,biraz sikintili islerdir ama sonucu hos.onemli olan yumurta toplama ve transfer islemi.bu islemler sorunsuz biter insallah!

canim arkadaslarim:)hepiniz ne guzel seyler yazmissiniz..bugun keseyi gorduk cok sukur:)ben 2 kan testini yaptirmadiigm icin bu onemliydi..doktorumda tup bebek saniyormus duyunca cok sasirdi bu bebek israrla spontan gelmek istedi diyor:)herneyse kese gunu ileuyumluymus ..aslinda 7 haftada falan kalp atimi icin bekleriz ama dedi(bu arada karindan us ile bakti)bir hafta sonra yine gelin kesenin gelisimine bakariz ama telaslanmak yok dedi...bende hic belirti olmayinca bile dertleniyorum dedim eger yorulmadiginiz bir hamilelik geciriyorsaniz bu agrilar sizilar olmaz onlar rahim kaslarinin verdigi agrilardir ve yoruldugunuz zaman ortaya cikar dedi..ancak 8. haftada bulanti bekleriz eger yoksa sagliksiz olabilir diye endiseleniriz dedi..dilaremcim sende bulanti olmusmuydu??coraspin folbiol ve apikobal almaya devam edecegim..dengeli beslenin dedi eti ihmal etmeyin dedi ..iste kizlar simdilik durum bu doktrumda dahil herkes teteikteyiz anlayacaginiz:))bugun annem karsima oturdu beni azarladi benneyaptımki olursa olur olmazsa olmaz diye dusun artik gerilme diye:)iste arkadaslarim durum bu darisi basiniza:)ah roniyamcim ben ne secret kuantum duusunce sanati ceki yasasi flaan okumus bir hatundum ama insallah ogunleri gorun hamile kalinca sokmuyor bunlar:(((darisi basiniza arkadaslarim insallah bu ay guzel haberleir bekliyorum:)))

Defnecim,
gozun aydin olsun...Bundan sonra hersey yolunda gider ve bir an once bebisine kavusursun!!!

Evet yumurta takibindeyim Defneciğim, ama valla hergün doktordyım. Yarın pazar olduğu halde 7,5 gibi gel dediler. Hergün kan ve ultrason bakılıyor. :1no2:
denizicm neden hergun gel diyorlarki?anlamadim beni 2. gun cagirip us kontrolu ve ilaclari vermislerdi sonra 4 gun kullanip 2.us cagirdilar sonrada en fazla 3kere daha yumurta takibine gittim..cok farkli bir uygulama

hayır canım tranferde sorun yoktu,,ben ankaraya dinlenmeden geri döndüm ve rahatsız bir yolculuk yaptım,,,,ankaraya geldikten sonra zaten bütün ümidimi kesmiştim ben,,,,,,3 de öyle olmaz tabi,,,,,,HAYATTA YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMINA TECRÜBE DERLER,,,,ben kazık yemedim ama tecrübe edindim aşkım ,,,allah binlerce razı olsun DİLAREM telefonda çok destek oldu,o benden daha çok üzüldü,,,ama pozitifliğim sayesinde çabuk toparladım,,,,şimdi bütün odak 3 te,,,,,,,,,aşkım sana çok sevindim çoookkkkk,,,,,allah tamamına erdirsin kucağına al inş,,,,,,,doktorun şaşırır tabi,,,,doktorların söylediğinin 3 de 1 ine inancaksınkaydirigubbakcemile5
ah monetacim bende hemen transferden sonra 1 saatten uzun yol katettim ne olursa olsun in cik yol hali derken bende indigimde negatiftim resmen:((eger bir daha ist yaparsan kesin onceden bir otellefalan anlas ...insallah hepimiz kucaklarimiza aliriz canim:):emir_bebek:

Back
X