E be Denizzzzz gittin yinefisfisfis
kızım korkuttun kızı cokacimcoookiştahını kabarttıkçananiknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E be Denizzzzz gittin yinefisfisfis
Yumurtalarını da yirim,seni de yirimcokacimcoook,umutsuz olmak da nasıl bir kelime,duymamış oliyym:mymeka:Moneta zaten dövecek de benim de içimden geldi:roflol:
mrb deniz neden böyle düşünüyosun canım şimdiden kendini olumsuzluğa odaklama rabbim büyüktür elbet birgün bizede tattıracaktır annelik duygusunu inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız
mrb deniz neden böyle düşünüyosun canım şimdiden kendini olumsuzluğa odaklama rabbim büyüktür elbet birgün bizede tattıracaktır annelik duygusunu inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız
Tırrrsık Denizim benim,erkencisin canum,gel bakiiiim sen şööööleŞeniz
:çok üzgünüm:özlüyorsun ama çabuk kaçıyorsunsenağlama,,,,
canım kısa protokol herhalde senin tedavi,,,,,hiç kalbini bozma,,,,,inş tutar fazla uğraşmazsın:teselli:,,,,,,,,,gir arada be valla çatallarım seni haaa:mymeka:
Gelelim sana Denizim,çatalkaram,çingenemcokacimcoook.Canımın içi sen var ya sen,annelerin en çıtı pıtısı,ennn kolay narkozla kaçırılanı:roflol: olacaksın innnşallahhh.Tedavin su gibi aksın,yolunu bulsun,kalbinden karnına minik bir kuş konsun,(ya da iki,)kanat çırpsın dokuz ay sonra yuvadan uçup koynuna gelene kadar...Öfff arkandan konuşmak galiba bu tedavi sürecinin negatif getirisi oldu bize.:çok üzgünümiğer herşey yolunda gideceği için bu da olsun
![]()
Yine gidersen var yaaaaaklava:
Şimdi de sofra kurcan di mi?cokacimcoook
Sana sözlerin en güzelini,en söylenmemişlerini,duyguların örselenmemişini yolluyorum:Saruboceq:
denizicm neden hergun gel diyorlarki?anlamadim beni 2. gun cagirip us kontrolu ve ilaclari vermislerdi sonra 4 gun kullanip 2.us cagirdilar sonrada en fazla 3kere daha yumurta takibine gittim..cok farkli bir uygulama