• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dün ne oldu biliyor musun Diloş'um. Ankara'da kar yağıyordu baya. Neyse tam o saatte, ben iğne vurdurmak için evimizin yanındaki polikliniğe gittim. Hemşireye anlattım hani kaça kaç ölçüsünde vurulacağını. Sonra da söylemesi ayıp kalçayı hazırladım ki hemşire iğneyi vursun diye bekliyorum. Meğerse, bizim hemşire yanlışlıkla ampulü kırıp üstünü atayım derken ampulün ilaçlı kısmın sen git çöpe at yanlışlıkla. Allah'ım biliyorsun ucuz bir iğne olsa neyse. Kız çok panik oldu yazık şikayet ederim filan diye. Ben de artık ne diyeyim" Olur insanlık hali. Biraz yorgunsunuz galiba" filan diye teselli etmek zorunda kaldım. Bu ara kız, koskaca çöpün tamamını boşalttı. Sen benim ampul, çöpün en dibine gir. Allah'tan ki içindeki ilaç dökülmemiş. Kız dezenfekte edip vurdu. Ama eve gelene kadar tırstım mikrop kaparsam diye. Ama sonradan herhalde kız bana çok dua etti ki, bu kadar (bir gün önce yumurta küçük demişlerdi, bugün toplayacağız dediler.)
Ya işte böyle Diloşum. Uzun anlattım biraz ama neyse.
Sonu güzel olacaaaak,o yüzden sinirlenmemen iyi olmuş.Sekteye ugradı konusmamız canom,moniş tlf.la aradı,sana selamı varmış,özlemiş ve sana karşı acıkmış cokacimcoook Şu an iş yapıyormuş ama en kısa zamanda girecekmiş siteye.Bu arada sen kalçayı mı hazırladım dedin hemşireye cokacimcoook:jeyyar: Mikrop kapılmaz öööle kız,ilaç ampulun içinde bişşiiiicik olmaz gulüüüüm:teselli: Hadi senden güzeeel bi performans bekliyorum canımın içisikaydirigubbakcemile5

Çok sanslısın iki taraftan da aileler destek,ne güzel,onlara çok güzel bir hatta iki hediye ver de sevinsinler,bi kız bi de erkek:ecrin_bebek::emir_bebek:

Kısa protokol olacağını söylememişler miydi?Çok çabuk oluyor her şey,çok heyecanlandım şimdi ben yaaaadelikafadulden

Oy DENıZ oyyyyyyikız geçmişe takılma gel yamacıma şööööle :jeyyar:

Anaaaa bi baktım da sayfada faaaareler fink atmış,sen sayfa açık gittin galiba sanursam,ben de hemşehrilerime uğrayayım bi bakemm,öptm canım.Şeniz

DENİZZZZZZZZZZ :1hug:korkma kızzzz,,,,1 tane yumiyle bilenem oluyor,,,içini ferah tut,,,,bak bana 3 cüye hazırlanıyorumlaelaelaelaelaesırnaşık şey,,,,,,,dilaremin dediği gibi rahat ol aşkım raahhhhaaaatttttttt:mymeka:

kizlar selam yazdiklarinizi okuyorum.
denizim simdiden moralini bozma. biliyorsun olunca tek yumurtaylan bile oluyor.
ben su siralar yogun ders calisiyorum sinava 2 haftadan az kaldi. ama sizi merak ettigim icin arada girip okuyorum sonra hemen cikiyorum. yani su siralar selamlariniza ya da sorulariniza cevap alamazsaniz kizmayin, gonul koymayin bana. hepinizi cok seviyor ve opuyorum, canim arkadaslarim, kader arkadaslarim benim.

Defneee,eger bu mesajımı farkedersen bana salisilik asitle vazelini hangi oranda karıştıracağımı söyler misin?10 gr.lık salisilik asit aldım,bi yanlışlık yaparım diye kullanamıyorum.Bu arada bebişle ilgili son gelişmelerden de haberdar edersen bizi sevinirimmm.

Defneee,eger bu mesajımı farkedersen bana salisilik asitle vazelini hangi oranda karıştıracağımı söyler misin?10 gr.lık salisilik asit aldım,bi yanlışlık yaparım diye kullanamıyorum.Bu arada bebişle ilgili son gelişmelerden de haberdar edersen bizi sevinirimmm.

:çok üzgünüm:aşkolsun,,benim verdiğim formülü beğenmedin herhalde:mymeka:

Back
X