• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hakikaten bebekleri bir baskasina birakmak cok zor ya:(hatta imkansizgibi..ben ecz arkasina besik koysam diyorum onada kiyamam mikrop transferi olan bir yer ..herturlu hasta var ben herhalde ecz oglen gelip 2 saatte cikicam o aradada anneme birakicam dogsunda artik..canim bak simdi kafama dank etti bende hep zayiflama ilaci tavsiye edecektim sut veridign hic aklima gelmedi:(elbette sut vermeyi biraktiginda insallah sana binbircesit ilac tavsiye ederim:)bence ozaman kendinde zayiflarsin sut icin bolca besleyici yiyorsundur kesin..olsun beraycigima yarasinda :):ecrin_bebek:

Defnecim canim nasilsin? bulantilarin basladimi, artik anneligi hissediyormusun? canim senin adina cok sevincli ve heyecanliyim. bir dahaki usg randevun ne zaman. bizi haberdar et, sevgiler

Kızlar canlarım.
Dün yumurtalarım toplandı. 5 taneymiş. Ama 1'i en büyük olan kof çıktı. 1'i de küçükmüş. Yani toplam 3tane diyebilirim. benimle bereber yumurtası toplanan 28 yaşında bir arkadaş vardı. Onun da 3 tane çıktı.

Yarın transfere çağırdılar. Çok heyecanlıyım. Hepinizi çok öpüyorum.

Hadi bakalim Deniz kardes,
Sana booool sans diliyorum!!!!!!!!

sen yumurta sayisina kafayi takma.bana transfer edilen 3 embriyodan sadece birinin kalitesi iyiydi,o da son dakikada gelisip kaliteli oldu.O nedenle 12 gun sonra sonucu alana kadar hersey olabilir,biraz daha sabir!

canim eger ecz de yoksa bile depodan sana getirtsinler tekrar ugrar alirsin..bak senin oldugun tedavi inanki daha hic benzerini duymadim...yani doktorun en iyisini bilir tabi ama ben yinede soyluyorum sen heray opu eziyetini ve yumurtanin gelisme stresini yasiyorsun:(buay tek yumurtan olusmasi ilac kullanmamissinki elbetteki cok normal...zaten herkadin ayda tek yumurta gelistiriyor..arkadasim aklini karistirmak istemem ama biray yuksek doz ilacla daha fazla yumurtan olup normal tup bebek tedavisi gorsen zaman olarakda fazla kaybin olmaz bedenende ?yani bak daha kac ay bunu yasayacaksin..seni dusunduugm icin soyluyorum :)dhea yi kesin al sen doktora bakma doktorlara baksaydik...ben tupbebek doktoruma idrar tetsim pzitif ama kanamam var ilac alayimmi dedim bana kan testini bekleyin ikikere yaptirin ona gore hareket edelim dedi..dusun ben disari cikip lab gitsem ve pro almasam belki dusecekti..bazen kendi hislerimize gore hareket etmeliyiz emin ol ..gonlunu ferah tut..bizleri dusun:)

defnecim haklısın canım sağol açıklaman doğru bu doktorlar kafa karıştırıyo helede senin dr tam dövülmelik iyiki ilaç kulandın biz zaten araştıra araştıra kendimiz dr olduk valla ama yinede allah doktorları başımızdan eksik etmesin canım kendine ve bebişine dikkat et öptüm

denizcim hadi hayırlı olsun 12 gün zor bekleyiş sakın kafana birşey takma stres tutunmamanın büyük etkeni güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Kızlar canlarım.
Dün yumurtalarım toplandı. 5 taneymiş. Ama 1'i en büyük olan kof çıktı. 1'i de küçükmüş. Yani toplam 3tane diyebilirim. benimle bereber yumurtası toplanan 28 yaşında bir arkadaş vardı. Onun da 3 tane çıktı.

Yarın transfere çağırdılar. Çok heyecanlıyım. Hepinizi çok öpüyorum.

Hadi bakalım burdan hep beraber 12den baslayarak sayalım.Bugün itibariyle 12 gün kaldı hamile haberini almaya:dance:

slm arkdslar bu aksam dra gıdıcem sırt ve kasık agrım ıcın gıtmısken keseyede kasıktan baktırayım dıyorum acaba belli olurmuki ızmırdekı drum salı gunu olur dedi ama ben gıtmısken baktırayım dıyorum arkdslar dua edınıhtıyacım var rabbım hepımızı guldursun ins

slm arkdslar bu aksam dra gıdıcem sırt ve kasık agrım ıcın gıtmısken keseyede kasıktan baktırayım dıyorum acaba belli olurmuki ızmırdekı drum salı gunu olur dedi ama ben gıtmısken baktırayım dıyorum arkdslar dua edınıhtıyacım var rabbım hepımızı guldursun ins

Duygucum sırt ve kasık agrısı normal be canım.Kasma kendini.Vajinal muayeneden de cekinme,ben üç aylık olana kadar vajinal muayene oldum hep.Hadi canım,iyi bak kendine de bebişine dekaydirigubbakcemile3

hakikaten bebekleri bir baskasina birakmak cok zor ya:(hatta imkansizgibi..ben ecz arkasina besik koysam diyorum onada kiyamam mikrop transferi olan bir yer ..herturlu hasta var ben herhalde ecz oglen gelip 2 saatte cikicam o aradada anneme birakicam dogsunda artik..canim bak simdi kafama dank etti bende hep zayiflama ilaci tavsiye edecektim sut veridign hic aklima gelmedi:(elbette sut vermeyi biraktiginda insallah sana binbircesit ilac tavsiye ederim:)bence ozaman kendinde zayiflarsin sut icin bolca besleyici yiyorsundur kesin..olsun beraycigima yarasinda :):ecrin_bebek:

Annen bakacaksa ne aaaala.Ben annemle çooook uzağım,köprü de girince araya.Zaten annem tansiyon hastası ugrasamaz nu yastan sonra.Yok eczaneye götürme sabiyi kıııız:roflol: Bugün meşhur bir diyetisyeni aradım,haftaya baslıyoruz power plate,diyet.Emzirme bittiğinde de soğuk lazer inşallah,öyle anlaştık Diyetisyenin de en zayıf zamanı,hamileymiş o da :roflol:

Araycim selam nasilsin? Bayagidir yoktun neler yapiyorsun?

selam canım.biraz bu tüp bebek olayı farkında olmadan saplantıya dönüşmeye başlamıştı .biraz uzaklaşmam iyi oldu.yogun bir şekilde kendimi ögrencilerime verdim çok iyi oldu.sen ne yapıyorsun

selam canım.biraz bu tüp bebek olayı farkında olmadan saplantıya dönüşmeye başlamıştı .biraz uzaklaşmam iyi oldu.yogun bir şekilde kendimi ögrencilerime verdim çok iyi oldu.sen ne yapıyorsun

Iyi olmus biraz baska seylere odaklanman. ben iyiyim ders calisiyorum sivavima cokaz kaldi.

Arkadaşlar merhaba 40 yaşındayım dün ikinci aşılanmam negatif geldi, 1 ay dinlenip tüp bebeğe geçeceğiz. 40 yaşında olup tüp bebeği tutan birileri bana moral verebilir mi? Çok endişeliyim

Arkadaşlar merhaba 40 yaşındayım dün ikinci aşılanmam negatif geldi, 1 ay dinlenip tüp bebeğe geçeceğiz. 40 yaşında olup tüp bebeği tutan birileri bana moral verebilir mi? Çok endişeliyim

merhaba yaşınız ümitsiz değil. ben 39 yaşında hamile kalıp aldırmıştım. evliliğe kesin karar vermemiştim. 41 yaşında normal yolla hamile kaldım ama boş gebelikti. şu an çocuk istiyorum ve bu ay da olmazsa nisanda tüp bebek deneyeceğiz yaşım dolayısıyla 42 oldum artık daha beklenecek zaman kalmadı. eğer sorun erkekt ise daha kolay ve başarılı sonuç alınıyormuş. sorun sizde bile olsa bazen kaliteli tek bir yumurta bile hamileligi sağlıyor. bahçeci ekibinin 40 yaşına kadar başarı oranı yuzde 35 falan 40 yaşından sonra yuzde 25. yani benim önümde 4 kere deneyecek süre var birinde olmazsa digerinde olur diyorum. doktorum halen normal yolla bile hamile kalabilirsin diyor. siz 40 yaşınızdasınız önünüzde 4-5 sene var. hiç moralinizi bozmayın. stres de tutunmayı falan herşeyi engelliyormuş.

dilareeemmm topiğin gülü,,,nerelerdesin?beray canını çıkarıyordur yine:roflol:,,,büyüklerimizin bir lafı vardır '' dinsizin hakkından imansız gelir ''diye,,,,,

roniii dersler nasıl gidiyor?ne zaman bitiyor?ne zaman YENİDEN diyorsun?,,,,,dhea ya devam ediyormusun?benneyaptımki

Monicim bu hafta son. yani calismam gereken son hafta. Dhea ye devam ediyorum. sinav sonrasi kontrole gidicem bakalim ne olucak. burda once 35 gun dogum kontrol hapi kullandirtiyorlar. hem biliyorsun ben de tiroid problemi cikti onu da kontrol edicekler. bakalim herhalde 2 ay kadar sonra deneyecegim. Monicim sen bu ay dogal yoldan denesene. Defne gibi belki ilaclar etkisini bu ay da gosterir ve sen de spontan hamile kalirsin.

Back
X