• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Roniyam tesekkür ederim,evet beraycık fotodaki.Sayfanın üstündeki resimler albümler butonuna basarsan genele berayın bikaç fotosunu koydum,yarın onu cekicem,bak bakalım roni teyzesi kızıma da hemen en kısa zamanda da senin de öyle bi tatlişkon olacak,bundan eminim.:1hug:

Canim sagol insallah. dun gece ruyamda evlatlik almaya gidiyorum cok tatli 1 yasinda bir erkek cucugu begeniyorum. o da hemen sariliyor bana, benimsiyor beni. sonra esime gosteriyorum o da tamam sen bilrisin diyor. sonra yeni dogmus ikizler goruyorum aklim onlarda kaliyor. sabah kalktim ve uzuldum, galiba cocugum olmayacak ve evlatlik alicam diye dusundum

ay canimya o nedir oyle nekdar uzun:(sozlu mu yazili mi?allah yardimcin olsun insallah bak atlat ne cok ferahlayacaksin...bu arada calismalar nasil gidiyor?:)

ya hic sorma yazili sinav. bilgisayarda yapiyorsun ve siklar turkiyedeki 4 tane degil, bazi sorularda 12-13 sik var.neyse bakalim deneyecegim olursa olur, olmazsa olmaz

Defne gebesi naaber kız:roflol:
ay nolsun sabaha karsi sanki bir gemi guvertesinde gibi uyaniyorum el yordami banyoya gidip elimi yuzumu yikiyorum su iciyorum midem inanilmaz kotu oluyor :tomato:sabahlari yataktan hic cikamayacak gibiyim sonra duzeliyorum ama icim hep karmancorman:(onun disinda sabirla bekliyorum su 3 ayim dolsa icim rahatlayacak sanki:):ecrin_bebek:

Canim sagol insallah. dun gece ruyamda evlatlik almaya gidiyorum cok tatli 1 yasinda bir erkek cucugu begeniyorum. o da hemen sariliyor bana, benimsiyor beni. sonra esime gosteriyorum o da tamam sen bilrisin diyor. sonra yeni dogmus ikizler goruyorum aklim onlarda kaliyor. sabah kalktim ve uzuldum, galiba cocugum olmayacak ve evlatlik alicam diye dusundum

Ya ne alaka yaa.Kızdırıyorsun kafamıkaydirigubbakcemile Sen şu sınavını bir atlat,bak sana neler yapıcam.Çok üzgünüm çoook Tam tersi yorumlarım ben de bu rüyayı,o sarılan bebek belki de bu ay sana sarılacak,dokuz ay da bırakmayacak,ne dersinyerimseniben

Ya ne alaka yaa.Kızdırıyorsun kafamıkaydirigubbakcemile Sen şu sınavını bir atlat,bak sana neler yapıcam.Çok üzgünüm çoook Tam tersi yorumlarım ben de bu rüyayı,o sarılan bebek belki de bu ay sana sarılacak,dokuz ay da bırakmayacak,ne dersinyerimseniben

insallah. dun gece cok dua ettim uyumadan once bebegim olsun, bu ay spontan hamile kalayim diye. insallah senin yorumun dogru olur.
dilarem baktim beraya allahim ne seker sey o oyle. cok tatli butun resimler birbirinden guzel. allah bagislasin

ay nolsun sabaha karsi sanki bir gemi guvertesinde gibi uyaniyorum el yordami banyoya gidip elimi yuzumu yikiyorum su iciyorum midem inanilmaz kotu oluyor :tomato:sabahlari yataktan hic cikamayacak gibiyim sonra duzeliyorum ama icim hep karmancorman:(onun disinda sabirla bekliyorum su 3 ayim dolsa icim rahatlayacak sanki:):ecrin_bebek:

Ben bunları hiiiiç yaşamadım.Allah kolaylık versin valla,sen anlattıkça gemi gezilerim geldi aklıma:roflol: Hadi bakalım,eğer sen üç ay dolunca rahatlayacaksan iyi valla.Benim gibi sekiz ay kurdeşen dökme dekafamçokkarıştı

insallah. dun gece cok dua ettim uyumadan once bebegim olsun, bu ay spontan hamile kalayim diye. insallah senin yorumun dogru olur.
dilarem baktim beraya allahim ne seker sey o oyle. cok tatli butun resimler birbirinden guzel. allah bagislasin

Aaaamin,en kısa zamanda senin bebişinin fotosuna bakmayı nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dilarem, ARAY, moneta+, roniyam

Moniiii gördüm seni kaçma kıııızkaydirigubbakcemile4

evet herkes saglikli diyor bulantidan dolayi ama bilmemki belkide progestan ictigim icindir yada diger ilaclarda yapar...roniyamcim senin ruyan senin bebeginin ruyasi bak gor:)sen cok yakinda hamile kalacaksin..dhea ile okadar cok hamile kalan varki...dilaremcim oyle 3 ayda biter dedigime bakma :ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dilarem, ARAY, defne5+, moneta+, roniyam, zift
Kız valla zıbartırım:mymeka: nerdesinnnn

slm arkdslar cuma gunu bebıslerımı gordum hayırlısıyla ıkız olucak bu cumada kalp atıısı duymaya gıdıces ınsallah duyarız sızlere bı sorumolacaktı crıone jel kullanıyorum ve bırkac gun sonra kahvemsı sekılde topaklanıp gelıo acaba normalmı bılenler yardımcı olarsanız sevınırım rabbım herkesın yuzunu guldursun dualarınızı esırgemeyın dualarda bulusalım

slm arkdslar cuma gunu bebıslerımı gordum hayırlısıyla ıkız olucak bu cumada kalp atıısı duymaya gıdıces ınsallah duyarız sızlere bı sorumolacaktı crıone jel kullanıyorum ve bırkac gun sonra kahvemsı sekılde topaklanıp gelıo acaba normalmı bılenler yardımcı olarsanız sevınırım rabbım herkesın yuzunu guldursun dualarınızı esırgemeyın dualarda bulusalım

hadi gozun aydin cok sevindim. allah tamamina erdirsin

Normal canım.Benim de öyle oluyordu,hatta bazen siyaha yakın da gelebilir.Jeli kullandıktan sonra yatma en az on dakika evin içinde yürü,ısınınca reaksiyona geçen bir jel bu.Hem yürürsen o kadar topak da olmaz.Hadi hayırlı olsun,artık biraz rahatlamaya calış kızımmm,bak ne güzel iki melek seninle,Öptm.Tekrar hayırlı olsunnnnnkaydirigubbakcemile5

Back
X