• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet herkes saglikli diyor bulantidan dolayi ama bilmemki belkide progestan ictigim icindir yada diger ilaclarda yapar...roniyamcim senin ruyan senin bebeginin ruyasi bak gor:)sen cok yakinda hamile kalacaksin..dhea ile okadar cok hamile kalan varki...dilaremcim oyle 3 ayda biter dedigime bakma :ecrin_bebek:

Canim insallah. allah bir mucize yaratir ve ben bu ay hamile kalirim. aksi takdirde gelecek ay ivf baslangici icin dogum kontrol hapi baslatacaklar. o kadar cok istiyorum ki hamile kalmayi.

Normal canım.Benim de öyle oluyordu,hatta bazen siyaha yakın da gelebilir.Jeli kullandıktan sonra yatma en az on dakika evin içinde yürü,ısınınca reaksiyona geçen bir jel bu.Hem yürürsen o kadar topak da olmaz.Hadi hayırlı olsun,artık biraz rahatlamaya calış kızımmm,bak ne güzel iki melek seninle,Öptm.Tekrar hayırlı olsunnnnnkaydirigubbakcemile5

canım saolasın rabbım herkese yasatsın bu duyguyu saolun hepınız rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dilarem, ARAY, defne5+, moneta+, roniyam, zift
Kız valla zıbartırım:mymeka: nerdesinnnn

ce eeeeeee,,,,yaptım çıktım kızım yaaa,,,eşim gelmek üzereydi,,,,benimde eteklerim tutuştu senin gibi ,,,atom karınca gibi koşturuyordum evin içinde,,,,,,,,,,,,sırnaşık şey

Canım ikisini de bir arada kullandım ve sağlıklı bir doğum yaptım.Kim demişse yanlış demiş.Sadece benim düştüğüm hataya düşüp vitaminini de foliğini de sakın sabahları içme,deli gibi iştah açıyorcokacimcoook.Hayırlı olsun bebegin,sımsıkı sarılsın sana:1hug:
çok teşekkür ederim cevabın için dilarem, Allah bağışlasın bebeğini canım, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
canim bebegin hayirli ugurlu olsun insallah saglikla bu sefer buyur...butun tetkikleri yaptirdim demissin rahim filmi ve trombosit paneli testlerini yaptirdinmi?aslinda bebek kalp atislarinin duyulmamasi yada sonradan durmasinda pihtilasma faktoru bazen etkili oluyor.elevit konusunda benim doktorum 3 ay olana kadar vermiyor folik asit aspirin aliyorum..yine doktorun elbette onemli:)
defnecim rahim filmi, trombosit paneli testleri, kanda pıhtılaşma hepsine ama hepsine bakıldı, herşey çok normal çıktı, hiçbir sorun yok, çok rahat da gebe kalabiliyorum, tek sorun bebek 6. haftadan sonra gelişmiyor, Allah inşallah bu sefer yüzüme güler ve bu bebeğimi kaybetmem canım
evet herkes saglikli diyor bulantidan dolayi ama bilmemki belkide progestan ictigim icindir yada diger ilaclarda yapar...roniyamcim senin ruyan senin bebeginin ruyasi bak gor:)sen cok yakinda hamile kalacaksin..dhea ile okadar cok hamile kalan varki...dilaremcim oyle 3 ayda biter dedigime bakma :ecrin_bebek:
progestan baş dönmesi ve halsizlik yapıyor canım, benim 4 hamileliğimde de bulantılarım olmadı, dolayısıyla kaybettim hepsini, tabii herkeste bulantı olacak diye bir şey yok, onların da sağlıklı bir gebeliği olabiliyor ama ben kendi adıma midem bulansın istiyorum açıkçası, bebğimin sağlıklı olduğunun bir işareti olacak en azından :) sen kaç haftalıksın şu an? bulantıların ne zaman başladı?
Canim insallah. allah bir mucize yaratir ve ben bu ay hamile kalirim. aksi takdirde gelecek ay ivf baslangici icin dogum kontrol hapi baslatacaklar. o kadar cok istiyorum ki hamile kalmayi.
dualarım seninle roniyam, inşallah bu ay hamile kalırsın canım:)

Rüzardeniz bu sefer inan,bebişin altıncı haftadan sonra gelişecek ve içinde gelişmeye devam edip sığamayınca seni şekilden şekile sokacak kafamçokkarıştı
Sağol canım benim,Allah senin de bebeğini bağışlasın.Mide bulanmaması kafanı kurcalamasın,benim hiç ama hiç bulantım olmadı,yani daha detay verirsem bir kere bile öğğğğghhh demedim:roflol:

Rüzardeniz bu sefer inan,bebişin altıncı haftadan sonra gelişecek ve içinde gelişmeye devam edip sığamayınca seni şekilden şekile sokacak kafamçokkarıştı
Sağol canım benim,Allah senin de bebeğini bağışlasın.Mide bulanmaması kafanı kurcalamasın,benim hiç ama hiç bulantım olmadı,yani daha detay verirsem bir kere bile öğğğğghhh demedim:roflol:

inşallah dilarem inşallah, ben istediği her şekle girmeye razıyım :) rahat bir hamilelik geçirdin yani, ne güzel :) desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım :)

Üf kızlar ya. Gene ortada yoksunuz. Bir denk getiremedik gitti.

Benim transferim oldu. Şu an beklemedeyim. 2 tane çok iyi kalitede embriyo naklettklerini söylediler. Ama ben bu kalite işini de pek anlamıyorum. Çok iyi kalite deniyor gebe kalınamıyor, ya da orta kalite olup kalınabiliyor. Anlamadım yani.

Neyse 31 Mart'ta kanda gebelik testi için doktora gideceğiz. Önce sayfaları okudum. Hepinize desteğiniz için teşekkürler. Diloş'um Beray'la uğraşıyor, Moniş iyi ama arada bir ortadan yok oluyor bu aralar benim gibi, Defne doktora gitti, çok şükür herşey yolunda, Roni'nin sınavları var. Serpil de arada bir gir yine.Nasılım :jeyyar:

kızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYİM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,

Benim transferim oldu. Şu an beklemedeyim. 2 tane çok iyi kalitede embriyo naklettklerini söylediler. Ama ben bu kalite işini de pek anlamıyorum. Çok iyi kalite deniyor gebe kalınamıyor, ya da orta kalite olup kalınabiliyor. Anlamadım yani.

Neyse 31 Mart'ta kanda gebelik testi için doktora gideceğiz. Önce sayfaları okudum. Hepinize desteğiniz için teşekkürler. Diloş'um Beray'la uğraşıyor, Moniş iyi ama arada bir ortadan yok oluyor bu aralar benim gibi, Defne doktora gitti, çok şükür herşey yolunda, Roni'nin sınavları var. Serpil de arada bir gir yine.Nasılım :jeyyar:

Aferin kız,dersini almış da ediyor ezbeeeeer:roflol:
Bak bitanem ben sana embriyonun kalitelisini anlatayım:jeyyar:Senin gibi lezzetli hatunlar,çooook lezzetli yumurrta üretirlercokacimcoook Sonracığıma eşinden de kalite kontrol yapılmış güzeeeel yüzücüler alınıııır,bu yüzücülere protein olsun diye o yumurtalardan yediriliiir,böylece kaliteli embryolar oluşur:icecream:
Şaka bi yana çok güzel iki bebeğimiz var desene,hadi canım,öpüyorum seni,iyi dinlen,bol protein,bol sıvı,ananas,ceviz ye,tamam mıııŞeniz

kızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYİM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,[/QUO
Dediğim gibi canım,lütfen yat uyu,gerekirse bi uyku hapı al,yarın konuşalım,çok üzgünüm canım arkadasım,keşke acını hafifletebilsem,senin için kırk okka derdin altına girerim inan...

kızlar bu gün çok üzücü bir haber aldım AĞABEYİM,ATAM ÖLMÜŞ,,,,,,,,,ben şoktayım,,,üzgünüm,,,,,,,

Offf. Monetam canım.
Sayfayı açınca şok oldum. Çok üzgünüm. Allah sizlere sabır versin. Sevgili ağabeyinin de mekanını cennet etsin. Yani sözün bittiği yer inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum.

Aferin kız,dersini almış da ediyor ezbeeeeer:roflol:
Bak bitanem ben sana embriyonun kalitelisini anlatayım:jeyyar:Senin gibi lezzetli hatunlar,çooook lezzetli yumurrta üretirlercokacimcoook Sonracığıma eşinden de kalite kontrol yapılmış güzeeeel yüzücüler alınıııır,bu yüzücülere protein olsun diye o yumurtalardan yediriliiir,böylece kaliteli embryolar oluşur:icecream:
Şaka bi yana çok güzel iki bebeğimiz var desene,hadi canım,öpüyorum seni,iyi dinlen,bol protein,bol sıvı,ananas,ceviz ye,tamam mıııŞeniz

Diloş'um tatlım,
Monita'nın acı haberini alınca dondum kaldım. Çok hevesle girmiştim sayfaya bugün sizleri denk getirebilirim diye. Bütün keyfim kaçtı. :1no2:

Bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Fotolarını aldım. Tahmin ettiğim gibi çoook tatlısın. Bayıldım valla. İçinin güzelliği resmen yüzüne vurmuş. Ben de birazdan sana yollayacağım. (diğer mail veren arkadaşlara da yollarım isterlerse)

hayırlısı olsun inşallah, çok güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım, dualarım seninle :)

Back
X