Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın konuşma fırsatımız olmadı, ben geldiğimde genelde burası boş oluyor, ama olsun cevap bulmak çok güzel yine de :) bilmiyorum canım inşallah yolundadır, doktora gitmek için acele etmek istemiyorum bu sefer... o stresi mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorum, en azından önümüzdeki 2-3 hafta gitmeyi düşünmüyorum... neden diye sorarsan bundan önceki hamileliklerimde hep koştur koştur gittim, bugün keseyi göremedik hafta sonu gel, kalp atışını göremedik 1 hafta sonra gel falan filan... bunlar beni strese sokuyor gerçekten... en azından kalp atışını duyabileceğimiz hafta gidersem her hafta ayrı bir stres yaşamamış olurum, bu sefer daha rahat olmaya karar verdim :)Teşekkür ederim Rüzgarcığım.
Seninle konuşma fırsatımız olmamıştı. Sen neler yapıyorsun. Umarım herşey yolundadır.
Bu kadar umutsuz olma canım, rahat ol ama umutsuz olma lütfen, olumsuzlukta etkiliyor metabolizmamızı maalesef :)Balance canım, çok teşekkürler güzel dileklerin için. Ama benim benden pek umudum yok.:1no2:
İnşallah kısmetleriyle gelecekler canım, şimdiden bunları düşünüp kendini üzme... bakarsın sadece bir tanesi tutar ama ikisi de tutsa ben birini istemiyorum diyemeyeceksin değil mi? Neyse şimdiden bunları düşünme hayatım, ne zaman öğreneceksin sonucu? Allah hayırlı olanı versin güzelim :)Güzel geçecektir dert etme. Hem sınavlarını vereceksin, hem de hamile kalacaksın güzel güzel. Bana gelince öyle tuhaf ki, daha önce sonuç megatif olsa inan üzülmezdim. Ama şimdi üzülürüm diye düşünüyorum. Ama bir yandan ya ikisi de tutar nasıl geçinir, ne yiyip içeriz filan diye de acayip tırsıyorum. Sonuçta hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun. (Bana bakar mısın yalnız, ortada fol yok yumurta yok)delikafadulden
Ay canım Diloşum sen ne zaman geldin de ben seni fark etmedim. Tüh ya şimdi çıkmışsın.:a015:
nası yokkkkdelikafaduldeniki tane yumurta folluktacokacimcoook YIMIRTAYA CAN VEREN RABBİM elbet rızkını da verir sabilerin.Sen kafanı yorma içerde kazı çalışmaları devam ediyor,kafanla beraber kendini de yorma.Rahvan yürü,çok dolaşma otur o kuru tıçının üstüne:mymeka:
Canııım, yerim ben seni. cokacimcoook Hep sen mi beni yiyeceksin ya. Yetti garii. Ecük de ben seni yiyeyim. Ha bire beni çatal kaşıkla kovalıyordun. En son Moni de "Seni Diloş'dan kurtarayım. Gel yamacıma yanaş" dedi. Ama o da kötü emellerine alet etmek istiyorum galiba. fisfisfis
Kazıyı embriyolar mı yapıyor. Altından bir Çapanaoğlu çıkmasın, Ergenekon filan gibi. :roflol:
Valla pek yavaş yürümüyorum galiba. Hani şu arkadan kurulu mekanik oyuncaklar var ya fıldır fıldır öyleyim. Sonra birden aklıma gelince dikkat ediyorum. (Bu arada kıçım pek kuru sayılmaz. Ufak tefeğim ama, döş, döt, döbek var.):dance:
Heeeepsi yerli yerinde,baktım fotolarınasengözlerimebaksanab
Monicim halt yemiş,asıl onun gözü var senin döşünde habarın ola:1closedeyes:
Bu arada çatal bıçak benimmmm,ama yersen de basenlerden çalışşşşsırnaşık şey
Kazıyı senin kızla oğlan yapıyo,ergenekon diil,anayakonnnn,ordan inme dokuz ay çetesi yaneeee:roflol:
Balance canım,
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Senin transfer bitti, herhalde gebe olduğunu öğrendin anladığım kadarıyla. Tüp mü yapmıştınız yoksa doğal yöntemle mi. Gerçi ne olursa olsun. önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması.
Evet haklısın. Tabi ki ikiz de olsa insan birini sonlandırmaya kıyamaz. O konuda katılıyorum sana. Ama işte hayat şartları bazan beni korkutuyor. Bir de bu işlerden dolayı işi bıraktım. O yüzden ister istemez endişeleniyorum. Ama tabi strese girmemek lazım.:1hug:
Keseyi görmek için beklemeyi tercih etmekte haklısın. Biraz bekleyip garantili sonuç almak en güzeli. :1hug:
Monetam canım benim. Seni çok seviyorum. Bir insanı sevmek için yüzünü görmek gerekmiyormuş bu site sayesinde bunu öğrendim. Allah sana ve diğer bütün sevdiklerine uzun ömür versin. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyle. Hepimizin kalbi seninle inanki.
Evet Dilarem yumişlere göz dikti. Gene güldürdün beni. Allah da bundan sonra senin de yüzünü hep güldürsün.
Allah söyletti.balancemiz demek ki en kısa zamanda hamişşşhihoyyyt
Dersini etkilemeye basladı bebekler,iyi ezberleyememişsin kızım,otur biiiir:mymeka:
Keseyi ve kalp atışını birlikte görmek isteyen rüzgardeniz arkadaşımızzzz:içelim:
hayırrrr vallam billam kötü bir amacım yokCanııım, yerim ben seni. cokacimcoook Hep sen mi beni yiyeceksin ya. Yetti garii. Ecük de ben seni yiyeyim. Ha bire beni çatal kaşıkla kovalıyordun. En son Moni de "Seni Diloş'dan kurtarayım. Gel yamacıma yanaş" dedi. Ama o da kötü emellerine alet etmek istiyorum galiba. fisfisfis
Kazıyı embriyolar mı yapıyor. Altından bir Çapanaoğlu çıkmasın, Ergenekon filan gibi. :roflol:
Valla pek yavaş yürümüyorum galiba. Hani şu arkadan kurulu mekanik oyuncaklar var ya fıldır fıldır öyleyim. Sonra birden aklıma gelince dikkat ediyorum. (Bu arada kıçım pek kuru sayılmaz. Ufak tefeğim ama, döş, döt, döbek var.):dance:
amin aşkım,,hepimizin yüzü gülsün inş,,,,,hayat be can bugün varsın yarın yoksun,,,,,,acıların karşısında duvar gibi durmayı çoktan öğrendim,,,,boşver beni beee,,,,,sen iyi ol,,,,,,,,,dilarem yine aç geziyor haaaa dikkat et,uyarmadı deme
amin aşkım,,hepimizin yüzü gülsün inş,,,,,hayat be can bugün varsın yarın yoksun,,,,,,acıların karşısında duvar gibi durmayı çoktan öğrendim,,,,boşver beni beee,,,,,sen iyi ol,,,,,,,,,dilarem yine aç geziyor haaaa dikkat et,uyarmadı deme
Haklısın konuşma fırsatımız olmadı, ben geldiğimde genelde burası boş oluyor, ama olsun cevap bulmak çok güzel yine de :) bilmiyorum canım inşallah yolundadır, doktora gitmek için acele etmek istemiyorum bu sefer... o stresi mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorum, en azından önümüzdeki 2-3 hafta gitmeyi düşünmüyorum... neden diye sorarsan bundan önceki hamileliklerimde hep koştur koştur gittim, bugün keseyi göremedik hafta sonu gel, kalp atışını göremedik 1 hafta sonra gel falan filan... bunlar beni strese sokuyor gerçekten... en azından kalp atışını duyabileceğimiz hafta gidersem her hafta ayrı bir stres yaşamamış olurum, bu sefer daha rahat olmaya karar verdim :)
Bu kadar umutsuz olma canım, rahat ol ama umutsuz olma lütfen, olumsuzlukta etkiliyor metabolizmamızı maalesef :)
İnşallah kısmetleriyle gelecekler canım, şimdiden bunları düşünüp kendini üzme... bakarsın sadece bir tanesi tutar ama ikisi de tutsa ben birini istemiyorum diyemeyeceksin değil mi? Neyse şimdiden bunları düşünme hayatım, ne zaman öğreneceksin sonucu? Allah hayırlı olanı versin güzelim :)
Off hakkaten olamaz ya.benneyaptımki Rüzgardenizdi hamile olan. Çok ayıp oldu. Neyse inşallah hakikaten Allah söyletti Balance de hamiledir.
Kızım seninden gözünden kaçmıyor helal olsun valla. Sıkı öğretmensin. Hakkını veriyorsun öğrencinin. Bu sefer bir almayı hak ettim valla.[/QUOTO fotodaki kızdan daaa güzelsin![]()
NERDEN ÇIKARDINNNN MONİCİMMMMcokacimcoook