• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canımıniçi geldim gidiyorum,senin başına gelcek de bu:ecrin_bebek:
Kız bu saatte uyuycam diye ağlıyoo,uyutmamam lazım yoksa sabahı sabah ederizdelikafadulden,hadi ben bi kaç saat şebeklik yapcem,yazarım sana inan sevinçten takla atıyommmm yafruuuuu:emir_bebek:

Canııım, o Beroş'u yerim ben
Hadi sen git ilgilen fıstıkla. Çok öptüm. a.s.
 
Benim çıkmam gerekiyor kızlar, eşim aç kurt gibi yalanıyor karşımda, çok acıkmış belli ki kaydirigubbakcemile3 yarın görüşmek üzere. Denizciğim tekrar tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :nazar: Şimdilik hoşçakalın a.s.
 
Eveeeet, siz listeyi yapın beni de ekleyin... Ben kaçtım, yoksa eşim yemek niyetine beni yiyecek kaydirigubbakcemile3
 
ah sevgili arkadaslarim..beni merak ettiniz biliyorum ama aksam cok yorgundum agrilarim vardi nete giremedim bile:(bakin size uzun uzun yazayim..dun riskli gebelikler doktoruna gittim biliyorsunuz..yolda artik uzanayimmi yanmi yatayim gitti gidecek korkularla bulantilarla doktora vardik..1 saat gec aldilar o arada artik etmedigim dua kalmadi bu arada 6 aylik falan hatunlar var icim gidiyor :))neyse elimde dosyam doktora girdim doktor aaa tam benlik bir hastasiniz dedi ben basladim anlatmaya..ben daha kanamalardan bahsedemeden sizin yuksek doz pihtilasma ignesi kullanmaniz gerek demezmi!ben kanamayi durdurmak icin aspirini bile kestim...hemde 0.7 lik heparin verdi hergun..ve bana neyi sordu biliyromsuunuz tup bebekte hangi doz kullandiniz?yooo kimse vermedi dedim ayni hast doktorlari oldugu icin birsey diyemedi sanirim ama bakarmisiniz tuptede verilmeliymis ve tutunmasini saglarmis:(neyse gecmis zaman zaten birde onunla uzulemeyecegim..tek tek bakti eski belgelere...tromboliz panelinde birkac esksik var dedi 5 tane genetik test istedi..ben israrla kanama diyorum istirahat edin dedi eger rengi kirmizi olmazsa rahim icinde kalan pihtilardir dedi ama lekelenme seklinde falan dedim hic uzerinde durmadi...birde ustune sulandirici igne verdi..kizlar gelinde isin icinden cikin:(neyse us bakti hersey iyi dedi ben zaten etmedigim dua kalmamis vaziyette...15 gun sonra yine cagirdi siz riskli grupsunuz dedi:((yasiniz kilonuz ve gecmisiniz (kayiplardan bahsediyor)surekli kontrol gerektiriyor dedi...dun gece ignemi esim yapti felaket yandi sonra 10 dak acimaya devam etti sisti sabah kalktigimda geceligim yastiklar kan olmustu igne yeri kanamis:((aksam feciydim agrilarim bulantim kolum :(ama sizede kendimede soz verdim doktor kotu birsey demedikce artik moralimi bozmayacagim hos doktor beni bayagi riskli gruba soktu ve bu igne ile ne olacak halim ama simdilik motive ediyorum kendimi...iyiki sizler varsiniz bana cok destek oldunuz:)

defnecim çok sevindim iyi haberine ohhhhhh rahatladık ya rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım moral tabiki çok önemli iyi artık kafana takmıyacaksın allaha emanet ol canım
 
Tesekkurler Denizcigim fena sayilmaz..birkac haftadir hamilelikten dolayi cok halsizim.Her an karnimi ac hissediyorum biseyler yiyorum bu seferde hazimsizlik basliyor.Yani tuhaf bir hallerdeyim insalah en kisa surede keyifli hale gelirim.Yarin senden guzel haberler alacagimizi umuyorum..............

Serpilim,
İyi iyi çok abartmadıkça yemelisin tabi ki. Senin yaramazlar da biraz obur galiba.

Bu arada güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum.
 
Benim çıkmam gerekiyor kızlar, eşim aç kurt gibi yalanıyor karşımda, çok acıkmış belli ki kaydirigubbakcemile3 yarın görüşmek üzere. Denizciğim tekrar tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :nazar: Şimdilik hoşçakalın a.s.

Tamam canım teşekkürler çok öptüm. Benimki de gelmek üzere. Çok öptüm. a.s.
 
Kızlar çıkyorum ben

Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.

(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.
 
Kızlar merhaba,
Merak eden ve bana dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sonucum pozitif çıktı. Çok ilginç bir duygu. hihoyyyt

Ben de sizler için dua etmeye devam edeceğim. (Hem hamilelerin duası kjabul olurmuş derler ya.) Defne, Serpil ve Rüzgar'ın güzel bir hamilelik geçirmesi,
Roni, Monişim, Diloşum ve Balance'nin de en kısa zamanda hamilelik haberlerini almak için. Hepiniziz çok seviyor ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile3

canım ya çoooooooooooook sevindim ben sana demedimmi içimden hamileymişsin diye geçiyo bak gördünmü benim bilgi sayar bozulmuş bugün başkasından girdim sizi merak ettim bir ohhhhhhh çektim allaha binlerce şükür en azından birimizden biri hamile kaldı bizlerede umut oldun artık hamişsin duanda bizleride unutma arada bide sorularımıza yanıt verirsin allah kucağınada almayı nasip etsin canımya inan çoooook sevindim hihoyyyt :teytey: :teytey:
 
kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum
 
Kızlar çıkyorum ben

Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.

(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.

Denizcim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrik ederim canim, Allah tamamina erdirsin insallah. hcg degerin kac cikti biliyormusun. ay ne kadar sevindim anlatamam.
canim benim sinavim dundu. ama maalesef iyi gecmedi, sorularin hepsini yetistiremedim. neyse uzulmuyorum kismet degilmis ne yapalim.3 hafta sonra aciklanacak ama hic umudum yok.
cok opuyorum seni ve bebisini yoksa bebislerin mi demem gerekiyordu.
 
kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum

biz de seni cok seviyoruz canim.burdaki herkes cok tatli herkesi cok seviyorum
 
Defnecim cok sevindim islerin iyi gitmesine. heparin isi benim de kafami karistirdi ne yalan soyleyeyim pek anlamadim. zaten kanaman varken vermesi ilginc. ama artik rahat ol. isini bilen bu konunun uzmaninin elindesin artik ona guvenmeli ve ne derse kayitsiz yapmalisin. heparin igneleri cok yakar kendimden biliyorum cok canim aciyordu. batindan subcutan yap. neden o kadar kanadi anlamadim benim hic kanamam olmamisti. igneyi yaptiktan sonra pamukla bir sure hafif bir kompres uygula.
cok opuyorum
 
diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..
 
Kızlar çıkyorum ben

Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.

(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.

canım seni gerçekten samimi en içten duygularımla kutluyorum,allah tamamına erdirsin,,,darısıda başımıza(roni,balance,ben,adını şuan hatırlıyamadığım ins),,,,çok çoookkkk mutluyum bugün,,,,,,,,,,,,,,
ben dilaremin o kulak mı boynuzmu artıkın kısaltcam yavrum,,,,,,sen heeeeççç merak etme:roflol:,,,,,kız senin müjdeni ilk o verdi bana telefonla severim onu bennnnnn
 
Back
X