Allah nazarlardan korusun canım, burada kimsenin nazarı değeceğine inanmıyorum ama yine deNazar değeceğine inanmıyorum,çünkü elem tere fiş kem gözlere şiş:roflol:
Şaka bir yana bunu bana söyleyenler çok oldu ama bebek için uğraşan hiç kimse kötü gözle bakabilir mi bebişime sence:sm_confused:.İyi gözle bakılırsa da nazar olur diyorlar ya ben ona inanmıyorum,güzellikten kötülük doğmaz:1no2:.
Ne yani şimdi burda bebişi olan fotosunu koymayacak mı:dilcikar:
Alır başımı giderim vallaaaa:1closedeyes:
Ay hadi yine de![]()

şimdilik yolunda gözüküyor canım, bugün kan tahlillerimi yaptırdım, sonuçlar iyi çıktı yani bir sorun yok çok şükür :) inşallah hep böyle devam eder, doktorum ayın17'sinde tekrar çağırdı, herşey yolunda giderse kalp atışlarını duyacağız inşallah :)Sağolasın rüzgarcığım
inşallah senin de herşey yolundadır.a.s.
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)sagol canim. ben 33'um ama infertilite infertilitedir :) 29'unda tup bebek transferim yapildi. persembe (doktoru ikna edebilirsem carsamba) sonucu alacagim canim. sen ne durumdasin?
amiiiiiiiin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün :)herkese merhabaaaa
bu ilk merhabamla beraber çocuk özlemi çeken tüm arkadaşlara en yakın zamanda muradına ermelerini diliyorum. Sağlıklı bir bebek allah hepimize nasip etsin. Burdan hamileyim müjdesi veren herkes dokuz ayını sağlıkla doldursun. Hepimizin yüzü gülsün...
ben Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği soğan suyu kürü ve incir suyu kürü yaptım, eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım, bizde işe yaradı canım, denemeni tavsiye ederim :)arkadaşlar ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Olmadı.... tüp bebek tedavimin sonucunu iki gün önce aldım. Çabucak toparlandım. O bir talihsizlikti dedim veee bir dahaki tedavi için vücudumu, psikolojimi sağlamlaştırmaya karar verdim. Sizinde desteğinizle 2. tüp tedavisinde müjdeli habere hep birlikte sevinicez inşallah.
Benim sorunum ne bende bilmiyorum. Sadece myomlarım var ve son birkaç aydırda adet düzensizliğim oluştu. Yani Aşılama yapıldıktan sonra adet düzensizliğim başladı ve geçmedi. Ardından Hemen tüp bebek denendi olmadı. Zaten 5 yumurtam çıktı, sadece 1 tanesi kullanılabildi.
Onun için yumurta rezervimide artırmam şart. Her türlü önerinize ihtiyacım var.... Tecrübeler bazen doktor önerilerinden bile daha işe yarıyor çünkü....
hayırlısıyla inşallah olacak canım, lütfen olumlu düşün, pozitif ol :) dualarım hepinizle :)ah dilaremcim insallah:))hani benim bebekte bir dogsa hep beraber oh diyecegiz:))