Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balancim hosgeldin canim nasilsin? ben iyiyim mayista insallah 3. denemeye baslayacagim. umarim yuce rabbim bu defa yuzumu guldurur insallah.hepimizin guldurur
deniz bulut arkadaş bende 40 yaşındayım benim 5 yumurta olup 3 dölleniyor seninki iyi kafana takma bol şans
monata tedaviye sen nezaman başlıycan
yaza canım,,,,sen ne yaptın?
teşekkürler canım, inşallah :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)kızlar merhaba nasılsınız diloş tatildeymiş ben geldim kimsecikler yok moniş roniyan defne iyisinizdir inşallah rüzgar deniz sorunsuz gebelik rabbim geçirtsin inşallah cinsiyetinide duyarız
geçmiş olsun moneta'cığım... umarım hemen iyileşirsin, havalar çok sakat gidiyor, hasta olmak için bire bir... çok öpüyorum seni a.s.RONİ CİM,,,ben dün akşamdan beri bayağa hastayım,gece çok ateşlendim,,bugün deniz karayurt'lada buluşacaktık ama olmadı gerçi telefonle görüştük,,,,,yani rezaletim,,,,geçer herhalde birkaç güne:çok üzgünüm:havalardandırsenağlama
sen nasılsın?tedaviye bomba gibi bir moralle başla oldumu:teselli:öpüyorum seni
amin:Saruboceq:bu sıkıntılı süreç hepimiz için biter ve ilerde tebessümle hatırlayacağımız anı olarak kalır:1hug:bende iğnelere devam herhalde mayıs sonu gibi olur allah nasip ederse.yumurtalara bağlı.yaza inşallah herkez hamile kalır [amiiiiiiin]:Saruboceq:
Sakarya topiginde taciz haaaa,bana haaaaa:))))Nan ne guldum heeee,abin de Moneta mi diye sordu,o bile ne mannak oldugunu ogrenmis bak..Pisssss nolcek,valla hasta masta demiycem zopaliycam seniii..
Sakarya topiginde taciz haaaa,bana haaaaa:))))Nan ne guldum heeee,abin de Moneta mi diye sordu,o bile ne mannak oldugunu ogrenmis bak..Pisssss nolcek,valla hasta masta demiycem zopaliycam seniii..
oooooo yuvaya dönen kuşlarımız varkaydirigubbakcemile3,,,,,serpilinha nerelerdesin sen?nasılsın?nasıl gidiyor?,,,sevgiler
Gunaydin Monetacigim,
ben aslinda hep buralardayim arada girip sizlere bakiyorum.ama keyfim pek yok bu aralar daha cok dinleniyorum arada biraz tatil yaptim falan..hamilelikle ilgili hersey yolunda ama ben biraz kaputt oldum.insallah kisa zamanda daha iyi olurum.senden haberleri okuyorumherseye ragmen ayakta ve guclu olmani takdir ediyorum..bundan sonra umarim hersey yolunda gider senin icin:Saruboceq:
Denizim selam. okudum yazdiklarini. keseyi gormene cok sevindim. bir kese olmasi tek bebek oldugunu gosterir ama bazen tek yumurta ikizleri tek kese icinde olabilir ama o daha cok genetiktir. yani tup bebekte pek olmaz.
olsun canim sen zaten ikiz istemiyordun. saglikli nur topu gibi olur insallah Allah kucagina da almayi nasip eder.
ben iyiyim tatil iyi gecti.
simdi doktor dogum kontrol hapi verdi onu kullaniyorum. herhalde gelecek ay bir aksilik olmazsa tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla
inş:Saruboceq: canım,,,bak ama söz ver şimdiden moralini yüksek tut karamsar olmak yok,,sende bilirsin nefes egzersizleri yap roni cim,,çok faydası oluyor,,şimdi diyeceksin ki sen niye tedavi sürecinde yapmadın?inan o sürece başlamadan herşeyi üstüste yaşadım,burada belli etmedim ama psikolojim çok bozulmuştu (kendi ailemle ilgili ciddi sorunlar)kısacası,,,kafa olarak tedavimden çok uzaktım,,,,,neyse,,,,şimdi sıra sende canım,,KARAMSARLIK YOK:teselli:tamammı:mymeka:
Moniş Moniş
papucu yarım çok dışarıya oynayalım.hihoyyyt
anneciğine selamlar,,,,,,amma çok gidiyorsun beeee:mymeka: