• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Valla şimdi kocam gördü yazdıklarımı. "Saçmalama canım. Tabi ki nazlan" diye saçımı okşuyor. O bana çok hediye filan alır sağolsun. Hemen diyor ki "Senin kızlar sana öyle diyor ama,benim işyerimdekiler de ne şanslı karın var" diyorlar sana hediye filan alırnca diyor. (Ay ne saçma cümle oldu)
Neyse, çok memnunum tabi ki kocamdan. Ama naz yapmıyorum.

eferin kocana bak diğer kocalar neler çekiyo en azından önemli olan birbirinizin kıymetini bilin ayyyyyy saçmaladım neyse anlarsınız

sen en mantıklısını yapıyosun vitaminli şeyler çocuğun zekasınıda etkiler bilhassa balık bol ye direk çocuğa giden şey

Ay balıktan da ne biliyim. Geçen arkadaşlarla buluştuğumuzda yedim. İki gün kedi esner de balık kokusu gelir ya ağzından. Aynı öyle hissttim kendimi.
Monişi duymasın "Sen kendin balıksın" der.

Ama o senin anlattığın arkadaşın gibi "Ben yiyemiyorum sen de yeme" filan diye vicdansızlık mümkün değil yapamam. Bu biraz yapıyla alakalı.

buay rahmine bir çizik atıcam dedi 1 ay öncesi rahim kendini yenilesin diye hiç duydunmu

Valla duymadım ne yalan söyleyeyim. Ama herhalde bir bildiği vardır. Benim ofis histereskopi çekilmişti. O sırada rahimde septum vardı o kesildi makasla. Ama senin dediğini duymadım hiç.
Bu arada özelde yaptırıyorsun galiba. Hayırlı olsun şimdiden.

Valla duymadım ne yalan söyleyeyim. Ama herhalde bir bildiği vardır. Benim ofis histereskopi çekilmişti. O sırada rahimde septum vardı o kesildi makasla. Ama senin dediğini duymadım hiç.
Bu arada özelde yaptırıyorsun galiba. Hayırlı olsun şimdiden.

sağol canım evet özelde 1.de doktorum çok ümitliydi 3 blast emriyo ama olmayınca olmuyo

sağol canım evet özelde 1.de doktorum çok ümitliydi 3 blast emriyo ama olmayınca olmuyo

Zaten bu işler hiç belli olmuyor. Benimle birlikte transfer olan bir arkadaş var hastaneden. Yazık ondan hiç umutlu değilmiş doktorlar. Ama maşallah hamile şimdi. :nazar:Bazen de çok iyi kalite embriyo deniyor olmayabiliyor. Yani kısmet galiba.

bişey değil canım senin haberini herhalde çarşamba alırız hamileyiiiiiiiiiiim diye

Evet, çarşamba. Benim gibi prematüre doğmuş, beklemekten ve bekletilmekten nefret eden, aceleci bir tipin de böyle bir -bekle ve gör- eğitimine ihtiyacı varmış demek ki. Sükunetle beklemeye çalışıyorum Çarşamba'yı ve umarım güzel haberler veririm.

Back
X