• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende aranıza katılmak isterdim ama 38 yaş üstü bayanlar demişsiniz ben sizden küçüğüm beni aranıza almak istemezsiniz şimdi

oyyyy yürüm gız seni,,,,bide almayız diye sitem edermişşşşkaydirigubbakcemilegel ülem aramıza senide 40larız:roflol:

sen ve roni de hamile kalın bana dua edeceksiniz:mymeka:yok öyle,,,,,hamile duaları fazlalaşsın kızlardelikafadulden
ayyyy ne kadar bencilim demi:çok üzgünüm:
bunun bencillikle bir alakası yok moneta'cığım, en doğal hakkın dua istemek, benim dualarım seninle arkadaşım, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın, içimdeki ses beni pek yanıltmaz :)
Sevgili Moneta, Rüzgardeniz ve Balance. Sıcak mesajlarınız için çok teşekkürler.
Rica ederim canım :) Sonucunu bize bildirmeyi ihmal etme sakın, tamam mı? Heyecanla bekliyoruz :)

Bir de ben, benim gittiği doktorları şu yönden takdir ediyorum. Sormadıkça çok bilgi vermiyorlar. Çünkü "Çok iyi" "Çok kötü" filan diye baştan yönlendirilince bence pek iyi olmuyor.
Bu arada ben salı günü bebeği göreceğim inşallah Allah kısmet ederse. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Keseyi gördük. Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah.
Oyyyy kurban olurum o bebişe ben :emir_bebek:

dogum kontrol hapi aliyorum henuz. bu cuma randevum var. bir aksilik olmazsa adetten sonra yani 2 kasim gibi tedaviye baslayacagiz. bakalim insallah bu defa yuzum guler artik

roni cim en sonunda ben defneye burdan bir boy giydiricemÇok üzgünüm çoook ondan sonra hamileliğin keyfini sürdürecek:CüvCüv:
hadi bakalım sanada kolay gelsin güzellik,, az kaldı,,sana da patır kütür indirme günleri yaklaştı
benneyaptımki ay askolsun size kizlar yaaaaa..serviks boyunu ben cikarmadimki zaten rutin kontrollerde olculuyormus bana ayricana doktorum histeroskobi gecirenlerde erken dogum riski var dedi..hist yapan docente mail yazdim adam tedbir olarak dikis attirin bile dedi:(( aaaa ben ne yapayim simdiÇok üzgünüm çoook basimda ne cok dertler var eczane ile ilgili emin olun herseyi biraktim pozitif dusunmeye calisiyorum bebegimi kucagima aldigimi hayal ediyorum ah ah siz bir hamile kalin ben size sorarim:)):oklava:

Teşekkür ederim Deniz'ciğim, darısı senin başına inşallah. Öyle muhteşem bir duygu ki Salı günü sen de yaşayacaksın. Bu anlatılması imkansız bir guygu, daha doğrusu kelimelerle ifade etmek mümkün değil :) İnşallah Salı günü sen de bebeğinin kalp atışlarını göreceksin ve o andan itibaren dünyan tamamen değişecek :) Benim öyle oldu şahsen :)

Teşekkürler :utangac:

Çok haklısın canım, endişeler ve korkular kucağımıza alıncaya kadar hiç bitmeyecek sanırım. Bugün kalp atışları derken ikili test, sonra üçlü, amniyosentez derken offfffff yazarken bile içim daraldı... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu arada dünden beri bulantılarım hafiften başladı. Karnımın altında da hafif kramplar var zaman zaman (doktor bunun rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi)... İki gündür tatsızım doğrusu. Neyse önemli değil, bebeğim sağlıklı olsun da, ben hepsine katlanırım :) İnşallah hepimiz için herşey iyi olur... Hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarlar inşallah, hamile kalmaya çalışanlar ise bir an önce hamile kalıp hem bizi hem de kendilerini sevindirirler inşallah. Bebeğimin ismini beğendiğine sevindim canım :) Yay burcuyum sanırım bunun etkisi olsa gerek... Çok yüksek bir ihtimalle bebeğim de Yay burcu olacak :) Tabii eşim bu konuda son anda bir arıza çıkarmazsa ismi bu olacak :) İnşallah hepimiz (şimdi hamile olan ve hamile kalmaya çalışanlar) bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız :)
demek bebegin yay burcu olacak:)bende yay burcuyum:)benimki allahkismet ederse akrep burcu olacak..allah bize o gunleri gostersin hepimize:)8 haftada bulantinin baslamasini doktorlar iyi sayiyorlar saglikli bir gebelikmis ben hala cekiyorum surekli bir kayikta gibiyim rahimdeki o sancilar kramplar hala devam ediyor..isin ilginci arkadasim ne bir agri ne sizi yasadi ve doktoru cok saglikli oldugunu soyledi ben ayni doktora sordugumda bebek buyuyor dedi:))yani doktorlarda bir alem:)

benneyaptımki ay askolsun size kizlar yaaaaa..serviks boyunu ben cikarmadimki zaten rutin kontrollerde olculuyormus bana ayricana doktorum histeroskobi gecirenlerde erken dogum riski var dedi..hist yapan docente mail yazdim adam tedbir olarak dikis attirin bile dedi:(( aaaa ben ne yapayim simdiÇok üzgünüm çoook basimda ne cok dertler var eczane ile ilgili emin olun herseyi biraktim pozitif dusunmeye calisiyorum bebegimi kucagima aldigimi hayal ediyorum ah ah siz bir hamile kalin ben size sorarim:)):oklava:

aaaaa bakın kızlar buda eline aldı cazgırlığı:roflol:

Valla cazgır olmayanlar da itinayla cazgır yapılır sayemizdeeee:lepi::teytey:kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5haydeeeee cazgıra geeelllllll cazgıra geeelllllll,,,,,özel kampanyaya geeellllll,,,kdv yok,,,ötv yok,,,,,olay olay olay,,,büyük indirim CAZGIR TOPİK anonim,şrkti,,,,,,haydeeeee yavrılar kuzucuklar bu kampanya kaçmaz,,,,,,
KAMPANYA HİZMETLERİMİZ
1-topik arkadaşlarına
2-kocaya
3-kayınvalideye
4-doktorlarımıza,,,,,,,nasıl çemkirilir:utangac:
5-çaktırmadan nasıl silkelenir
6-aleni nasıl silkelenir
7-kodummu nasıl oturtulursüprizzzzz
8-mükemmel cazgır nasıl olunurşakkıdı
BU KAMPANYA KAÇMAZ ABİİİİİİİİİİ,,,,,,GEL GEL GEEEEEELLLLLdelikafadulden

kaydirigubbakcemile5haydeeeee cazgıra geeelllllll cazgıra geeelllllll,,,,,özel kampanyaya geeellllll,,,kdv yok,,,ötv yok,,,,,olay olay olay,,,büyük indirim CAZGIR TOPİK anonim,şrkti,,,,,,haydeeeee yavrılar kuzucuklar bu kampanya kaçmaz,,,,,,
KAMPANYA HİZMETLERİMİZ
1-topik arkadaşlarına
2-kocaya
3-kayınvalideye
4-doktorlarımıza,,,,,,,nasıl çemkirilir:utangac:
5-çaktırmadan nasıl silkelenir
6-aleni nasıl silkelenir
7-kodummu nasıl oturtulursüprizzzzz
8-mükemmel cazgır nasıl olunurşakkıdı
BU KAMPANYA KAÇMAZ ABİİİİİİİİİİ,,,,,,GEL GEL GEEEEEELLLLLdelikafadulden
Yok ustaaaa benim senden öğreneceklerim var dahaaaaa:uhm:
Aleni silkeleme beceri alanımda diil maaleseffffsengözlerimebaksanab