benneyaptımki ay askolsun size kizlar yaaaaa..serviks boyunu ben cikarmadimki zaten rutin kontrollerde olculuyormus bana ayricana doktorum histeroskobi gecirenlerde erken dogum riski var dedi..hist yapan docente mail yazdim adam tedbir olarak dikis attirin bile dedi( aaaa ben ne yapayim simdiÇok üzgünüm çoook basimda ne cok dertler var eczane ile ilgili emin olun herseyi biraktim pozitif dusunmeye calisiyorum bebegimi kucagima aldigimi hayal ediyorum ah ah siz bir hamile kalin ben size sorarim:))
klava:
Ay canım,
Üzme kendini. Arkadaşlar, sonuçta senin üzülmeni istemediği için öyle söylemiştir. Biliyorsun hepsi seni merak ediyor sonuçta. Hani bazen çok şey bilmek, insanı daha çok gerer ya o açıdan yani. Bak ben bile hiç öyle fazla endişeli bir tip olmadığım halde, internette araştıra araştıra "Kesenin vay efendim içi boş olurmuş" filan diye. Baya bir etkilendim. O yüzden dikkatli olmak, gerekeni yapmak ve sabretmek gerek. Onun dışında da herşey zaten olacağına varır. Sen kendini üzmemeye çalış. :teselli: