• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlarselam
Evet bugun dr randevum vardi ama haberler pek iyi degil maalesef. sag yumurtaligimda kocaman bir kist var ona bagli olarak hic folikul yok maalesef. Bir hafta daha dogum kontrol hapi kullanacagaim sali gunu tekrar gidicem. Sol tarafta ise sadece 2-3 tane var. bakalim kismet ne olucak ama bu haliyle pek ic acici degil.
hayallah canim ya bende en az 8 tane bekliyordum senden:(bak senle gidisatimiz cok benziyor bak gorursun bebegine kavusacaksin:)bize lazim olan zaten tek bir yumurta sende hem 3 tane var 3 de insallah gayet guzelgelisirse zaten ne isteriz baska..bak ben tupe 2 taneyle girdim..sakin bozma moralini canim..bu formda hemen herkes iki yumurta ile hamile kaldi unutma..

Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...

Gecen defa 2 ay kullanmak zorunda kalmistim dogum kontrol hapini bir de ekstradan progesteron baslamislardi. benim doktorumizinliydi sinavi varmisders calismak icin izin almis. baska doktor bakti. sali gunune kadar dogum kontrol hapini kullan gel dedi. o zaman benim doktorum gelmis olacak bakalim o ne diyecek.
uzuldum ya kizlar. Ben dhea mucizeler yaratacak diye beklerken sonuc daha da kotu:1no2:
roniyamcim haklisin..bu kis yasadiklarim geldi gozumun onune amerikanda 4 gunluk igne sonucu sadece tek yumurtam gelismisti ve doktor gayet asabi tedaviyi iptal ediyorum umut yok gibi birseyler soylemisti...eve donerken surekli aglamistim..hersey bitti demistim...uzerine 2 yumurtam gelisti dunyalar benim oldu tup denedim ama birkez daha yikildim..ama bak allah bir mucize verdi sonra:)allahin mucizelerinin nasil ve ne zaman gelecegi hic belli olmaz...dhea ancak 4 ayda etki ediyormus..ondan umidini kesme sakin..eger kistin olmasaydi otaraftada en az 3 tane olacakti...kist tedavisi cok kolay..bak bir arkadasim defaalrca kist yuzunden ertelendi sonra 3 yumurtasi olustu suan 12 haftalik gebe:)bu yolda tek yapman gereken azimli olmak umutlu olmak sakin bozma moralini ...

Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.
roniyamcim eger kist daha oncede olduysa sanirim yumurtan catlamiyor oysa bunun tedavisi cok kolay tedaviden onceki ay yumurta takibi ve zamani gelince catlatma ignesi olman bir sonraki ay kistinin olmasini engelleyecektir..bunu neden yapmadi doktorun canim?bak sana dedigim bu zaten yumurta sayisi degil kalitesi onemli hem sen ikikere hamile kalmistin degilmi?yine kalacaksin:)

hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:
ah arkadaslar tedavi oncesi herkes moralini bozuyor bu cok normal..bak denizcim ben ikiyumurtam dollendi diye dunyanin en mutlu insaniydim:)ikiyumurta ile tutan okadar cokki:)zaten 2 olmasa 3 koyacaklar 2 yada 3 farkli degilki..elif arkadasimiz ornek bak :)

İnşallah Defne'ciğim,
Senin ultrasona galiba karından bakılıyor. Benimki alttan bakıldığı halde görülmedi. İşte 27'sinde yani pazartesi günü randevum var doktorla. Hayırlısı artık. Sen nasılsın bu aralar. Annenlerde misin. Yoksa evine geçtin mi. (Bu arada ben de pazartesi salı annemlerde olacağım. Yani al birimizi, vur ötekimize.)kaydirigubbakcemile5
benim eski doktorum hep karindan bakar :)cok suicmem gerekir cok zorlar beni acikcasi:)bak 7. haftaya kadar yolu var kalp atisi gormenin..hic canini sikma sen kacinci haftadasinki?goreceksin merak etme canim:)ben annemlerdeyim:)sanki buradan cikarsam aksilikler olacak gibi geliyor ama haftasonu evimize gitmeye basladik tabi eve gidince hic rahat durmuyorum is yapiyorum:(.hic sorma yeni nesil hamileler boyleyiz ne fena...:CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...
merhaba hosgeldin aramiza:)insallah hersey yolunda gider..bak formumuzda pek cok hamile oldu:)yakinda liste hazirlayacagiz..diger arkadaslarda insallah siraya girecek...insallah sanada ugurlu gelir:)

Hoşbulduk Defnecim sağol...evet iyi olur böyle bir liste yapılması ben de merak ediyorum kaç kişi hamile kaldı diye 38 yaş üzeri. senin de bebeğin sağlıkla gelir inşallah...

Arkadaslar bende sizlere merhaba demek istiyorum,

bir kac gündür takip ediyorum sizler, benide araniza alirsaniz sevinirim.
Bende 39 yasinda olmasina ragmen anneligi tadmak isteyenlerdenim. Simdiye kadar 2 defa asilama ve 2defa Tüp bebek yaptirdik olmadi.
Ben yurtdisinda kaliyorum, ama ins
mayis ayinda istanbulda tekrar denicez tüp bebegi. Sizin cogunuz galiba dhea yi kullaniyor, burada yasak, bulmak bile cok zor.
Sizce yumurtaliklara zara vermiyormu, yani kalan reserveleri etkilemiyormu?
Birde siz hagi ilaclari kullaniyor ve hangi protokollari uyguluyorsunuz??

Beni bilgilendiriseniz sevinirim. Cok tesekkür ederim

kızlar hepinize merhaba bazen girip okuyorum sayfaya yatişmek mümkün değilDEFNECıM BEBıŞıN NASIL.RONıYAM canım daha öncede birşeyler yazdım sana cevap alamadım görmemişsindir diye düşünüyorum .yazdıklarını okudum üzme canını benim 4 folikül 2si transfer oldu ve sonuç olumlu .yumi sayısı inan bana hiç önemli değil MONETE VE DıLAREM maşallahyine aynı neşe aynı muhabbet nazar değmesin .YENıLERDE hoşgeldiniz

hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:

arkadaşım benim 4 folikülden 2 embriyo yerleştirildi ve tuttu.3.denememde.ilk iki denemede 12 folikül oluşuyordu ama tutmuyordu .anlıycan yumurta sayısı önemli değil.tutunur annesi onlar sana hiç merak etme sen.kalbini ferah tut bol bol dua et

deniz bulut canım 2 tane az değil yeterki rabbim ol desin kafana takma trasverde yaptıktan sonra sakın stres yapma stres tutunmamamın büyük düşmanı neolur rahat ol ve dua et bizde sana edicez hadi bol şans

kızlar hepinize merhaba bazen girip okuyorum sayfaya yatişmek mümkün değilDEFNECİM BEBİŞİN NASIL.RONİYAM canım daha öncede birşeyler yazdım sana cevap alamadım görmemişsindir diye düşünüyorum .yazdıklarını okudum üzme canını benim 4 folikül 2si transfer oldu ve sonuç olumlu .yumi sayısı inan bana hiç önemli değil MONETE VE DİLAREM maşallahyine aynı neşe aynı muhabbet nazar değmesin .YENİLERDE hoşgeldiniz

sağol canım:nazar:hepimizin neşesine maşallah diyelim,,,,,,kız bebişko nasıl?????

hana ve safinaz hoşgeldiniz aramıza,,,,topiğimiz uğurludur,,,inş hepimizin kucakları bebişlerle dolar:Saruboceq:

cok tesekkür ederim. Ve insalllah derim.

Bence Allahtan ümit kesilmemeli, 70 yasindaki kadinlar anne olabiliyorlar, eminim bizlerde basaririz.

Beni bilgilendirmicekmisiniz protokoll ve ilaclariniz hakkinda.

tskler

cok tesekkür ederim. Ve insalllah derim.

Bence Allahtan ümit kesilmemeli, 70 yasindaki kadinlar anne olabiliyorlar, eminim bizlerde basaririz.

Beni bilgilendirmicekmisiniz protokoll ve ilaclariniz hakkinda.

tskler
canım,,,,, benim ilkinde uzun,ikincisinde kısa protokol uygulandı,,,,ilkte(lucrin-coraspin-polivit c-gonal f -çatlatma iğnesi)ikincisinde(progestan-femara-folbiol-çatlatma iğnesi-)kullandım,,,,,,hatırlayabildiklerim bunlar,,,,,,,,,,hayırlısıyla 3 de olsun diyorum şimdi,,,,allah isteyen herkese versin

Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.

Roniyam lütfen bu kadar umutsuz olma, ben de yanı dertten muzdaribim yani hamileliği devam ettirememe ama ilk kez bu sefer sanırım herşey yolunda gidiyor, ancak bunun için çok şey yaptım, çok uğraş verdim... Yani emin olamadım hiçbir zaman uygulama yaparken ama hep dua ettim. Önce 15 günlük bir soğan suyu kürü yaptım, sonra incir suyu kürü yaptım 21 + 21 gün şeklinde. Sabahları ilk işim bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı çörek otu ve bir tatlı kaşığı bal yedim, hap içer gibi... öğüre öğüre içtim ama zorladım kendimi, akşamları da bal+polen+arı sütü karışımından 1 kaşık yedim. Tabii bu işkenceler sadece kendimle sınırlı değildi. Eşime de 3 aya yakın bir süre (ilk 1 hafta sabah - akşam) akşamları keçiboynuzu kürünü uyguladım. Akşamları da aynı şekilde bal+polen+arı sütü karışımından 1 kaşık yedirdim. İnancımı hiç kaybetmedim ve sonuç ortada... Bundan önceki 4 hamileliğimde de bebeklerimin kalp atışlarını alamadım ve kürtaja olmak zorunda kaldım. Şu an hamileliğimin 9. haftası bitmek üzere canım. Hiç bir zaman ulaşamamıştım bu haftaya. Bilmiyorum bu devam edecek mi, hep bunun tedirginliği var üzerimde ama bu sefer devam edecek diyor içimdeki ses, çünkü ben çok çaba ve sabır gösterdim ve karşılığını alacağıma inanıyorum. Lütfen Roni'ciğim sen de umudunu yitirme. Eğer bu kürlerin nasıl yapıldığını öğrenmek istersen seve seve tariflerini verebilirim canım :) Ama önce sen anne olacağına ve bu hamileliğin devam edeceğine inanmalısın, inancını yitirmemelisin :) Son kürtajım sonrası doktorum hiçbir sorunum olmadığını, sadece yumurtalarımın yaşımdan ötürü kalitesiz olduğunu söylemişti. Tüp bebek deneyin demişti. O an dünya başıma yıkılmıştı. Ama ben pes etmedim, en azından tüp bebek için yumurtalarımı hazırlayacağım dedim ve kürleri yaptım. Tüp bebeğe gerek kalmadan tekrar hamile kaldım ve inşallah Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım canım :) Sen de alacaksın, umudunu, inancını yitirme yeter ki canım :) Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum arkadaşım, onun için bu kadar uzun yazdım. Umarım kimseyi sıkmamışımdır :)

sonucu aldım 6 yumurta işleme girmiş ama sadece 2 tanesi istendiği gibi olmuş yarın 2 tane transfer edecekler. bu yaşta o 2 tanenin tutma olasılığı nedir ki? ben 3-4 olsun diye dua ediyordum canım çok sıkıldı.:1no2: herhalde olmayacak.senağlama

Bu ne umutsuzluk arkadaşlar? Yapmayın lütfen, olumsuz düşündüğünüz sürece negatif şeyleri üzerimize çekiyoruz, yapmayın lütfen. Bence hiç düşünme tutup tutmayacağını Deniz Bulut'cuğum. Olumsuzlukları kafandan sil at ve herşeyin yolunda gideceğine inandır kendini. Ben de zaman zaman yapıyorum bunu kendime ama bir işe yaramıyor, daha çok moralim bozuluyor. Neden yapıyorum? Sanırım bunun da cevabını buldum. Kendimi hayalkırıklığının üzüntüsünden korumak için önce olumsuzlukları düşünüyorum, ki sonradan ben zaten böyle olacağını biliyordum demek için. Sen de böyle yapıyorsun demiyorum tabii. Kendimden yola çıkarak bir örnek verdim :) Bu arada ben 1 tane bile yerleştirilip onun da tutmuş olduğunu çok duydum canım. En yakınım olan kuzenime 1 tane yerleştirildi ve şimdi kızı 3 yaşında :) Şeker mi şeker bir şey. Umudunu kaybetme canım :)

Back
X