38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım Ronişim,

Gerçekten çok stresli bir dönem. Doğum kontrol hapı verildiğinde ben de önce üzüldüm. Doğal yolla yapmamızı engeller filan diye. Sanki hemen oluyormuş gibi. O şiddetli ağrılar bende de çok oluyordu. Doğum kontol hapı kullanırken. Ama işin ilginç yanı. Ben 13 yıl boyunca doğum kontol hapı kullanmıştım. Duphastondu galiba. Ama o zaman böyle şikayetlerim yoktu. Ne zamanki tüp öncesi hap verildi. O zaman şikayetlerim arttı. Senin yanında ahkam kesmem saçmalık olur ama benimki birazda strestendi galiba.

İğneler filan tabi ki çok zor. Ama sayılı gün. Bak gör, kolayca gelip geçecek ve peş peşe güzel haberlerinizle mutlu olacağız. Çünkü bunu en az sizler kadar bizler de istiyoruz. Şeniz

insallah canim. Senin de dedigin gibi sonuc guzel olunca herseye deger. yeterki Allah bu defa yuzumu guldursun

selam kızlar
daha önce yazmıştım ama kimse farketmedi zannediyorum
bende 39 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlayacaktım kist çıktı operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah mayıs ayı içinde tedavime başlayacağım
hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum ne tavsiye edrsiniz canlarım

Elif'ciğim inanki farketmemişizdir, konuşmalar arasında kaynamışsındır. Yoksa bizim topicin çıtırlarının hepsi seve seve yardımcı olur. Hem doktorumuz, eczacımız bilem var yaaa.

Bu arada tekrar hoşgeldin diyorum. Kusura bakma biraz geç olsa da. Şimdiden Allah yardımcın olsun. İlk denemen mi. İnşallah güzel olur herşey.

Ben tüp bebek öncesi açıkçası çok özel bir şey yapmadım. Ama hamile kaldıktan sonra tabi ki beslenmeme dikkat ediyorum. Elimden geldiğince bebek için faydalı olacak şeyler yemeye ve yorucu işler yapmamaya çalışıyorum.

Tüp bebek öncesinde ve tüp bebek işlemi sırasında sana tek tavsiyem (Naçizane tabi ki.) Mümkün olduğunca stresten uzak durman olacaktır. Bu gerçekten çok önemli canım. kaydirigubbakcemile3

ayyyy aşkolsun kızlar ya (roni-deni):roflol:böyle selam vermeden çekip gitmeleri YENİ ÖĞRENDİM BEN modaymış :roflol::tomato:

canım, herşeyden önce hayırlısı olsun, önünde heyecanlı uzun bir süreç var, herşeyi kendi haline bırak, ilaçlarını kullan, doktorunu dinle, ve herşeyden önemlisi sakın stres yapma, zor ama yine de dene...

inşallah güzel haberlerini alırız...

Camella sen nasılsın canım.
Geçen toplu mesaj yazarken senin niciki tam hatırlayamadım. Üstelik epey düşündüğüm halde (Kesen oluşmuş kaybolmuştu filan).

Umarım daha iyisindir. (Bu arada hep söylemek istiyordum ama unutuyordum. Avatarın çok şirin.)

Agirladim ama hazirlik tam 3 gunumu aldi. inanirmisin onlar gittikten sonra gece 1 gibi isim bitti ama yatakta 5`e kadar uyuyamadim. yorgunluktan uyuyamamak bu olsa gerek. resmen ayaklarim sizliyordu.
gelecek haftasonu da 16 kisilik bir ekip geliyor ama onlara bahcede mangal yapicaz. yani daha cok kocam yorulucak. yazik ona da kiyamiyorum ama cagirmak gerekiyor.

Amaninn ne deyim Allah yardımcın olsun valla.
Boşver kıy kocana. Ben 13-14 yıldır kıymadım şimdi ben annemlere gittiğimde çayını bile üşenip ısıtmıyor. Hem onlar bize acıyor mu. (Gerçi sana diyorum ama bakma. Aynı senin gibi ben de kıyamıyor ve cezasını senağlama çekiyorum. Öfff)

Amaninn ne deyim Allah yardımcın olsun valla.
Boşver kıy kocana. Ben 13-14 yıldır kıymadım şimdi ben annemlere gittiğimde çayını bile üşenip ısıtmıyor. Hem onlar bize acıyor mu. (Gerçi sana diyorum ama bakma. Aynı senin gibi ben de kıyamıyor ve cezasını senağlama çekiyorum. Öfff)

Yok allahtan benim esim cok becerikli. cok iyi bir insan. cok da guzel yemek yapar ama mutfak savas alanina doner o ayri. sonra temizlemek bana duser tabii :))

Denizcim hadi sana da iyi aksamlar. sizin oralarda malum yemek vakti :)) tutmayayim seni. opuyorum seni guzel hamile bayan. hidirellez icin de simdiden tesekkurler

Sağol canım Ronim. Allah razı olsun. İnşallah sende kısa sürede bu mutluluğu yaşarsın. Hem demin Moni'ye de söyledim. Biz Allah nasip ederse aralıkta doğuracağız bebekleri. (Hiç sevmem bu ayları) Bak siz, inşallah bir kaç aya kalmaz hamile haberinizi verir ve bahara kalmadan doğurursunuz. Cıvıl cıvıl bahar bebekleriniz olur, renk renk çiçekler gibi inşallah. Hepinize dua ediyorum. Bizim kızların hepsi çok güzel anne olur. Bunu çok hak ediyor. Allahım kalbim sizlerle ne diyeyim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bekleme süreci ve işleme başlama aşamaları gerçekten kolay değil. Kendi halimi hatırladım sabah. İğnelere gidip gelirken, ultasona girerken, resmen mecnun gibiydim. Ama sonuç herşeye değiyormuş. Ben artık mesleğimi filan da bir kenara bıraktım. Resmen ev hanımı oldum. Ama sen canım, şu klasik kariyerde yaparım, çocuk da işini eminim başaracaksın. Tabi Monişim, Balance, Deniz Bulut, Camella vs. herkes başaracak bunu. :CüvCüv:

Evet ikizler çok tatlı oluyor. Ama haklısın çok zor. Ablamlarda senin söylediğin tıbbi sıkıntılar nedeniyle ikizden korkuyordu.

Bu arada minnoşluğum meşhur olmuş valla. Doktorum Gülay Hanım'ı çok seviyorum. Biz yaşlarda. Ama beni her gördüğünde, "Ay ne tatlı, aman da aman" filan diyor bana hani çocuk sever gibi. Ama dediğim gibi Gülay Hanım olmasa belki ben bu işleri yarıda bırakırdım. Onun çok desteği oldu. Sürekli dua ediyorum ona.

inşallah sağlıkla devam eder rahat bir hamilelik geçirirsin eminim ileriki aşamaları görmek hissetmek tekmeleri duymak çok daha zevklidir. inşallah bizlerde hep beraber yaşarız

Oh çok şükür canım. Maşallah. Çok sevindim. Bir süredir girmediğin için merak ettim seni. Her şeyin yolunda olması çok güzel. Darısı sağlıklı bir şekilde kucağına almaya bebeğini. Ne kadarlık oldu bu arada.. :nazar:

Amin canım. İnşallah herkese bu duyguyu tattırsın Allah.:CüvCüv:

Deniz'ciğim çok teşekkür ederim arkadaşım, çok düşüncelisin :) Amin canım darısı hepimizin başına inşallah... 9+4 haftalık olduk, pazartesi tam 10 haftalık olacağız inşallah :nazar: Allah hepimizi nazarlardan saklasın ve anne olmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza da bir an önce versin inşallah :)

selam kızlar
daha önce yazmıştım ama kimse farketmedi zannediyorum
bende 39 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlayacaktım kist çıktı operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah mayıs ayı içinde tedavime başlayacağım
hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum ne tavsiye edrsiniz canlarım

hoşgeldin inşalllah başarılı bir tedavi geçirirsin. bana şu anda 2 tane (buna da şükür tabii başta üzülmüştüm ya, ya hiç olmasaydı) embrio yerleştirildi beklemedeyim. yaş 42. daha önce doğal gebeliklerim olmuştu gençken ama bu tüp ilk denemem. rahat ol derim ben inşallah iyi geçecek tedavin a.s.

Amin Monişim amin amin aminnnnn.

Topiğimizin hepsi birbirinden değerli ve çıtır kızları,
Sanıyorum 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Hıdırellez var. Bizim yörelerde pek kutlanmaz. Ama bizde ailece, bir kaç yıldır burada kutlayanlara heveslenip dileklerimizi yazıp, gül ağacının dibine bıraktık. (Dilekleri kağıda yazabiliyor, şeklini çizebiliyor, dergiden kesip koyabiliyor ya da direk mesela araba istiyorsan küçük oyuncak araba gül ağacının dibine gömüyorsun.)

Geçen yıl ben tabi başta hem ülkeme herkese sağlık vs. bir sürü dilek diledim. Sonra annem zorla bir de bebek diletti bana. Valla oldu. Büyük ablam doktorasını bititrmeyi, küçük ablam da akupunktur konusunda uzmanlaşmayı dilemişti. Hepsi oldu çok şükür. Tabi hepsinden önemlisi Sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür. :nazar:

Biliyorum biraz geveveyim ve uzatıyorum konuyu ama kızlar, bu sene de hepinizin ismini tek tek yazıp gül ağacına bırakacağım. Çünkü sevinçler, mutluluklar paylaşıldıkça daha da güzel oluyor. Hepinizi çok seviyorum. Siz de dilekleriniz yazın bence. Denemekte fayda var. (biraz batıl inanç gibi gelse de geleneklerimizzn altında mutlaka bir gerçek yatıyor diye düşünüyorum.) kaydirigubbakcemile3

canımsın ya çok tşk ederiz bütün duaların kabul olsun bebeyininde kalp atışını duymuşsun çok sevindim kucağınada rabbim almayı nasip etsin Şeniz

deniz bulut arkadaşım kaç günün oldu test günün ne zaman inşallah bebişin tutmuştur sevinçli haberini 4 gözle bekliyoruz allaha emanet ol canım

Back
X