Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniz bulut arkadaşım kaç günün oldu test günün ne zaman inşallah bebişin tutmuştur sevinçli haberini 4 gözle bekliyoruz allaha emanet ol canım
Günaydın demedim di mi laf kalabalığında:1rolleyes:
Günaydın kız gebeler,gebe adayları ve benim gibi aday adaylarııı :sm_cool:
Sen bu aralar bu modanın sıkı takipçisi oldun,keserimmmkaydirigubbakcemile
hoşgeldin inşalllah başarılı bir tedavi geçirirsin. bana şu anda 2 tane (buna da şükür tabii başta üzülmüştüm ya, ya hiç olmasaydı) embrio yerleştirildi beklemedeyim. yaş 42. daha önce doğal gebeliklerim olmuştu gençken ama bu tüp ilk denemem. rahat ol derim ben inşallah iyi geçecek tedavin a.s.
9 mayıs haftaya cumartesi. bugün itibariyle kasık ağrım da geçti. çok az göğüs agrım var o da iğnelerden biliyorum. baklım bn de hiçbir blirti olmadan bekleyenler kervanına katılacağım. içimden bir ses olmadı diyor. valla sonunda pozitif olursa çok şaşırıp sevineceğim. hayırlısı olsun hepimiz için
Sabah altıbuçuktan beri ayaktayım,bir size hasretim bir de sabah uykusuna:roflol:
Allah en kısa zamanda hepisinize sabahları erken uyanmayı nasip eder malum sebepten dolayıa.s
:1hug:Şeniz:asigim:canımsınyaa sitemin bile duayla diloşum sitede bozukluk var kaç gündür giremedim ancak bu gün moniş deniz ronim defne inşallah iyisinizdir.sizleri çooooook öptüm selamlar Şeniz
canımsınyaa sitemin bile duayla diloşum sitede bozukluk var kaç gündür giremedim ancak bu gün moniş deniz ronim defne inşallah iyisinizdir.sizleri çooooook öptüm selamlar Şeniz
sitede de bozukluk var galiba her sey yavas, bazen de acmiyor:jeyyar: