38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defnecim hatirlarsan benim ruyamda gordugum senin kizin da cok siskoydu :))
ruyam cikacak galiba tombis ve cok guzel siyah sacli, yuvarlak yuzlu cooook tatli bir kizin olacak. ne guzel:emir_bebek:
ya kizlar simdi bugun aklim tam bir corba olarak dondum ense olcumunden:(bana akil verin ...gecen hafta 8 gun onden gidiyordu ve 12+5cikmisti bugun gittik yani tam 5 gun sonra bu seferki doktor fasrkli us cihazi ile 12+6 dedi ve gecen haftaya gore 1 mm artmis..yani sizce iki ayri us ve iki ayri doktordan biri yanlis olcummu yapti?yani bebek ileri derken gerimi kaldi ne oldu anlamadim:(((suan 4 gun onde sat gore ama iki ayri us gorede hic buyumemis:((a birde rahim agzini olctu doktor cok kisaaa:((o iyi dedi ama hist gecirdigim icin biliyorumki en az 4 olmali benim daha az..bu arada miyomlar almis basini gitmis:(birde bebek donmedi cogu olcum yapilamadi ense olcumu cok sukur iyi ama daha biryigin olcum varmis neyse onlar..kan alindi ..ikili tarama yapilacak ama doktor yinede amnio sentez dedi..dilaremcim sen aklima geldin keske direk amnio gitseydim bugun heyecandan tans cikti resmen:((yani kizlar durum bu suan sersem gibiyim sormayin:(

ya kizlar simdi bugun aklim tam bir corba olarak dondum ense olcumunden:(bana akil verin ...gecen hafta 8 gun onden gidiyordu ve 12+5cikmisti bugun gittik yani tam 5 gun sonra bu seferki doktor fasrkli us cihazi ile 12+6 dedi ve gecen haftaya gore 1 mm artmis..yani sizce iki ayri us ve iki ayri doktordan biri yanlis olcummu yapti?yani bebek ileri derken gerimi kaldi ne oldu anlamadim:(((suan 4 gun onde sat gore ama iki ayri us gorede hic buyumemis:((a birde rahim agzini olctu doktor cok kisaaa:((o iyi dedi ama hist gecirdigim icin biliyorumki en az 4 olmali benim daha az..bu arada miyomlar almis basini gitmis:(birde bebek donmedi cogu olcum yapilamadi ense olcumu cok sukur iyi ama daha biryigin olcum varmis neyse onlar..kan alindi ..ikili tarama yapilacak ama doktor yinede amnio sentez dedi..dilaremcim sen aklima geldin keske direk amnio gitseydim bugun heyecandan tans cikti resmen:((yani kizlar durum bu suan sersem gibiyim sormayin:(

Canim bu kadar yedirgin olma. tabiiki usg cihazindan ve doktordan doktora farkli olabilir dert etme. her sey iyi olucak. ama bence de daha once soyledigim gibi bizim yaslarimizda amniyosentez kesin sonuc oluyor

Bu sali gittigimde neden bu kisti aspire etmedik diye sorucam. Esimle ayni hastanede calisan cok tatli bir bayan ama bana sanki biraz tecrubesiz gibi geliyor ya. Bir de burda hicbir sekilde invaziv girisim yapmak istemiyorlar. bakarmisin basit bir kist yuzunden bos yere 2 ay bekledim ustelik dogum kontrol hapi kullanarak. sol tarafimda 4 folikulum vardi dun gordum usg de onlar da bosa gitti. belki kisti aspire etseler ordan da en az 4 tane cikacakti. cunku benim herzaman sag overim daha iyi.
hayallah ronicim ya gercekten tuhaflar:(bak ben eczaciyken cogun seyin yanlis gittigini hep gordum ama aman karismayayim dedim durdum:(ama sen doktorsun canim karis lutfen..bak inanki doktorlar karisan hastalara daha titiz davraniyorlar ben eminim..ve folikul sayinda cok cok iyi masallah insallah bir sonraki ay dahada iyi olur:)hem belki dhea etkisini dahada artitirir

Canim bu kadar yedirgin olma. tabiiki usg cihazindan ve doktordan doktora farkli olabilir dert etme. her sey iyi olucak. ama bence de daha once soyledigim gibi bizim yaslarimizda amniyosentez kesin sonuc oluyor
sagol arkadasim ya:)icimi rahatlattin birde kipir kipir olan sey bugun zor hareket edince inan birsey oldu dedim..ya ronicim bak hamile kalincada bu dertler tedirginlikler var..bu doguma kadar surecek sanirim ..ama allah insallah sanada bu tedirginlikleri tadtirsin canim insallah:)

Ben veriyorum kiloları:icecream:
Sen de bi doğur,çözülürsün emzirirkena.s
Hamilelik akıl sağlığını bozar pankartıyla dolaşasın var de mi:roflol:
pankarta ne gerek hal ve vaziyetim aynen oyle-tatlicadiarzu-erkeklere gene oh ne ala ya:)arabada donuyoruz aklimda bin tane sey dolaniyor benimki donmus aaa niye suratin asik ne var ne oldu demezmi?:((

Defnecim hatirlarsan benim ruyamda gordugum senin kizin da cok siskoydu :))
ruyam cikacak galiba tombis ve cok guzel siyah sacli, yuvarlak yuzlu cooook tatli bir kizin olacak. ne guzel:emir_bebek:
ah canim insallah saglikla dogsunda kiz erkek zayif sisman biraktim:)ama tombis olacagi kesin esimde bende kemik yapisi kuvvetli tipleriz :)ee bizden minyon birsey cikmaz herhalde:))bak aslinda soylemeyecektim ama doktor yuzde seksen kiz dedi:)ama emin degilmis:)

kzılar kızlar gelemmi,,yanayizden öpemmi,,,,,siz burada sohbette ben soğuktan ölemmi,,,tehey tehey aney aneyyyy,,,,:roflol:
valla RONİCİM msjını dilaremin alıntısında gördüm,,,biliyorsun zaten sorun vardı sitede vede ben görmedim:uhm:evet esmerim ah ülem ahhhhh bide zayıf ossaydık süper olcekti,,,ama veririrm tedavi aşamasında aldım,,,dün deniz karayurt a 8 senlik bir resmimi gösterdim aynı avatarımı andırıyor,,bir zamanlar bende hızma falan takardım,,,emmeeee şincik eşim kızıyo:kızgın:,,,,,laelaelaelaelae
dilaremmmmmmm bacoşşşş beroş napıyo gurban ossun moniiişiiiiii ahey ahey dişlerine gurban olduuğuummmmm,,,,,,,,,,
defne cannnnn kız geboş sen napıyon???????vesveselere devam demi????
balance bacım sen ne zaman başlıyosun?gülüm,,cici anne adayı?
denizbulut sen nasıl oldun?
kızlar yaaaa yavaş yazın ecük yetişemiyorum yaaa

kzılar kızlar gelemmi,,yanayizden öpemmi,,,,,siz burada sohbette ben soğuktan ölemmi,,,tehey tehey aney aneyyyy,,,,:roflol:
valla RONİCİM msjını dilaremin alıntısında gördüm,,,biliyorsun zaten sorun vardı sitede vede ben görmedim:uhm:evet esmerim ah ülem ahhhhh bide zayıf ossaydık süper olcekti,,,ama veririrm tedavi aşamasında aldım,,,dün deniz karayurt a 8 senlik bir resmimi gösterdim aynı avatarımı andırıyor,,bir zamanlar bende hızma falan takardım,,,emmeeee şincik eşim kızıyo:kızgın:,,,,,laelaelaelaelae
dilaremmmmmmm bacoşşşş beroş napıyo gurban ossun moniiişiiiiii ahey ahey dişlerine gurban olduuğuummmmm,,,,,,,,,,
hosgeldin:)))kiz bak sen bir hamile kal bir vesvese yap ben sana sorarim:)hamilelik ip ustunde bisikletle gitmek gibi birsey monicim:)hele bendeki gibi her cesni sende varsa hic sorma gelde takma ah ah-tatlicadiarzu-bugun doktor soruyor gecmisiniz neydi diye ben bir basladim anlatmaya aaa dedimki sonra doktorda korkacak:))

Eminim cok guzelsindir. insallah hamile kalip daha da tombis olursun dogum sonrasi da eski formuna donersin

kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel

Back
X