38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet yarin lucrine basliyorum. bakalim hayirlisi cuma usg kontrolum var. folikul sayim az ve kistten dolayi cok dogum kontrol hapi kullandim ya biraz endiseliyiz doktorumla beraber ama devam karari aldik. bakalim canim. senin icin de dua edicem hic merak etme

roniyam yaaa ben oradaki tedeviyi hiç anlamıyorum. burada lucrini uzun protokolde kullanıyorlar. şimdi senin uzun mu kısa mı? bir de bildiğim 4 solda 2 sağda folikülün vardı. inşallah daha da artar. bana dememişlerdi ama bir önceki ay baktırdığımda bende de 4+3 folikül vardı. zaten bu yaşlarda başlarken pek 8 folikül üstü olmuyor galiba? yani kötü birşey yok. herşey normal. inşallah hepsi gelişir toplanır ve en önemlisi döllenir canım. inşallah bu sefer olacak kaydirigubbakcemile5

Selamlar hepinize Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah hepinize.

Benim size danışmak istediğim bişey var aranızda en büyüğünüzün yaşı kaçtır acep, 45 yaşında tüp bebek yaptırmak konusunda ne düşünüyosunuz yada bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem. Benim kızımda tüp bebek ama bu soruyu ablam için soruyorum. doktor %5 gibi bir şans verdi, yumurtlamasında yada adet düzeninde herhangi bir sorun yok, şansın çok fazla olmadığını bende kendi tecrübelerimden biliyorum ama yine de bu yaşlarda yaptırıpta sonuç alabilen varsa paylaşırsanız moral olur bize.

merhaba kuzi,,,,,,,aramızda en büyüğümüzün yaşı 42,,,,,,%5 de olsa yinede umut var doktorun verdiği ihtimal %0 değila.s,,,,,,doktorlara bakma sen kendi yaptıkları hataları bile bazen senin yaşına bağlıyabiliyorlar,,geçenlerde tv de 45 yaşında bir kadın tüp bebekle anne oldu,,,oyuncu füsun demirel 50 yaşında ve şuan ikizlerini doğurmak üzere(tüp bebek),,,,,,senin tecrübelerini ablanda yaşayacak diye birşey yok,,,,,,bence sonuna kadar destekleyin ablanızı,,,,,,,,,,,,

canım ya inanamadım ya bu milleti. ben anlamıyorum.ya bu siteye biz neden giryoruzz çünkü herkezin derdi belli.MONİŞİN RESMİMİ MİLLETİ GERDİ. YUH YANİ

evvvveeettt,,,,germiş milleti işte güzelcim,,,,,,,,,,amannnn boşver,,,,,,tedavinize odaklanın,moralinizi yüksek tutun bu topiğin misyonu belli,,,,

evvvveeettt,,,,germiş milleti işte güzelcim,,,,,,,,,,amannnn boşver,,,,,,tedavinize odaklanın,moralinizi yüksek tutun bu topiğin misyonu belli,,,,

Günaydin Moneta kardes,

Seviyesiz ve saygisiz insanlar heryerde..Hele de net ortaminda daha iyi saklandikalri icin daha cok..Sen üzme tatli canini,keyfine bak:delphin:

guzel dusunelim de guzel olsun. Ben bu defa olacak gibi hissediyorum nedense.

Günaydin sevgili Roniyam,
Gerci sen simdi misil misil uyuyorsundur:)
Senin adina gelismelere cok sevindim,umarim mutluluk haberinide en kisa sürede paylasacagiz...Yumurta sayisina takilma,sen cok daha iyi biliyorsun ki sadece bir embriyo yeter bebisine kavusmak icin..:CüvCüv: Bol sans diliyorum sana da!

KIZLAR,,,,,biraz önce denizkarayurt la telefonda görüştüm,,,,,inanılmaz üzüldüğüm için size söylemek istedim ve hepinizin duasına ihtiyacı var onun şimdi,,,,bu sabah çok şiddetli bir kanama geçirmiş doktora gitmişler dr''yormuşsun kendini çok istirahat etmen lazım demiş,,allahtan bebekte bir sorun yokmuş'' ne olur dualarınızı esirgemeyin,,,,,canım benim yaa sesi çok kötü geliyordusenağlama
DUA EDİN KIZLAR:Saruboceq:birşey olmasın

bebekte birşey olmaması sevindirici a.s inşallah bundan sonra yatar dinlenir kanaması geçer. defne nin de olmuştu kanaması ama bebek halen iyi. inşallah ikisi de bebeklerini kucaklarına alacaklar. dualarım onlarla :Saruboceq:

KIZLAR,,,,,biraz önce denizkarayurt la telefonda görüştüm,,,,,inanılmaz üzüldüğüm için size söylemek istedim ve hepinizin duasına ihtiyacı var onun şimdi,,,,bu sabah çok şiddetli bir kanama geçirmiş doktora gitmişler dr''yormuşsun kendini çok istirahat etmen lazım demiş,,allahtan bebekte bir sorun yokmuş'' ne olur dualarınızı esirgemeyin,,,,,canım benim yaa sesi çok kötü geliyordusenağlama

insallah bir sey olmaz. bu donemlerde kanama olabilir bebekde bir sey olmamasi iyi tabii. hatuna soyle yatip dinlensin cok gezmesin. bizim icin de gecmis olsun dileklerimizi ilet.

ah canım cok uzuldum:(en korktugum sey..ama bak ben cook yazdım denızcıgıme ıstırahat et cok yoruyorsun kendını dıye cunku bılıyorum bu aylar cok rısklı..ama korkmasın bak monetacım ararsan soyle mutlaka yatacak hıc kıpırdamadan ve mutlaka pro ıgne olsun..sakın tutsun kendını yatmak mucızeler yaratıyor emınım...ben cok yasadım bu durumu ..ınsanı mahvedıyor..ama dualarımız onunla ...selam soyle..

Deniz bulut bana diger ikisinde de lucrin verilmisti bu defa da. adet olmadan basladim. yarin ya da bugun adet olurum herhalde. solda 5 sagda 2 tane folikulum var ama tabii cok kucukler. buyumeleri icin dua edicez dedi. bakalim bana kisa protokol dedi ama orda lupronu vermiyorlar mi kisa protokolde.
dua edin benim icin cunku cok ihtiyacim var.

ya ben dun cok agrim var diyince korkmustum zaten ama onu tedirgin etmemek icin soylemedim bir sey. bu trimester cok riskli yatmasi lazim. yatarsa bebegine bir sey olmaz. benim burdaki doktor arkadasimin da kanamasi oldu kizcagiz 2 haftadir evden cikmiyor isinden izin aldi hep yatiyor ve simdi cok iyi bebegi.

bebekte birşey olmaması sevindirici a.s inşallah bundan sonra yatar dinlenir kanaması geçer. defne nin de olmuştu kanaması ama bebek halen iyi. inşallah ikisi de bebeklerini kucaklarına alacaklar. dualarım onlarla :Saruboceq:

denizcim allah hepimize tum isteyenlere bebeklerini kucaklamayı nasıp etsın:)evet kanama cok korkutucu ben hala tedırgınım..en basından berı bunu yasamıs olmam benı mızmız bır hamıle yaptı:(ınsallah denızcımde en kısa surede bunu atlatıra.s.

defne sen nasilsin canim. sen ve tombis yanakli guzel kizin nasilsiniz
canımmm cok sukur:)yanı 15 gundur benımkını gormedım haber alamadım bu pazartesı eksık kalan fetal b devamı bakılacak ...son 4 gundurde rahımdekı agrılaırm falan bıraz daha azaldı daha rahat gıbıyım ..ama dun kalp sesını dınleme cıhazı aldık bırturlu beceremedık ıcınde korkmayın zor duyulur falan dıyor ama...yanı her doktor randevusu yaklastıkca gerılım artıyor bırsey bılmemek hıssetmemek cok zor ..ronıyamcım bırde mıdem cok cok kotu reflu ust sınırda :(senın tedavınde hayırlı olsun canım...bu sefer olacak bak gor ınsallah:)

Back
X