Valla ya. Defne ve senin Usg fikrine, Moniş'in zil fikrine gülüyordum ama hiç de haksız değilmişsiniz yani.alkisalkisalkis
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kesinlikle haklıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya. Defne ve senin Usg fikrine, Moniş'in zil fikrine gülüyordum ama hiç de haksız değilmişsiniz yani.alkisalkisalkis
ronicim hadi bakalım start verdin ,,inş herşey güzel olur,,,bebişini biran evel kucağına alırsın umarım,,,dualarım seninle,,,,8 yumi iyi,,,birde kaliteli olsunlar inş
sagol monisim. insallah bu defa olacak hem benim hem senin. bizler de hamile kalip karnimizi buyutup, tedirginliklerimizi paylasacagiz. sonra da gelsin bebisler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
DENİZKARAYURT canım aslında doktorum en uygun zaman için bana yapmam gerekenleri ve almam gereken vitaminleri ve ilaçları söyledi.bende onları kullanıyorum.tabii kaliteli yumurta gördükleri anda tedaviye alacaklar beni inş. allahın izniyle.ama ben sürekli düşünüyorum o yumurta ne zaman oluşacak elimde değil.doğal yolla olsa zaten süper olur.ama öyle birşy olacağını sanmıorum benim fsh hormonum bayağı yüksek çünkü canım.allah hepimize şifa versin
RÜZGARDENİZZZZ gördüm seni ordasınsositosositohani usg ve ziller için ne zaman çalışmalara başlıyoruzdelikafadulden
:roflol:
maşallah 8 tane kiste rağmen sayı çok iyi kaydirigubbakcemile2belki ilaçlarla daha da artar değil mi? bana en başını söylememişlerdi ama tahminim taş çatlasa 6-7 dolikül vardı. hem ben de anladım ki bu işte de sayı değil kalite önemli yerimseniben umarım hepsi çok kaliteli olurlar ve ve döllenirler. sanırım zayıf olman da başarı da çok büyük bir şansın. bilmiyoum yürümemin embriyoların tutunup tutunmamalarında bir etkisi oldu mu ama şimdi regl olduktan sonra şişkinliğim giti kilo vermeye başladım. 1 kg vermişim. inşallah 2. denemeye kadar 5-6 kilo daha gider. ama yumoşlar toplandıktan sonra az hareket az iş bu sefer. inanıyoum peşpeşe başaracağız bu işi alkisalkisalkisHanna, deniz bulut, balance ve herkes dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, sagolun. Bakalim bu defa pek dusunmemeye calisiyorum. insallah bu defaoacak ve ben de bebegimi kucagima alacagim:ecrin_bebek:![]()
maşallah 8 tane kiste rağmen sayı çok iyi kaydirigubbakcemile2belki ilaçlarla daha da artar değil mi? bana en başını söylememişlerdi ama tahminim taş çatlasa 6-7 dolikül vardı. hem ben de anladım ki bu işte de sayı değil kalite önemli yerimseniben umarım hepsi çok kaliteli olurlar ve ve döllenirler. sanırım zayıf olman da başarı da çok büyük bir şansın. bilmiyoum yürümemin embriyoların tutunup tutunmamalarında bir etkisi oldu mu ama şimdi regl olduktan sonra şişkinliğim giti kilo vermeye başladım. 1 kg vermişim. inşallah 2. denemeye kadar 5-6 kilo daha gider. ama yumoşlar toplandıktan sonra az hareket az iş bu sefer. inanıyoum peşpeşe başaracağız bu işi alkisalkisalkis
evet serpil miydi isviçre de yaptıran o da kısa sürede kaldırıp abartmadan normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar demişti. bence de transfer sonrası 3 saat yatmak gereksiz ama en azından yarım saat yatmalı değil mi? bir de beni 4. gün veterinerden aldığım köpeğim çok zorladı çekişirdi eşimi arayıp sinirlenerek çağırmışım ama o arada birşey oldu mu diye aklımda kaldı. kader kısmet artık. bence 12 gün yatmak da gereksiz ama fazla da zorlanmamak çok yürümemek çok ayakta durmamak vs gerekiyor. zaten devamlı yatarsan rahime kan gitmiyor embrio beslenemiyor diyorlar. herşeyin normali sanırsam a.s inşallah senin ve balance ın güzel haberlerinizi alacağız :CüvCüv:
insallah canim. benim de kedim var butun gun kucagimda. ama transfer sonrasi almayacagim cunku cok sisko.
gecmisi gommek lazim ama yine de insanin kafasinda soru isaretleri oluyor. ben keske dememek icin bu defa dikkat edicem acikcasi
Moneta'cığım çok özür dilerim hayatım, bana yazdığını görmedim, görsem muhakkak cevap yazardım a.s.
Bu arada en kısa zamanda ziller ve usg için çalışmaya başlayalım... Zilleri temin etmek kolay da usg'yi nasıl alacağız? :uhm:
RÜZGARDENİZZZZ gördüm seni ordasınsositosositohani usg ve ziller için ne zaman çalışmalara başlıyoruzdelikafadulden
:roflol:
evet serpil miydi isviçre de yaptıran o da kısa sürede kaldırıp abartmadan normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar demişti. bence de transfer sonrası 3 saat yatmak gereksiz ama en azından yarım saat yatmalı değil mi? bir de beni 4. gün veterinerden aldığım köpeğim çok zorladı çekişirdi eşimi arayıp sinirlenerek çağırmışım ama o arada birşey oldu mu diye aklımda kaldı. kader kısmet artık. bence 12 gün yatmak da gereksiz ama fazla da zorlanmamak çok yürümemek çok ayakta durmamak vs gerekiyor. zaten devamlı yatarsan rahime kan gitmiyor embrio beslenemiyor diyorlar. herşeyin normali sanırsam a.s inşallah senin ve balance ın güzel haberlerinizi alacağız :CüvCüv: