kadının işi gücü olur:1closedeyes:hergün kabul etmez bizi
haklısın :çok üzgünüm: neyse biz eski plana geri dönelim o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının işi gücü olur:1closedeyes:hergün kabul etmez bizi
kızlar defne içmişti ya bir ara roniyam da kullanmıştı. hiç dhea içeniniz yok mu aranızda? bitkisel kürler falan uygulayan? ben ne duydumsa başladım da! adacayı+bal polen arısütü karışımı+civanpercemi-hayıt tohumu. incir de eklenecek delikafaduldenhiç bunları yapanınız yok mu?
canım ben neler yaptım neler... soğan suyu kürü, incir suyu kürü, bal+tarçın+çörekotu karışımı, bal+polen+arı sütü... sonuç: şu anki durumum :) yani 12+2 haftalık hamileyim, ben son 4 hamileliğim de 6. ya da 7. haftalarda sona eriyordu... şimdi 13. haftaya kadar ilerleyebildim :) bu arada eşime de bal+polen+arı sütü ve keçiboynuzu kürü yaptım
sana bir de göbekten fragmin iğne vermedi mi? hem yakıyor hem morartıyor. heparin iğnesiymiş pıhtılaşmaya karşı ama bana pıhtılaşma testi yapılmadı diye hatırlıyorum. yaş nedeniyle garantilemek için veriyorlar herhalde. ben transfer sonrası tüm iğnelerimden nefret ettimdi. bari sonuç iyi çıkaydı. neyse gelecek sefere bu iğnelerimi bile sevmeye çalışacağım. belki sonuç da pozitif olur o zaman delikafadulden dayan canım az kaldı inşallah bebeğine kavuşacaksın onu düşün :CüvCüv:
haklısın :çok üzgünüm: neyse biz eski plana geri dönelim o zaman :)
kızlar defne içmişti ya bir ara roniyam da kullanmıştı. hiç dhea içeniniz yok mu aranızda? bitkisel kürler falan uygulayan? ben ne duydumsa başladım da! adacayı+bal polen arısütü karışımı+civanpercemi-hayıt tohumu. incir de eklenecek delikafaduldenhiç bunları yapanınız yok mu?
kızlar profil ayarlarımı son yaşadığım gerginlikten dolayı (sadece arkadaşlarım görebilecek)sizlere arkadaşlık teklifleri yolladım ,,,2 kişi kaldı:mymeka:kabul edin öffff
kaydirigubbakcemile3 aaa kötü birşey mi yapıyoruz yoksa? kaydirigubbakcemile3
ah denizcim bende seni cok iyi anladim zaten..keske yasamasaydin ..gercekten cok kotu bir tecrube..kolunu kipirdatmaya korkuyor insan surekli kaybediyorum diye dusunuyorsun..heleki tuvalete gitmek istemiyordum kan gorecegim diyeKızlar gerçekten hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizizn yüzünü güldürsün. Dualarınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
İnanın ki bu kanama çok kötü bir duyguymuş. Allah hiçbir kadına bu korkunç duyguyu yaşatmasın. Sabah aniden yatakta crinone jeli sürdüm. Her seferinde jeli sürünce hani biliyorsun bir süre sonra ilacın bir kısmı akıyor. Ben de hep endişelenir ve bakıp jel olduğunu anlayınca rahatlardım. O gün de öyle sandım. Çünkü ilk önce az gibiydi. Sonra birden şiddetlendi ve yorganı kaldırınca şok oldum. Sürekli bir kanama var ve her taraf kıpkırmızıydı. Çok korktum. Bu defteri kapattım artık diye düşündüm. Hatta keşke baştan negatif sonuç alsaydım bu kadar üzülmezdim filan diye abuk subuk saçmaladım.
Bir de insan böyle bir şeyi yaşayınca daha iyi anlıyormuş. O yüzden Defne'nin çektiği ızdırabı şimdi daha da iyi anladım. Zaten o sırada ilk öne aklıma Defne geldi. Sonra Moniş teyzesinin bebeğime aldığı giysi geldi. Sonra "Tüh Diloş'la buluşamayacağım" filan diye düşündüm.
Ultrasonda ilk önce göremedi doktor sonra hafif görür gibi oldu ama kalp atışını duyamadı. İkinci baktığında kalp atışı da görüldü. Ama bebek benim o ağlamam ve kasılmamdan, stresimden korkup resmen köşeye büzüzlmüştü yazık. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Neyse çok uzattım ama dediğim gibi Allah hiç kimseye ama hiçkimseye bunu asla yaşatmasın. Hepinizi çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3
Selam Arkadaşlar,
Sizlerle yeni öğrendiğim birşeyleri paylaşayım istedim. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptırdım. Doktorum Esra Hanım'dı (Bu arada Bahçeci'de tekrar dener miyim bilmiyorum ama Esra Hanım'la devam etmeyeceğim kesin). Neyse, yine de bana önerdiği aile hekimi ve beslenme uzmanı Murat Berksoy'a gittim. Benden bir sürü test istedi ve de testler sonuçlanana kadar vegan beslen dedi. Bana transfer gününde 'protein' ağırlıklı beslenin demişlerdi halbuki. Bunu doktora söylenince o da 'bu ohss hastaları için önlem olarak söylenen birşey. Bu sizin durumunuzda geçerli değil ki' dedi. Aynı merkez, iki zıt görüş, bakar mısınız? 'Bakarsanız vegan'ların kısırlık problemlerinin yok denecek kadar az olduğunu görürsünüz, vegan beslenmek iyidir dedi'. Ayrıca incir kürü için de kandaki şekeri hızla artıran değil, yavaşça artıran gıdalar üremeye yardımcıdır. İncir kandaki şekeri hızla arttırır, test sonuçlarınızı görene kadar yine de yapın ya da yapmayın diyemem dedi. Haydi bakalım, ne kadar uzman görüşü, o kadar farklı görüş. Var mı benzer şeyler duyan aranızda?
esra hn a 1 kere gittim muayeneye iyi diyorlar genelde burada ona ama? senin şikayetin neydi? murat beye başka nedenlerle gidenler vardı onlara da et vermemiş. galiba kim gitse et vermiyor :dance:
esra hn a 1 kere gittim muayeneye iyi diyorlar genelde burada ona ama? senin şikayetin neydi? murat beye başka nedenlerle gidenler vardı onlara da et vermemiş. galiba kim gitse et vermiyor :dance:
Selam Arkadaşlar,
Sizlerle yeni öğrendiğim birşeyleri paylaşayım istedim. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptırdım. Doktorum Esra Hanım'dı (Bu arada Bahçeci'de tekrar dener miyim bilmiyorum ama Esra Hanım'la devam etmeyeceğim kesin). Neyse, yine de bana önerdiği aile hekimi ve beslenme uzmanı Murat Berksoy'a gittim. Benden bir sürü test istedi ve de testler sonuçlanana kadar vegan beslen dedi. Bana transfer gününde 'protein' ağırlıklı beslenin demişlerdi halbuki. Bunu doktora söylenince o da 'bu ohss hastaları için önlem olarak söylenen birşey. Bu sizin durumunuzda geçerli değil ki' dedi. Aynı merkez, iki zıt görüş, bakar mısınız? 'Bakarsanız vegan'ların kısırlık problemlerinin yok denecek kadar az olduğunu görürsünüz, vegan beslenmek iyidir dedi'. Ayrıca incir kürü için de kandaki şekeri hızla artıran değil, yavaşça artıran gıdalar üremeye yardımcıdır. İncir kandaki şekeri hızla arttırır, test sonuçlarınızı görene kadar yine de yapın ya da yapmayın diyemem dedi. Haydi bakalım, ne kadar uzman görüşü, o kadar farklı görüş. Var mı benzer şeyler duyan aranızda?
yok canım hayırlı bir iş kötükedihüso :dance:
Sorun doktora niye hayır dediğimse ilgisizlik diyeceğim. SSK hastanelerinde doktorlar nasıl ilgiliyse, ha gayret Esra Hanım'ın da ilgisi o kadar. 24 saatte cebini 2 kere arayıp, kliniği 3 kere arayıp, bir zahmet geri dönüşünü anca sağlayabildik Esra Hanım'ın. Ben de hakkında iyi şeyler duydum ama benim tedavi olduğum dönemde başı kalabalıktı herhalde ne diyeyim. Hastaneye sonucu bildirdikten sonra tam 6 gün bekledim biri beni elbet arar diye. Yok kardeşim, ne arayan ne soran, neyse. İlki negatif olduğu için Esra Hanım tavsiye etti açıkçası bir git diye. Kilom normal sayılır -4 kilo fazlam var- ancak ne bileyim işte ileri testlerle normalde yakalayamayacakları şeyleri Murat Bey yakalayabiliyormuş (insülin direnci mesela, ya da normal kilolu olmana rağmen yağ oranının yüksek olması v.s.)
ilk sonuç günü hemşire beni 3 saat sonra arayıp değeri söyledi deli etti ama tekrarda negatifi alınca beni 2 kere aramışlar ben geri döndüm süleyman bey görüştü. gel bundan sonrasını konuşalım dedi. esra hn dan daha iyi desene bu durum delikafaduldenbakalım cuma gideceğim. ben zaten murat beyi düşünüyordum. benim geçen seneden 10 kilo fazlam var ilk tüpte de kötü etkisi olmuştur. napcam bilmem. 14 kiloydu 4 ü zor gitti :1no2:
Murat Bey'in anlattığına göre, Mustafa Bahçeci'nin direktifi negatif sonuç alan hastaların hem doktorları hem de hastane psikoloğu tarafından aranması şeklindeymiş. Ben 6 gün sonra Esra Hanım'ı çıkışmaya aradım bana "ah ben de şimdi tam senin dosyana bakıyordum, nerede bu kız diyordum?" dedi. Şaka gibi di mi? Gülüyorum şimdi, neyse.
Gelelim bugüne. Ben bir Taksim ılkyardıma uğramayı düşünüyorum yarın. Malum testleri belki ucuza getirmek mümkün olur mu diye, öyle bir ihtimal varsa seni de haberdar ederim. Çünkü Murat Bey'le ilgili ne yazı okursam okuyayım, hepsi koca bir test listesinden bahsediyordu. Kilonu da kafana takma bence, benim doktorum vücut kitle endeksiniz normalin dışında değilse, engel olmaz diyor. Kafayı yiyecem yakında, onu yapma, bunu yapma, yok hayvansal gıda alma, boşver onu protein çok olsun. Off yani. Bir de demiyorlar mı çıkarın aklınızdan, belki doğal yollardan olur? Nası yani? Bu şartlarda bunu unutabilmek nasıl mümkün olur ki?