38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili arkadaslar,

Dun amniyosentezi yaptirdim..sonucunu 7-14 gun arasinda alacagim..
Bu islemi yaptirmasi gereken arkadaslar icin kisaca bilgi vermek istiyorum..Islem cok kisa ve agrisiz ama tabii karninda bir ignenin olmasi fikri -hissi insani rahatsiz.ancak islem o kadar kisa ki 1 dk.dan bile az..Oncesinde ultrasonla kontrol yapiliyor,bebegin gelisimi v.s. icin sonrasinda sivi aliniyor.Amniyosentezi yapan uzman beni cok uyardi,risk tasidigimi sonrasinda 2-3 gun bol bol dinlenmem,ani hareket etmemem ve en az 2 hafta spor,agir tasima v.s. gibi aktivitelerden uzak durmam gerektigini soyledi.Ayrica kanamali hamilelik gecirenlerde risk oraninin arttigini belirtti.Islemden sonra 5 dk. kadar dinlendim kendini iyi hissediyorsan gidebilirsin dediler.Bende gayet iyiyim dedim esimle ciktik poliklinikten randevu almaya gittik derken bir an icime fenalik geldi sanirim tansiyonum dustu,hemen orada bir yere oturdum hatta uzandim koltuga..5 dk sonra duzeldim..yani siz kendinizi iyi hissetseniz bile biraz daha fazla dinlenin..Bugun az hareket edip dinlenecem hafif karnimda agri var ama hersey yolunda gibi..Ve hala bebegin cinsiyetini goremediler.Ufff yaa bu memlekette doguma kadar ogrenemeyecem galiba..:ecrin_bebek:
serpilcim hadi gecmis olsun:)hadi atlatmissin..burada o gun yuzde 80 sonucu soyluyorlar okadar beklemiyorsun..ben hala kararsizim doktorumda kararsiz gibi bakalim ikihafta sonra gidince ne diyecek .bak kanamali hamilelikte risk artiyor demissin aynen bende ondan korkuyorum:(birde olasi amnio sentezden sonra 2.haftada kuzenim evleniyor ..cokda yakiniz nikah sahidiyim..bakalim artik..

baksana balance dünden razıymış:roflol:defne zaten usg yi duyunca okeyler:roflol:hamileleri daha pasif görevlere veririzşakkıdı
evet evet aynen onayliyorummmmmmmalkisalkisalkis hatta artik az cok ogrendim sizin us larinizi ben cekerim merak etmeyin:)siz yeri ve zamani soyleyinalkisalkisalkis:teytey:

evet evet aynen onayliyorummmmmmmalkisalkisalkis hatta artik az cok ogrendim sizin us larinizi ben cekerim merak etmeyin:)siz yeri ve zamani soyleyinalkisalkisalkis:teytey:

AHANDA ben size söylemedimmi kızlar defne dünden kabuleder diye,,,,,hatta işi büyüttü bize bilenem bakacakmış:roflol::roflol::roflol:
yer-zaman-plan sizlere kişisel olarak iletilecektir:1closedeyes:plan üzerinde eksikliklerimizi gideriyoruz:kahve:
:roflol:

Canim sagol insallah olacak bu defa.esim pek bir umutsuz bana belirtmiyor ama yine olmayacak gozuyle bakiyor. Ama benim icimde bir umut var. sanki bu defa tamam diyorum ama bakalim.
roniyamcim insallah arkadasim bu sefer tutacak bak gor:)hem 8 tane yumurta benim son bir senedir hic goremedigim birsey:(hani ben 2 yumurta ile mucize bekliyordum..rahat tutkendini ailenin bilmemeside bence cok iyi o cok buyuk bir gerginlik yaratiyor insanda..onlar uzulmesin diye kendi uzuntunu belli edemiyorsun:(insallah hersey guzel olacak bak o duayi surekli oku :)

kızlar bizi birde ciddiye alırlarmış,akabinde herhangi bir hastanenin usg side kaybolurmuş:utangac:bizide toplarlarmış sorgu için:roflol::roflol:

sağol canım artık dualarınızı bekliyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii ÇOOOOOOOOOOOK seviyorum sitemiz HAMİŞ DOLSUN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN GÜZELLER GÜZELİ ÇITIRLAR HADİ KOLLARI SIVAYIN.KIZLAR ÇOK ACİL diye bir başlık var sizde orayı okuyun gülmekten öldüm
balance canim insallah tedavin cok guzel sonuc verir bende snei ruyamda gorurum:)ben sizlerden bu ay cok umutluyum:))bence bahar insanin daha bir uretken oldugu hormonlarinin daha bir iyi calistigi bir ay..insallah bebeklerinizde size tutunacak..

ben de innohep adında bir iğne yapıyorum hergün, benim testlerimde pıhtılaşma falan çıkmadı ama doktor verdi yine de... karnımda yapacak yer kalmadı, bacaktan da yapabilirsin dedi doktor, sıra bacaklara geldi, su içsem fışkıracak her tarafımdan sular :roflol:
aa canim sende innohepmi yapiyorsun?bana daha once soylemis olabilirsin unuttuysam beni mazur gor..ben bacaktan yapiyorum ama simdi gobege gectim hemsire gobege bir sure sonra yapamayacaksiniz dedi simdi surekli yapin dedi..

kizlar bana ilerideki gunlerde lazim olabilir diye endol fitil lazim..ne olur bulundugunuz sehirlerde eczanelere sorarmisiniz?kac kutu bulursaniz isterim:)ben size ucretini gonderirim zaten cok ucuz bir ilac yeterki bulunsun:)

DEFNE hanım sen :kızgın:bir hesap ver bakalım:mymeka:NERDESİN?kaç gündürÇok üzgünüm çoook
ah sormayin kac gundur yerdemi goktemi bilmiyorum:(pazartesi doktor kontrolumuz vardi 1 saat erken gittik..ve ben ne bulursam yedim sutlu kahve cukulkata portakalsuyu bebis hareketlensin diye...bu yediklerime gore takla falan atmasi lazimdi ama olurmu bizim hanim azicik gerindi yine dondu arkasini:):roflol:aaa esim diyorki bu doktoru sevmedi annemde diyorki size benzemis tembel yavas hareket ediyor:)herneyse amnioyu konusacaktik ikilitestte hata buldu doktor :((yani en iyi merkezlerden biri ve test hatali simdi onu bekliyorum..tabi aklim karmancorman..ama sizi yakindan takib ediyorum monicim:)ozellikle us olayiniz beni gonulden esir aldi:sm_cool:diyorum size bakmasi benden:)

ah sormayin kac gundur yerdemi goktemi bilmiyorum:(pazartesi doktor kontrolumuz vardi 1 saat erken gittik..ve ben ne bulursam yedim sutlu kahve cukulkata portakalsuyu bebis hareketlensin diye...bu yediklerime gore takla falan atmasi lazimdi ama olurmu bizim hanim azicik gerindi yine dondu arkasini:):roflol:aaa esim diyorki bu doktoru sevmedi annemde diyorki size benzemis tembel yavas hareket ediyor:)herneyse amnioyu konusacaktik ikilitestte hata buldu doktor :((yani en iyi merkezlerden biri ve test hatali simdi onu bekliyorum..tabi aklim karmancorman..ama sizi yakindan takib ediyorum monicim:)ozellikle us olayiniz beni gonulden esir aldi:sm_cool:diyorum size bakmasi benden:)

bu arada KIZdelikafaduldenherhalde:hooray::teytey::teytey:

maşallah diyelim :nazar: sağlıkla kucağına al :nazar: hepsi birlikte çok mu oluyor diye düşünüyorum ama devam edeceğim kaydirigubbakcemile2
canım ben hepsini aynı anda yapmadım zaten... soğan kürünü yaptıktan (sadece 15 gün) sonra incir kürünü (21 gün sonra 7 gün ara ve tekrar 21 gün) yaptım, ama bal+çörekotu+tarçın karışımını sabahları aç karnına içtim, sonra öğlen ve akşam soğan suyunu yapardım, akşam da yatmadan önce bal+polen+arısütü karışımını içerdim, buna 2 ay boyunca devam ettim ve 3. ayda bebişim geldi :)

Selam Arkadaşlar,

Sizlerle yeni öğrendiğim birşeyleri paylaşayım istedim. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptırdım. Doktorum Esra Hanım'dı (Bu arada Bahçeci'de tekrar dener miyim bilmiyorum ama Esra Hanım'la devam etmeyeceğim kesin). Neyse, yine de bana önerdiği aile hekimi ve beslenme uzmanı Murat Berksoy'a gittim. Benden bir sürü test istedi ve de testler sonuçlanana kadar vegan beslen dedi. Bana transfer gününde 'protein' ağırlıklı beslenin demişlerdi halbuki. Bunu doktora söylenince o da 'bu ohss hastaları için önlem olarak söylenen birşey. Bu sizin durumunuzda geçerli değil ki' dedi. Aynı merkez, iki zıt görüş, bakar mısınız? 'Bakarsanız vegan'ların kısırlık problemlerinin yok denecek kadar az olduğunu görürsünüz, vegan beslenmek iyidir dedi'. Ayrıca incir kürü için de kandaki şekeri hızla artıran değil, yavaşça artıran gıdalar üremeye yardımcıdır. ıncir kandaki şekeri hızla arttırır, test sonuçlarınızı görene kadar yine de yapın ya da yapmayın diyemem dedi. Haydi bakalım, ne kadar uzman görüşü, o kadar farklı görüş. Var mı benzer şeyler duyan aranızda?
şimdi hangi birine inanacağız? al işte :kızgın:

heyooooo us'lerimizi çekecek birini de bulduk yaşasıııııııııııııııın kaydirigubbakcemile3

bu arada KIZdelikafaduldenherhalde:hooray::teytey::teytey:
monicim 11 haftada kendi doktorum yuzde seksen kiz dedi ama 14 haftada riskli gebelikler uzmani hala goremedigini soyledi..hamile kalmadan once bana tarot bakan ve her soyledigi cikan bir teyze israrla erkek diyor ben saglikli olsun tek derdim :)

aa canim sende innohepmi yapiyorsun?bana daha once soylemis olabilirsin unuttuysam beni mazur gor..ben bacaktan yapiyorum ama simdi gobege gectim hemsire gobege bir sure sonra yapamayacaksiniz dedi simdi surekli yapin dedi..
evet canım, doktor karnımdan ultrasona bakarken morartıları gördü ve hep aynı yere yapmayın dedi, kaba et dışında cilt altı her bölgeye yapabilirsiniz dedi, kol, bacak gibi... o yüzden ben de bacak bölgesine geçtim. pazartesi kontrolüm var, doktor kesebiliriz iğneyi demişti, inşallah gerek kalmamıştır iğneye ve keser, artık her gün daha çok canım acımaya başladı nedense

kızlar hapinize iyi akşamlar .ne çok şey olmş okuyamadım hepsini .ama keyifler yerinde MAŞALLAH .biz 18 ci haftaya girdik 3lü 4lü testler az risk gurubunda çıktı .amniyosentes gerekmez dedi doktor .caba yaptırsammı bilmiyorum.çok riskli .neyse benim durum böyle .RONıYAM inşallah bu defa olacak canım .MONETA sen nezaman deneyeceksin DEFNECıM anladığım kadarıyla minik bir kızın olacak çok sevindim .benimkiler iki küçük adam canım .yandımmmmmm.

Back
X