38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defnecim kizinla ilgili anlattiklarina cok guldum tembel ve siski bir sey olacak o. ben ruyamda gordum senin kizin olacak, tarottan falan anlamam ben

kızlar hapinize iyi akşamlar .ne çok şey olmş okuyamadım hepsini .ama keyifler yerinde MAŞALLAH .biz 18 ci haftaya girdik 3lü 4lü testler az risk gurubunda çıktı .amniyosentes gerekmez dedi doktor .caba yaptırsammı bilmiyorum.çok riskli .neyse benim durum böyle .RONİYAM inşallah bu defa olacak canım .MONETA sen nezaman deneyeceksin DEFNECİM anladığım kadarıyla minik bir kızın olacak çok sevindim .benimkiler iki küçük adam canım .yandımmmmmm.
elifcim ne guzel canim allah bagislasin:)benmki kiz buyuk ihtimalle simdiden gozumun onune getirmeye calisiyorum babasina benzer diye dusunuyorum allah onlari kucagimiza almayi nasip etsin:)doktorun gerek gormemisse hic dusunme zaten senin yasin cok degil bana gore cok riskin yoktur canim:)

kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil:((
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.

kızlar hapinize iyi akşamlar .ne çok şey olmş okuyamadım hepsini .ama keyifler yerinde MAŞALLAH .biz 18 ci haftaya girdik 3lü 4lü testler az risk gurubunda çıktı .amniyosentes gerekmez dedi doktor .caba yaptırsammı bilmiyorum.çok riskli .neyse benim durum böyle .RONİYAM inşallah bu defa olacak canım .MONETA sen nezaman deneyeceksin DEFNECİM anladığım kadarıyla minik bir kızın olacak çok sevindim .benimkiler iki küçük adam canım .yandımmmmmm.

moniş altın kumlarda gezdikten sonra:utangac:

kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil:((
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.
ah arkadasim seni okadar iyi anliyorumki:(ne cok yasadim o hayalkirikligini....zaten bizlerin sorunu folikul olmamasi degil ki ilaca cevap vermemeleri..benimde ilk us de 8 tane vardi sonra 5 ti ama hep biri ileri gitti..ama hamile kalmak icin biri bile yeter biliyorsun uzme kendini bak elif ikitane ile hamile kaldi:)o sikintilari ne yapsak yasiyoruz us kontrolleri cok kolay seyler degil...sen sonuca odaklan :)

oooooo butun kizlar toplandik.
elifsu inanirmisin dun seni dusunuyordum. ne yapti bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu diye

sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin tabide benimde aklımda hep sen ve moneta var .hep üzel bir haber bekliyorum iknizden .inşallahda okurum bu sayfada hamileyim diye yazdığınızıa.s.

defnecim kizinla ilgili anlattiklarina cok guldum tembel ve siski bir sey olacak o. ben ruyamda gordum senin kizin olacak, tarottan falan anlamam ben
tabi kesin oyle olacak:)bak annem kizima damgayi vurdu zaten:)ama bazende akilli olacak us ya poposunu donuyor diye bizi teselli ediyor:)aslinda tum mesele damadina laf caktirmak bakma:)yalniz ronicim bence bebekler us dan rahatsiz oluyorlar...ben bunu anladim...us geliyor ve bizimki arkasini donuyor birde annesi gibi yolculugu sevmiyor sanirim:)

tabi kesin oyle olacak:)bak annem kizima damgayi vurdu zaten:)ama bazende akilli olacak us ya poposunu donuyor diye bizi teselli ediyor:)aslinda tum mesele damadina laf caktirmak bakma:)yalniz ronicim bence bebekler us dan rahatsiz oluyorlar...ben bunu anladim...us geliyor ve bizimki arkasini donuyor birde annesi gibi yolculugu sevmiyor sanirim:)

Ay ne guzel ya bebegini usg de gormek:nazar::nazar:
ee tabii sevmezler rahatlari bozulur

ah sormayin kac gundur yerdemi goktemi bilmiyorum:(pazartesi doktor kontrolumuz vardi 1 saat erken gittik..ve ben ne bulursam yedim sutlu kahve cukulkata portakalsuyu bebis hareketlensin diye...bu yediklerime gore takla falan atmasi lazimdi ama olurmu bizim hanim azicik gerindi yine dondu arkasini:):roflol:aaa esim diyorki bu doktoru sevmedi annemde diyorki size benzemis tembel yavas hareket ediyor:)herneyse amnioyu konusacaktik ikilitestte hata buldu doktor :((yani en iyi merkezlerden biri ve test hatali simdi onu bekliyorum..tabi aklim karmancorman..ama sizi yakindan takib ediyorum monicim:)ozellikle us olayiniz beni gonulden esir aldi:sm_cool:diyorum size bakmasi benden:)
test hatalı derken neyi kasdettiğini anlamadım...

hehehe us seni de cezbetti değil mi? hihoyyyt

elifcim ne guzel canim allah bagislasin:)benmki kiz buyuk ihtimalle simdiden gozumun onune getirmeye calisiyorum babasina benzer diye dusunuyorum allah onlari kucagimiza almayi nasip etsin:)doktorun gerek gormemisse hic dusunme zaten senin yasin cok degil bana gore cok riskin yoktur canim:)

amin canım allah kucağımıza almayı nasip etsin .eskiden testmi varmış diyorum .işte sağsalim doğmuşuz ama elimde değil acaba yaptırsammı diyip sonra vazgeçiyorum

monicim 11 haftada kendi doktorum yuzde seksen kiz dedi ama 14 haftada riskli gebelikler uzmani hala goremedigini soyledi..hamile kalmadan once bana tarot bakan ve her soyledigi cikan bir teyze israrla erkek diyor ben saglikli olsun tek derdim :)
hayırlısı olsun güzelim, sağlıklı olsunlarda kız ya da erkek hiç farketmez :)

kızlar hapinize iyi akşamlar .ne çok şey olmş okuyamadım hepsini .ama keyifler yerinde MAŞALLAH .biz 18 ci haftaya girdik 3lü 4lü testler az risk gurubunda çıktı .amniyosentes gerekmez dedi doktor .caba yaptırsammı bilmiyorum.çok riskli .neyse benim durum böyle .RONıYAM inşallah bu defa olacak canım .MONETA sen nezaman deneyeceksin DEFNECıM anladığım kadarıyla minik bir kızın olacak çok sevindim .benimkiler iki küçük adam canım .yandımmmmmm.

Allah yardımcın olsun canım :)

Back
X