Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
monicim canim aldim mesajini simdi cok tesekkur ederim.
canım ben ankarayı bırakıp istanbula gittim,,,,,,malesef paraylada çözülmüyor bu iş
bu işin bam noktası,,,,,tecrübeli embriyolog-laboratuvar- ve işini çok seven ve önemseyen dr,,,,,,yoksa yapılan işlem aynı
evet o da doğru.... birkaç arkadaşım ya da arkadaşılın tanıdığı var... aşılama/tüp bebek vesaire denemedikleri kalmayıp sonunda tevekkülle durumu kabul edip vaz geçince hamile kalan... bu da çok olası bir ihtimal... geçenlerde duydum yine.. uzun süredir görmediğim bir arkadaş 45 yaşında kendiliğinden hamile kalmış... birkaç sene evveline kadar denemediği yöntem kalmamıştı.... üstelik kanser tedavisi falan da gördü bu arada..
ama tabii ki böyle haberleri ne kadar dinleyip hak versek de yaş icabı elimizden gelen her türlü atraksiyonu denemeden oluruna bırakamıyoruz değil mi?? şakkıdı
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum, hepinizi öptüm... iyi akşamlar :)
monicim canim aldim mesajini simdi cok tesekkur ederim.
nerelere daldın yine roni
hosgeldin:)bizde tecrube aramadigin kadar :)sen neler yasadin paylasmak istersen?Selam arkadaşlar
ben genelde sizlerin yazdıklarını okumakla zaman geçiriyordum ama artık aktif olmaya karar verdim sizlerin deneyimlerinden faydalanmak ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim :1hug:
ah canim ya sana ve monetaya cooook tesekkur ederim:)benim icin aradiniz sagolun:)neyapalim artik baska cozum bulunacak insallah ihtiyacim olmaz..kaydirigubbakcemile3Defne'ciğim bugün Ayvalık, Burhaniye ve Edremit'teki tüm eczanelere sordurttum canım, hepsi de aynı şeyi söyledi, uzun zamandır bu ilaç piyasada yokmuş, bulamadım hayatım, keşke yardımcı olabilseydim :sm_confused: :çok üzgünüm:
Monisim son 3 ayda o kadar cok vitamin aldim ki bakalim sonuc yakinda belli olacak. Vitamin gecen defalarda hic almamistim bu defa ne bulduysam aldim ve sonucta bu bana fazla yumurta olacagina 3 kg olarak dondusenağlama
ah canim ya sana ve monetaya cooook tesekkur ederim:)benim icin aradiniz sagolun:)neyapalim artik baska cozum bulunacak insallah ihtiyacim olmaz..kaydirigubbakcemile3