38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kizlar, yeni katilanlar hosgeldiniz aramiza.
Acikcasi asilamayi ben de vakit kaybi olarak goruyorum bana da 3 kez denendi, hic biri olmadi ki o zaman 37 yasindaydim. Ama bir arkadasim 40 yasinda ilk asilamasinda ayni doktorla hamile kaldi simdi 10 haftalik gebe.
yani 1-2 kez denenebilir ama 3 ten sonra cok manasiz.

ya ben gıcık oluyorum benim 42 yaşında tüp tutmadı ki ben de doğurmasam da hamile kalabiliyordum, 10 sene önce işten bir arkadaşım 42 yaşında 2 de büyük çocuğu ve 5 kürtajı vardı sipralini çıkarrtı ve ilk aşılama ile hamile kaldı. :kızgın: kader kısmet meselesi galiba biraz da benneyaptımki

ya ben gıcık oluyorum benim 42 yaşında tüp tutmadı ki ben de doğurmasam da hamile kalabiliyordum, 10 sene önce işten bir arkadaşım 42 yaşında 2 de büyük çocuğu ve 5 kürtajı vardı sipralini çıkarrtı ve ilk aşılama ile hamile kaldı. :kızgın: kader kısmet meselesi galiba biraz da benneyaptımki

evet biraz kader kismet. ama tibben dogurganlik daha once dogurmus kadinlarda daha fazla.ben 1 kere bile olsun kendiligimden hamile kalamadim, 3 asilama ile kalamadim. ancak 2 kez ivf ile kaldim onlarin da sonucu husran.
neyse kismet daha once de dedigim gibi allah bizi annelige layik gorurse olucaz insallah.:CüvCüv:

evet biraz kader kismet. ama tibben dogurganlik daha once dogurmus kadinlarda daha fazla.ben 1 kere bile olsun kendiligimden hamile kalamadim, 3 asilama ile kalamadim. ancak 2 kez ivf ile kaldim onlarin da sonucu husran.
neyse kismet daha once de dedigim gibi allah bizi annelige layik gorurse olucaz insallah.:CüvCüv:

peki 20 li yaşlar başında ve 30 lu yaşlarda doğurmasam da 3 kez hamile kalmam ve 41 yaşında (kalbi atmadı) yine kendiliğinde hamile kalmam halen bşarabileceğimi mi österir dersin? illa doğurmak şart mı?benneyaptımki

Monisim son 3 ayda o kadar cok vitamin aldim ki bakalim sonuc yakinda belli olacak. Vitamin gecen defalarda hic almamistim bu defa ne bulduysam aldim ve sonucta bu bana fazla yumurta olacagina 3 kg olarak dondusenağlama

roniyam boyun kaç bilmem ama 155 bile olsa sen zaten 48-50 kg ile çok zayıfmışsın. 3 kg birşey değil. 13 de değil. ileride verirsin yeterki bebek olsun. asıl ben geçen sene aldığım 14 kilonun 10 kilosu dururken ne yapacağım. fazla kilo hamile kalmayı da zorlaştırıyor. yarın dr beni kesin diyetisyene yönlendirecek :çok üzgünüm:ama moneta haklı galiba 10 gündür eskiye göre çok az yiyorum. yürüyorum. gram gitmiyor. sadece adet olunca şişlerim indi. gerçekten 2-3 ay sürer mi bu ilaçların etkisi? ben 2. denemeye de böyle mi gireceğim?senağlama

Balance uzulme canim 4'te 2 fena degil. insallah c.tesine kadar bolunmeye devam ederler ve sana tutunurlar. uzulme lutfen. insallah ikimizin de olacak. Ben bugun uzuldum ama sonra dusundum de hersey kismet meselesi. Allah bize anneligi layik gorduyse olacagiz 1 ya da 2 yumurta farketmez.
insallah olacak canim, insallah ikimizde kizlarrrr hamileyiz haberlerini verecegiz ve sonra amniyosentez isini falan konusacagiz.

inşallah canımya az kaldı çok heyecanlanıyorum cumartesi saat 9 da gel dediler. sakin olacam diyorum ama demekki elde değilmiş.canım seninki ne zaman belli olur senin adınada heyecanlanıyorum keşke aynı zamanda olsaydı.birbirimize belirtilerimizi sorardık inşallah bana yetişirsin gerçi tutsunda ne zaman olursa olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :dance: :Saruboceq:

roniyam boyun kaç bilmem ama 155 bile olsa sen zaten 48-50 kg ile çok zayıfmışsın. 3 kg birşey değil. 13 de değil. ileride verirsin yeterki bebek olsun. asıl ben geçen sene aldığım 14 kilonun 10 kilosu dururken ne yapacağım. fazla kilo hamile kalmayı da zorlaştırıyor. yarın dr beni kesin diyetisyene yönlendirecek :çok üzgünüm:ama moneta haklı galiba 10 gündür eskiye göre çok az yiyorum. yürüyorum. gram gitmiyor. sadece adet olunca şişlerim indi. gerçekten 2-3 ay sürer mi bu ilaçların etkisi? ben 2. denemeye de böyle mi gireceğim?senağlama

senin tabiiki sansin var. cunku spontan hamile kalabilmek cok onemli.insallah olacak.
benim boyum 160 yani kisa boyluyum ama dedigin gibi sisman degilim haklisin. ama bu yaslardan sonra cok hizli aliniyor ya o yuzden endiseliyim. ama bebek olsun da raziyim tombis tombis dolasmaya.
maalesef hormonlar dengemizi altust ediyor ve alinan kilolar kolay kolay verilmiyor

inşallah canımya az kaldı çok heyecanlanıyorum cumartesi saat 9 da gel dediler. sakin olacam diyorum ama demekki elde değilmiş.canım seninki ne zaman belli olur senin adınada heyecanlanıyorum keşke aynı zamanda olsaydı.birbirimize belirtilerimizi sorardık inşallah bana yetişirsin gerçi tutsunda ne zaman olursa olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :dance: :Saruboceq:

hadi bakalim hayirlisi. insallah olacak.
benim yarin usg kontrolum var. bakalim ne olmus folikullerim. yarin herhalde muhtemel yumurta toplanma tarihi belli olur.gelecek hafta sonuna kadar da transfer olur herhalde. yani seni 1 hafta geriden takip edicem.:teselli:

ilkinde bir şanssızlık olmuş ama bu sefer olacak yerimseniben burada genç arkadaşlara 5. gün 3 tane 1. kalite embriyo konduğunu görüyoruz tutmuyor başka birine 2 tane 2. veya 3. gün orta kalite konuyor ve tutuyor. sanırım biraz da şans kısmet ve zamanın gelmesi ile ilgili. hem herkesin ilk seferde tutsa % 100 başarı olurdu ama yok böyle bişi

doğru söylüyorsun canım yapacağımız elimizden ne geliyosa onu yapıp yememize hareketlerimize sonrada dua edip beklemek lazım. rabbim inşallah herkeze ol desin :Saruboceq:

benim yarin usg kontrolum var. bakalim ne olmus folikullerim. yarin herhalde muhtemel yumurta toplanma tarihi belli olur.gelecek hafta sonuna kadar da transfer olur herhalde. yani seni 1 hafta geriden takip edicem.:teselli:

balance roniyam inşallah olacak ikinizin de. balance a 5. gün embriyosu transfer edilecek. roniyam sen kendiliğinden hamile kalamasan da tedavi ile kalmışlığın var. inşallah olacak ve devam edecek :CüvCüv: geride kalan bizler de sizi takip edip sizlere danışacağız artık kaydirigubbakcemile5

:teytey: ayyyyyyy çok heyacanlandım demek haftaya trasver hihoyyyt allahım ne olur yüzümüzü güldür .bu sitenin bütün çıtırlarının... doktorların yaşla ilgili şans azalıyo tezini hepimiz çürütelim ...:Saruboceq: :CüvCüv:

canim bu ne demek?yani digerleri dollenmemismi?yoksa bosmu cikmis ?bak simdi ben hep ne dusunurdum biliyormusun ilk tup bebek ilacsiz dogal tek yumurta ile yapilmis..dogal hamileliklerdede tek yumurta ile hamile kaliniyor..zaten cok yumurtan olsa en fazla 3 tane nakil edecekler..yani 2 tane olmasi gayet olumlu:)insallah tutacak canim:))

canım genetik taramayada gidecek ya sağlam az çıkarsa diye endişelendim dileğin için sağol şimdi senin duana ihtiyacım olacak sen hamilesin duan kabul olur .allah nasip ederse cumartesi 9 da trasverim var.canım artık birdahakine usg de cinsiyeti görünür bence kızın çok utangaç göstermiyor :asigim:

merhaba kızlar.. ben de daha yeni doktordan döndüm.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim -tatlicadiarzu- gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bakalım şakkıdı
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdi moneta'nın önerdiği siteye bir girip inceleme yapmayı düşünüyorum..

merhaba kızlar.. ben de daha yeni doktordan döndüm.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim -tatlicadiarzu- gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bakalım şakkıdı
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..

hadi bakalim hayirlisi olsun:CüvCüv:

ne duvarı? sen daha önc kendiliğinden hamile kalabildiğine ve yaşın da 40 altı olduğuna göre şansın çok yüksek. bence gerk kalmaycak tüm bunlara kaydirigubbakcemile3

balance roniyam inşallah olacak ikinizin de. balance a 5. gün embriyosu transfer edilecek. roniyam sen kendiliğinden hamile kalamasan da tedavi ile kalmışlığın var. inşallah olacak ve devam edecek :CüvCüv: geride kalan bizler de sizi takip edip sizlere danışacağız artık kaydirigubbakcemile5

inşallah canım hepimizin yüzü gülecek hihoyyyt

öncelikle bütün arkadaşlar hoş geldiniz .aşılaman hayırlı olsun inşallah anneciğine tutunurlar bol şans

Haydi inşallah, güzel haberlerle şenlendirirsin bizi yakında.

ne duvarı? sen daha önc kendiliğinden hamile kalabildiğine ve yaşın da 40 altı olduğuna göre şansın çok yüksek. bence gerk kalmaycak tüm bunlara kaydirigubbakcemile3

ben 25 yaşında bir overkist ameliyatı geçirdim.. gerçi bu ameliyattan sonra hamile kaldım ama doktor bu tür ameliyatlar sonrasında seneler geçse bile rahimde spermlerin geçişini bloke edebilecek bir perde/duvar oluşumu olabileceğinden bahsetti... gerçi hsg çektirmiştim.. o zaman hallolmuş olması lazım ama doktor zaten tüp bebek öncesinde buna her zaman bakıldığını söyledi..
bu arada tüm arkadaşlar günaydın ve ayrıca güzel dilekleriniz için de hepinize teşekkürler..

Back
X