38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ya ben gıcık oluyorum benim 42 yaşında tüp tutmadı ki ben de doğurmasam da hamile kalabiliyordum, 10 sene önce işten bir arkadaşım 42 yaşında 2 de büyük çocuğu ve 5 kürtajı vardı sipralini çıkarrtı ve ilk aşılama ile hamile kaldı. :kızgın: kader kısmet meselesi galiba biraz da benneyaptımki

Maalesef sana katılıyorum Deniz'ciğim. Bu işler biraz da kader kısmetle ilgili sanırım. 45 yaşında olupta kendiliğinden hamile kalıp çatır çatır doğuranlar da var, ben de anlamıyorum bu işleri

peki 20 li yaşlar başında ve 30 lu yaşlarda doğurmasam da 3 kez hamile kalmam ve 41 yaşında (kalbi atmadı) yine kendiliğinde hamile kalmam halen bşarabileceğimi mi österir dersin? illa doğurmak şart mı?benneyaptımki

Evet Deniz'ciğim, tabii ki kendiliğinden hamile kalıp doğurabilirilirsin, bunun için illa ki doğurman gerekmiyor hayatım, bana biraz mantık dışı geliyor, bilemiyorum ki

inşallah canımya az kaldı çok heyecanlanıyorum cumartesi saat 9 da gel dediler. sakin olacam diyorum ama demekki elde değilmiş.canım seninki ne zaman belli olur senin adınada heyecanlanıyorum keşke aynı zamanda olsaydı.birbirimize belirtilerimizi sorardık inşallah bana yetişirsin gerçi tutsunda ne zaman olursa olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :dance: :Saruboceq:

Hayırlısı olsun balance'cığım :) inşallah herşey gönlüne göre olsun, burada hepimizin yüzü gülecek inşallah

Pazartesi doktora gideceğim ve 1 ay sonra ilk kez bebeğimi göreceğim, sanırım bu arada ikili test de yapılacak, kalbim şimdiden küt küt atıyor... Bu endişeler de yoruyor ve yıpratıyor bizleri, benim de sizlerin duasına ihtiyacım var arkadaşlar :) Çok korkuyorum :çok üzgünüm:

:teytey: ayyyyyyy çok heyacanlandım demek haftaya trasver hihoyyyt allahım ne olur yüzümüzü güldür .bu sitenin bütün çıtırlarının... doktorların yaşla ilgili şans azalıyo tezini hepimiz çürütelim ...:Saruboceq: :CüvCüv:

inşallah canım, doktorların yaş tezini çürütmeyi ben de çok isterdim :)

merhaba kızlar.. ben de daha yeni doktordan döndüm.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim -tatlicadiarzu- gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bakalım şakkıdı
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdi moneta'nın önerdiği siteye bir girip inceleme yapmayı düşünüyorum..

Hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer herşey yolunda gider :)

Hayırlısı olsun balance'cığım :) inşallah herşey gönlüne göre olsun, burada hepimizin yüzü gülecek inşallah

Pazartesi doktora gideceğim ve 1 ay sonra ilk kez bebeğimi göreceğim, sanırım bu arada ikili test de yapılacak, kalbim şimdiden küt küt atıyor... Bu endişeler de yoruyor ve yıpratıyor bizleri, benim de sizlerin duasına ihtiyacım var arkadaşlar :) Çok korkuyorum :çok üzgünüm:

umarım benim de yarınki rahim filmim temiz çıkar ve ben de senin gibi kendiliğinden hamile kalırım :Saruboceq: ama biliyorum sonra aynı stresi yaşayacağım kalbi attı mı, 2. li test 3. lü test nasıl amniosentez tehlikesi ve sonucu nasıl vs vs. napalım bu yaşa bırakınca stressiz olmuyor. ama ben sonucun hepimiz için çok güzel olacağına inanıyorum allahın izniyle tüm kalbimle. kaydirigubbakcemile5

Aaaaaaa günaydın demeyi unutmuşum ben... Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :)

ben 25 yaşında bir overkist ameliyatı geçirdim.. gerçi bu ameliyattan sonra hamile kaldım ama doktor bu tür ameliyatlar sonrasında seneler geçse bile rahimde spermlerin geçişini bloke edebilecek bir perde/duvar oluşumu olabileceğinden bahsetti... gerçi hsg çektirmiştim.. o zaman hallolmuş olması lazım ama doktor zaten tüp bebek öncesinde buna her zaman bakıldığını söyledi..
bu arada tüm arkadaşlar günaydın ve ayrıca güzel dilekleriniz için de hepinize teşekkürler..

GÜNAYDIN .......HERKESE...
Maat sen daha önce mikro denemesi yapmışmıydın?
Historoskopi için benim 3.denemeden sonra bakmaya karar verdi doktorum ama bence kanallar açıksa Hsg de çıkıyor zaten buda ekstra bi şey gibi geldi bana daha yaptırmadım sen yaptırıca sonucu bilidrirsen bende merak ediyorum bu operasyonu doktorum anestezi ile yapmayı uygun görmüştü sanırım maliyeti yüksek parayı konuşmadık çünkü

umarım benim de yarınki rahim filmim temiz çıkar ve ben de senin gibi kendiliğinden hamile kalırım :Saruboceq: ama biliyorum sonra aynı stresi yaşayacağım kalbi attı mı, 2. li test 3. lü test nasıl amniosentez tehlikesi ve sonucu nasıl vs vs. napalım bu yaşa bırakınca stressiz olmuyor. ama ben sonucun hepimiz için çok güzel olacağına inanıyorum allahın izniyle tüm kalbimle. kaydirigubbakcemile5

Deniz'ciğim, inşallah tertemiz çıkacak film :) dualarım seninle arkadaşım... Evet endişeler peşimizi bırakmıyor, hepimiz bir endişe içinde yaşıyoruz, hayat da böyle geçip gidiveriyor... Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah ve kalbimize göre versin herşeyi... Bugün bende temizlik var, kadın sabah kahvaltı ederken bir olay anlattı. Galiba dün ATV'de göstermiş... Kadının biri üvey çocuklarına sinirleniyor ve kendi öz çocuklarından çıkarıyor hırsını. Çatal mı ne kızdırıyormuş, çocukların vücüduna bastırıyormuş kızgın kızgın... Tüylerim diken diken oldu... Biz böyle kendimizi paralarız bir tane çocuk sahibi olmak için, hiç zorlanmadan çocukları olan kadın neler yapıyor çocuklarına... İsyan etmek istemiyorum ama insanın isyan edesi geliyor. Çocuk kıymeti bilmeyenlere çocuk veriyorsun, bizlere de mumla aratıyorsun diyorum. Bana gelen kadıncağızın da çocuğu olmuyor. 36 yaşında ve tek şansı tüp bebek ama onun da maddi durumu yetersiz bunun için. Ne kocasının ne de kendisinin sigortası yok, çocuk diye yanıp tutuşuyor ama nerdeeee... Allaha yine binlerce kere şükür bizlerin imkanı var

inşallah canımya az kaldı çok heyecanlanıyorum cumartesi saat 9 da gel dediler. sakin olacam diyorum ama demekki elde değilmiş.canım seninki ne zaman belli olur senin adınada heyecanlanıyorum keşke aynı zamanda olsaydı.birbirimize belirtilerimizi sorardık inşallah bana yetişirsin gerçi tutsunda ne zaman olursa olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :dance: :Saruboceq:

hayırkı olsun canım:teytey::teytey:senin adına çok sevindim 5 gün transferi de süper olur inş,,,,,,güzel haberler ver inş

sevgili balance ve maat sanırım ikinizin de transferi (yani transferi va aşılaması) yarın. inşallah başaracaksınız bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız :CüvCüv:

merhaba kızlar.. ben de daha yeni doktordan döndüm.. 5-6 tane koca koca yumurta oluşmuş.. doktor "bak ne güzel" diye gösteriyor.. walla "bi işe yarasalar daha iyi olacak 5-6 tane olacağına 1 tane işe yarar olsun o önemli" dedim -tatlicadiarzu- gece 12de çatlatma iğnesini yapacağım... c.tesi günü de aşılama.. bakalım neler olacak.. bi kere daha deneyelim bakalım şakkıdı
bu arada eğer bu da tutmazsa bir sonraki aşamayı konuştuk.. ankarada anatolia diye bir merkez var.. oraya sevk ediyorlarmış... orada muhtemelen tüp bebek öncesi rahimde duvar var mı falan diye histeroskopi çekilecekmiş.. işte son durum bu ..
şimdi moneta'nın önerdiği siteye bir girip inceleme yapmayı düşünüyorum..

artık sona yaklaştınız SEN-RONİ-BALANCE,,,,,,,,,üçünüzde güzel müjdeli haberler verirsiniz inş:Saruboceq:

günaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,

ayyy kıyamam. hiç sevmem ben dişçi işini :oklava: bir de berberi. saçlarım kıvırcık da çok çektim onlardan. geçmiş olsun

Back
X