38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Moni'ciğim benim de gitmem lazım çünkü kociş balkonda yarım saattir beni bekliyor, çok öpüyorum seni :) Yarın görüşmek üzere :)

Kızlar benim için dua edin yarın için :) Herkese iyi geceleeeeeer :a015:

Moni'ciğim benim de gitmem lazım çünkü kociş balkonda yarım saattir beni bekliyor, çok öpüyorum seni :) Yarın görüşmek üzere :)

Kızlar benim için dua edin yarın için :) Herkese iyi geceleeeeeer :a015:

tabii ki herşey çok güzel geçecek inanıyorum buna içini rahat tut kaydirigubbakcemile3

canım ya sen tüpten hemen sonraki ay mı hamile kalmıştın yoksa arada 1 ay geçmiy miydi? rontgen konusunda da bazı doktorlar korunun diyor bazıları devam edin. anlamadım benneyaptımkibu sitedeki tüp bebek uzmanıyım diyen aykırıderya ya sordum bir de dhea yı sordum aşağıdaki gibi cevapladı :

şimdi ya tüp bebek ilaçlarının rahim filminin rahmi temizlemesinin ve aldığım bitkisel kürlerin vitaminlerin etkisiyle hamile kalırsam sonra radyasyon yüzünden bebek sakat deyip alırlarsa yıkılırım. offff keşke birkaç yaş genç olsaydım ve önümde azıcık zaman olsaydı senağlama
MERHABA:)ben hemen tupten sonraki ay hamile kaldim yani bir sonraki adette..16 ocakta transfer oldu 9 subatta adet oldum ve 28 subatta hamile oldugumu idrar testi ile ogrendim..rahim filmi icin doktorun dedikleri bence mantikli ama nedense beni iki docentte bu konuda hicbirsekilde uyarmadi..aksine rahim filminden sonra tum kanallar acilacagi icin gayet rahat hamile kalabilecegimi ima ettiler..ama sen bir ay falan bekle istersen..

defne 5 canım doktorumu dinlemeyecegim. internetten doktorlar sitesinden 5 doktora daha sordum. hepsi sakıncası yok dedi. kk da 2 arkadaş buldum çektirdiği ay hamile kalan bir tanesi doğurmuş bile. bugün tekrar doktorumla konuşacağım ama korunmayacağım. madem yumurtalıkları etkiliyor o zaman neden buradan drgünay ı aynı hastane tüp bebek tedavisinde iğneleri olurken hsg çekti?
ama hala günde 1-2 damla kan geliyor (adet 11. gün). bu bakımdan doktorumun dediği doğru sanırım. oldu ki döllenme oldu rahim kendini tam toplamadığından tutmaz herhalde.

hayır canım,,,,,,,orda erkek spermini onaran ve kalitesini düzelten bir vitamin vardı ben onun için gitmiştim,,,,6 şubatta eczacıbaşı ilaç firması sigma tau diye italyan firmasıyla anlaşmasını yaptı fakat daha evel görüşmelerimde araştırmalarımda haziran ve temmuz ayı sonrasında piyasaya süreceğini öğrendim,,,,,bu firmayı ben netten tesadüfen öğrendim sizlede paylaştım,,,fakat bunlar illegal satış yapıyor fatura bile kesemiyor,,,ben istedimki beklemeyim burdan alyım eşim biran evel kullanmaya başlasın,en erken etkilerini 3 ay da gösteriyor,,3 tüp denememe yetişsin dedim,,,,,,,,,,,anladınmı şimdi
monicim son yillarda butur ilaclar okadar cok arttiki en kotusude internetten bunlarin satisinin yapilmasi genelde tarim ve koyisleri bakanligi onayli oluyor bunlar bitkisel diye..ama cogunun icindekiler belli degil:(ecz.ye hergun gelen urunleri taniticilari gorsen ne oldugu belirsiz yiginla ilac var:(bak bir arastir l-arginin ve polen solgarin spermler uzerinde cok iyi etkileri varmis tabi yaninda klomen diye bayanlarinda kullandigi bir ilac la birlikte kullanildiginda...sen bir arastir beklemene gerek kalmayabilir:)

monicim son yillarda butur ilaclar okadar cok arttiki en kotusude internetten bunlarin satisinin yapilmasi genelde tarim ve koyisleri bakanligi onayli oluyor bunlar bitkisel diye..ama cogunun icindekiler belli degil:(ecz.ye hergun gelen urunleri taniticilari gorsen ne oldugu belirsiz yiginla ilac var:(bak bir arastir l-arginin ve polen solgarin spermler uzerinde cok iyi etkileri varmis tabi yaninda klomen diye bayanlarinda kullandigi bir ilac la birlikte kullanildiginda...sen bir arastir beklemene gerek kalmayabilir:)

bana da doktor solgarın çinkosunu tavsiye etti eşim için. sigara içtiğinden sperm yeterli ama çok parlak değilmiş. yanına bir de solgarın antioksidanlı vitaminini aldım.l'arginine de demin aklıma geldi ama hepsini nasıl içiririm bilmiyorum. benim birşeyim yok benim çocuğum oluyor diye tutturdu. yaşım 30 olsa haklı da acele etmemiz gerek onu anlamıyor. :kızgın:

defne 5 canım doktorumu dinlemeyecegim. internetten doktorlar sitesinden 5 doktora daha sordum. hepsi sakıncası yok dedi. kk da 2 arkadaş buldum çektirdiği ay hamile kalan bir tanesi doğurmuş bile. bugün tekrar doktorumla konuşacağım ama korunmayacağım. madem yumurtalıkları etkiliyor o zaman neden buradan drgünay ı aynı hastane tüp bebek tedavisinde iğneleri olurken hsg çekti?
ama hala günde 1-2 damla kan geliyor (adet 11. gün). bu bakımdan doktorumun dediği doğru sanırım. oldu ki döllenme oldu rahim kendini tam toplamadığından tutmaz herhalde.
biliyormusun hic ilgisi yok bak bazi tup bebek tedavilerinde rahmi ciziyor kanatiyorlar daha iyi tutsun diye..bence sansin var insallah sonucta iyi olur:)

bana da doktor solgarın çinkosunu tavsiye etti eşim için. sigara içtiğinden sperm yeterli ama çok parlak değilmiş. yanına bir de solgarın antioksidanlı vitaminini aldım.l'arginine de demin aklıma geldi ama hepsini nasıl içiririm bilmiyorum. benim birşeyim yok benim çocuğum oluyor diye tutturdu. yaşım 30 olsa haklı da acele etmemiz gerek onu anlamıyor. :kızgın:
ya elbette cocuk oluyor dusuk spermde bile ama sans cok dusuk:(yani neden riske atalimki guclu spermlerin kanalardaki yolculuk esnasinda yumurtaya ulasana kadar canli kalmasi cok daha buyuk ihtimal...sen yinede ver:)kandir esini:)kötükedihüso

deniz karayurtcummm cnaim nekadar benzer korkulair yasiyoruz:(bu hafta kendi doktorumla konustum kadincagiz bana bir tek yaptirmayin diyemedi amnio icin ..ama gorsen okadar oda tedirginki..diyorki hani evde birtane daha olsa bukadar zaman sonra mucize gibi bulmussunuz birde kanama geciren hist yasamis kadinalrda dusuk tehdidi daha cok...denizcim birde okudugum birsey beni cok uzdu..amnioda bebegin stresten kalbinin durmasi ;sivinin anne kanina karisip emboli olmasi;ignenin bebegi delmesi:enfeksiyon riski ve dusuk riski varmis yuzdeler nekadar azda olsa...benim yasimda negatip tupten sonra hamile kalmsa yuzdesi cook dusuktu oldu yani dusuk risk oranlari ablanin dediig gibi bizi bulabilir bazen pozitif anlamda bazen kotu anlamda...bende korkuyorum docent olan doktorum pek hoslanmayacak ama istemiyoruz esimle:(

deniz karayurtcummm cnaim nekadar benzer korkulair yasiyoruz:(bu hafta kendi doktorumla konustum kadincagiz bana bir tek yaptirmayin diyemedi amnio icin ..ama gorsen okadar oda tedirginki..diyorki hani evde birtane daha olsa bukadar zaman sonra mucize gibi bulmussunuz birde kanama geciren hist yasamis kadinalrda dusuk tehdidi daha cok...denizcim birde okudugum birsey beni cok uzdu..amnioda bebegin stresten kalbinin durmasi ;sivinin anne kanina karisip emboli olmasi;ignenin bebegi delmesi:enfeksiyon riski ve dusuk riski varmis yuzdeler nekadar azda olsa...benim yasimda negatip tupten sonra hamile kalmsa yuzdesi cook dusuktu oldu yani dusuk risk oranlari ablanin dediig gibi bizi bulabilir bazen pozitif anlamda bazen kotu anlamda...bende korkuyorum docent olan doktorum pek hoslanmayacak ama istemiyoruz esimle:(

defne ciğim karar senin. biliyorsun 43-44 yaslarında son şanslarında hamile kalıp amniosentezi baştan reddeden kadınlar var. ne gelirse allahtan benim kaderim buysa buna razıyım diyen. eğer sen allah korusun sonuç kötü bile olsa bunu göğüsleyebilecek güçteysen amniosentezi boşver. ama mesela ben sağlıksız bir bebeği kaldırabilecek kadar güçlü değilim. o nedenle hamile kalsam son şansım da olsa allah korusun sakat bir bebeği doğurmaktansa düşük tehlikesini göze alır yaptırırım. ama haklısın çoookkkk zor bir karar. allah yar ve yardımcınız olsun.

doktorum aradı. rahim filmi çeken kişi ufak tefek birşeyler var ama önemli birşey yok demişti. rapora göre rahimde bazı yapışıklıklar gözüküyormuş. filmi görmek istiyor. belki hiteroskopi gerekebilirmiş. ben doktoru kesin değiştireceğim. tüp bebekten önce ısrarla dedim geçen seneki kürtaj sonrası 3 ay lekelenmem oldu ve sonra uzun zamanda akıntı rengi normale döndü diye ve benim zorumla vajinal kültür yapıldı. neden o zaman hsg çekelim demedi ki. 5 dakikalık iş. belki bebek tutmamasının kimyasal gebeliğin nedeni budur. karşıma geçip yaş demek kolay :oklava:değiştireceğim bu doktoru. çok üzüldüm senağlama

doktorum aradı. rahim filmi çeken kişi ufak tefek birşeyler var ama önemli birşey yok demişti. rapora göre rahimde bazı yapışıklıklar gözüküyormuş. filmi görmek istiyor. belki hiteroskopi gerekebilirmiş. ben doktoru kesin değiştireceğim. tüp bebekten önce ısrarla dedim geçen seneki kürtaj sonrası 3 ay lekelenmem oldu ve sonra uzun zamanda akıntı rengi normale döndü diye ve benim zorumla vajinal kültür yapıldı. neden o zaman hsg çekelim demedi ki. 5 dakikalık iş. belki bebek tutmamasının kimyasal gebeliğin nedeni budur. karşıma geçip yaş demek kolay :oklava:değiştireceğim bu doktoru. çok üzüldüm senağlama

Sevgili Deniz,
Sakın üzülme. Geçmişi değiştiremezsin o yüzden keşke daha önce çekilseydi demesinin sana bir faydası yok. İyi ki çekildi yeni bir deneme öncesi demelisin bence. Güven elbette çok önemli; doktoruna güvenmiyorsan değiştir tabii ki. Ama yeter ki kendini üzme. Daha zamanımız var; isteğimiz ve enerjimiz var. Daha gidecek yolumuz var. Haydi topla kendini.

şimdi de 2 ay bu histeroskopi yüzünden kayboldu. giden paraya mı yanarsın zamana mı yanarsın. 30 hatta 35 yaşında olsam hiç üzülmezdim ama ben son 1 senem diye baktıkça neler oluyor. şimdi hangi doktora güveneceğim? çarşamba kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek kötükedihüsocumartesi de bruksel tüp merkezi yücel karamandan randevu aldım. histeroskopi konusunda falan uzmanmış. merkez yeni ama eski florence nightingale tüp bebek sorumlusu. hem prof. ama yazık oldu bunca zamana. saat geriye doğru işliyor artık. ama tabii şükür yine şükür. ya bir de boşu boşuna bekleyip 2. denemeyi de yapsaydım? :kızgın:

DEFNECİM amniyosentez yaptırma bşver.zaten sağlıklı olmasaydı ilk 10 haftada düşükle sonuçlanırdı.sağlıklıdır:nazar: o annesi rahatsız etme durup dururken

BALANS cım hayırlı olsun insallah sıkı sıkı tutunurlar sana .ben transferden sonra sabahları soğuk süte bir kaşık pekmez koyup içmiştim belki faydası olur canım

Back
X