Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlarrrr rüzgar deniz inşallah sonuç güzel çıkacak ben inanıyorum
:Saruboceq:dualarım seninle
tabii ki herşey çok güzel geçecek inanıyorum buna içini rahat tut kaydirigubbakcemile3
defne ciğim karar senin. biliyorsun 43-44 yaslarında son şanslarında hamile kalıp amniosentezi baştan reddeden kadınlar var. ne gelirse allahtan benim kaderim buysa buna razıyım diyen. eğer sen allah korusun sonuç kötü bile olsa bunu göğüsleyebilecek güçteysen amniosentezi boşver. ama mesela ben sağlıksız bir bebeği kaldırabilecek kadar güçlü değilim. o nedenle hamile kalsam son şansım da olsa allah korusun sakat bir bebeği doğurmaktansa düşük tehlikesini göze alır yaptırırım. ama haklısın çoookkkk zor bir karar. allah yar ve yardımcınız olsun.
Balance'cığım sağolasın :) doktordan döndük bir kaç saat önce, sizi merakta bırakmayayım dedim. Allah hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu, o kadar inanılmaz bir şey ki... Resmen bir mucize, hoplayıp zıplıyordu, eliyle yüzüne dokunuyordu, o kadar hareketliydi ki, seyretmeye doyamadım. Eşimle gözlerimiz dolu dolu seyrettik. Rabbime çok şükür doktorumuz herşeyin iyi ve yolunda olduğunu söyledi. Ama maalesef yaşım itibariyle yapılması gereken testler var. Yine yaş çıkıyor karşımıza... Neyse ikili ya da üçlü test yaptırsam bile en ufak bir soru işareti bile beni huzursuz edeceğinden yine amniyosentez yaptırmak zorunda kalacağım. Her test yüzünden stres yaşamaktansa iyisi mi tek bir tane stresim olsun ve sonucu %100 olsun dedim. Haziran'ın 22'sinde kontrolümüz var. Ondan sonra bizi yönlendirecek. Benden haberler bunlar kızlar :)
arkadaşlar merhaba... cc.tesi doktorumun ısrarıyla istemeye istemeye ikinci aşılamamı yaptırdım .... bana kalsa direk tüp bebek ünitesini istiyorum .. yeterince vakit kaybettim zaten ama tuuturdu bir kere daha deneyelim bu son diye... herneyse.... bu üçüncü günü ve belim ağrıyor .... crinone denilen bi progesteron vajinal jel kullanıyorum... mantara yatkınlığım olduğu için hiç sevmem böyle jelleri melleri ama hem internet araştırmalarım hem de doktorun söyledikleri bu jelin kulvarında en etkililerinden biri olduğunu gösteriyor... dayanıcaz mecburen...
şöle biraz geriye baktım da roniyam'a canım sıkıldı :1no2: ona hak vermemek mümkün değil tabii... insan bazan umudunu yitiriyor ama keşke geri girse de onunla iki çift laf edebilsek.. çünkü daha umutsuz durumlarda olanların hamile kaldığını ve anne olduklarını gördüm.. zaten benim de umudumu canlı tutan bu gördüklerim...
canım kalbini bozma belki tüpe bile gerek kalmaz,,,,inş yarabbim,,,,,:Saruboceq:
inşallah canım inşallah ben de göreceğim. inşallah hepimiz göreceğiz. tüm kalbimle inanıyorum amniosentezin sonucun hep iyi olacak ve kavuşacaksın bebeğine alkisalkisalkis
Kizlar selam.Kusura bakmayin caninizi SIKTIM. Ama gercekten cok kotuydum aglayip sizlayip sizin de moralinizi bozmak istemedim. Biliyorsunuz hep bu son denemem diyordum o yuzden olmayinca kahroldum. Yoksa size karsi bir seyim yok. sizler burda umutlarinizi taze tutmaya, pozitif olmaya calisirken kendi sorunlarimla sizleri de yeterince uzdum diye dusundum.
Bu arada hepinizin guzel haberlerini okudum cok sevindim.
Moneta anlattigin hikayeyi okuyunca gozlerim doldu. Ilac konusunda da seni takdir ettim, aferin.
Biz esimle 2 yumurta olursa islemin iptal edilecegini biliyorduk zaten doktor iptal edelim diyince hic dusunmeden kabul ettik. Yarin asilama yapacak ama sirf laf olsun diye. Neyse simdiki ruh halimle bu defteri kapattim. zaten ruyamda hep bebek goruyorum, onlari alip sevmeye baslayinca o senin bebegin degil diyip elimden aliyorlar.Allah da bana gosteriyor bebegimin olmayacagini diye dusunuyorum.
Gercekten kizlar cok sikildim ve bir daha denemeye psikolojim musade etmez, bebek ugruna kafayi yemek istemiyorum. Hem sizin cok kizdiginiz doktorlardan biriyim ben. yani bu isin yasla ne kadar zorlastigini biliyorum ve ancak isimin mucizelere kaldigini biliyorum. Hayatim boyunca da hic bir mucize beni bulmadi bundan sonra da olacagini sanmiyorum.
Deniz Bulut arkadasim sana histerosalpinografi ile ilgili bir sey soylemek istiyorum. kesinlikle 1 ya da 2 siklus korunmana gerek yok. Burda 40 yasindaki bir doktor arkadasima asilama denenen siklusta film cektiler. yani azicik olsa zarari olsa bunu yapmazlardi zaten. Henuz tesekkul etmemis bir seye nasil o kadar dusuk doz radyasyon zarar verebilir ki? Bu benim ve burdaki doktorlarimin fikri ama yine de sen bilirsin canim.
canım çok sağol korumayacaktım ama salak doktorumun tüp öncesi değil benim ısrarımla tüp sonrası çekiği hsg de bazı yapışıklıklar gözüküyormuş. belki histeroskopi mi ne o gerekecek. son kez filmi göstermeye gidip bir daha bu salağa gitmeyeceğim. bir de bahçeci iyidir diye gitmiştim. adam resmen anne olmayyım diye zamana karşı yarışıyor
canım sen de bizi üzmüş falan değilsin. biz burada hep beraber üzülüp seviniyoruz. amacımız birbirimize destek olmak değil mi? denemk istemiyorsan bu seni çok hırpaladıysa deneme. ama yine de 40 yaşında bu işi bırakmak bana saçma geliyor. neyse sen de bu yazı birşey düşünmeden dinlenerek geçir bir. allah büyük. arada gel ama bizi merakta bırakma :1hug:
Roniyam, canım :) bizlerin canını sıkmış ya da moralimizi bozmuş falan değilsin, sakın böyle düşünme :) bizler burada ağlayacağız, güleceğiz, gerektiğinde sesli olamasa da ifadelerle kızgınlıklarımızı, isyanlarımızı ya da mutluluklarımızı bir şekilde ifade ediyoruz... bunun için buradayız zaten, başkalarıyla konuşamadıklarımızı burada birbirimize anlatıp rahatlıyoruz. Biraz kafanı dinle canım. Kendini toparladığın zaman yine gel arkadaşım. Bugün doktorum bana ne dedi biliyor musun? Amniyosentez ve yaş konusunda konuşurken şunu söyledi. Artık kadınlar evliliklerini de çocuk yapma yaşlarını da yukarı çektiler. Onun için yaş falan dememize çok takılmayın siz dedi. Yani amniyosentez sonucundan korktuğumu ifade edince söyledi. 56 yaşında bir hastam gayet sağlıklı bir bebek sahibi oldu, sizin yaşınız ona göre çok genç dedi. Yaniiii hala vaktimiz var birtanem :)