38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar,

Ne bu ya. Gereksiz yere alınganlık yapmışsınız. Ortada hiçbir sebep yokken üstelik de. :1no2: Roniş ve Moniş'ciğim lütfen arkadaşlar ne yapıyorsunuz. Tabi ki biz burada dertleşeceğiz de, nasihat da vereceğiz birbirimize, tecrübelerimiz de anlatacağız. Ama dediğim gibi bu tür şeyler olabilir. Hepimiz çok hasas süreçlerden geçiyoruz. Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen. İkiniz de çok tatlısınız.Şeniz

Dün akşam yine hafif bir kanama geçirdiğimi ve çok korktuğumu söyleyecektim. Yarın kontrole gideceğim. :1shok:

Neyse kızlar hepiniziz seviyorum. Hepimiz haklı olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birbirmize kenetlenelim ne olur. :1hug:

Çokkkk geçmiş olsun ve bu son olsun inşallah. Doktordan güzel haberlerle döneceğine inancım tam; lütfen güzel güzel dinlen ve bize bir an önce haber ver arkadaşım.

hereda sen aşılamayı mı deniyordun? yine almanda ve esra hn la mı? yoksa tekrar tüpe mi başladın? karıştırdım? ben gerekirse (hani kendi gelecek ya inşallah :1rolleyes:) 2. deneme için hastane ve doktora karar veremiyorum. her yer için birşeyler diyen var. offfff fisfisfisen sonunda yine almana gidebilirim ama asla süleyman beye değil. belki halit beye ? CADIARZU

Son düzenleme:
kızlar DENİZKARAYURT'la,,,,sabah görüştük bebek iyi durumda ama daha kanama görülüyormuş rahim içinde,,,,takdir edersinizki stresli birazsenağlama,,,,,,,birkaç gün annesinde kalıcakmış,,,dr istirahat etmesini söylemiş,risk devam ediyor demiş,,,,,,inş şu zor süreci üstünden atar:Saruboceq:

Moneta, dualarımız onunla canım, Rabbim bebeğini ona bağışlasın ve ikisi de Allaha emanet olsun inşallah... bir an önce şu süreci atlatsa hayırlısıyla, konuşursan onun için dua ettiğimi söyle lütfen tatlım :)

Moneta, dualarımız onunla canım, Rabbim bebeğini ona bağışlasın ve ikisi de Allaha emanet olsun inşallah... bir an önce şu süreci atlatsa hayırlısıyla, konuşursan onun için dua ettiğimi söyle lütfen tatlım :)

canım sabah konuştuğumuzda söyledim sanada selamı var ,,,,,,,dualarımızın onunla olduğunu o biliyor,,,,,,,,,,,,

KIZLARyasakkelimekim ne derse desin tüp veya aşılama hiç farketmiyor gebe kalındıktan sonra özellikle 3 ay çok önemli ve riskli,,,,,,,gerek yok diyen doktorlarada şaşıyorum bu lafım özellikle RONİ nin doktoruna,,,,,,,deniz karayurt ki ,,,o kadar rahat ,kayıtsız,gamsız, çocuk sahibi olmayı bile takmayan kısacası aşırı RAHAT,,,,insanın başına geliyorsa ve geriliyorsa,strese soktuysa,,,,,,,,tek kelime DİKKAT edilmesi gerekiyor,,ben bile ''amannnn tutacaksa öylede tutar böylede tutar diye rahat davranan insandım (HİPERAKTİFİM),,,,,şimdi gördüklerimden ve yaptığım hatalardan sonra ,,,,,,,,hayır arkadaş zor süreçler geçiriliyor,,,,:1no2:KAPLUMBAĞA misali davranacaksın,,,,,,,,

kızlar DENİZKARAYURT'la,,,,sabah görüştük bebek iyi durumda ama daha kanama görülüyormuş rahim içinde,,,,takdir edersinizki stresli birazsenağlama,,,,,,,birkaç gün annesinde kalıcakmış,,,dr istirahat etmesini söylemiş,risk devam ediyor demiş,,,,,,inş şu zor süreci üstünden atar:Saruboceq:

Sağol canım haber verdiğin için. Güzel haberlerini alacağımıza eminim. Tekrar konuşursan lütfen sevgi ve iyi dileklerimizi ilet.

hereda sen aşılamayı mı deniyordun? yine almanda ve esra hn la mı? yoksa tekrar tüpe mi başladın? karıştırdım? ben gerekirse (hani kendi gelecek ya inşallah :1rolleyes:) 2. deneme için hastane ve doktora karar veremiyorum. her yer için birşeyler diyen var. offfff fisfisfisen sonunda yine almana gidebilirim ama asla süleyman beye değil. belki halit beye ? CADIARZU

Evet aşılama deniyorum Deniz'cim. Ama 12 senedir düzenli gittiğim jinekoloğumla. Mikro denemesi için de onun tavsiyesini almak istiyorum bu kez. Şimdilik -büyük konuşmayayım ama- Alman'ı düşünmüyorum. En az üç kere aynı yerle devam edin diyorlar ama ben pas geçiyorum bunu. Halit Bey'le ilgili hep iyi şeyler okudum açıkçası. Bir gün Alman'a geri dönmeye karar verirsem -ki umarım buna gerek kalmaz- Halit Bey'den randevu almayı düşünürüm açıkçası.

Bugün kontrolüm var, bakalım durumda bir gelişme olmuş mu? Burada bir sürü kere deneyip sonra kendiliğinden hamile kalanları okudukça bu aşılama bile bana ümit vermeye başladı. Hem de negatif bir sonuç, negatif bir tüp kadar üzmeyecek beni gibi geliyor. İnşallah deyip ümit etmekten başka çarem yok :-) Hepinizi öptüm.

KIZLARyasakkelimekim ne derse desin tüp veya aşılama hiç farketmiyor gebe kalındıktan sonra özellikle 3 ay çok önemli ve riskli,,,,,,,gerek yok diyen doktorlarada şaşıyorum bu lafım özellikle RONİ nin doktoruna,,,,,,,deniz karayurt ki ,,,o kadar rahat ,kayıtsız,gamsız, çocuk sahibi olmayı bile takmayan kısacası aşırı RAHAT,,,,insanın başına geliyorsa ve geriliyorsa,strese soktuysa,,,,,,,,tek kelime DİKKAT edilmesi gerekiyor,,ben bile ''amannnn tutacaksa öylede tutar böylede tutar diye rahat davranan insandım (HİPERAKTİFİM),,,,,şimdi gördüklerimden ve yaptığım hatalardan sonra ,,,,,,,,hayır arkadaş zor süreçler geçiriliyor,,,,:1no2:KAPLUMBAĞA misali davranacaksın,,,,,,,,

Ben de katılıyorum sana. Her döneminde dikkat edilmesi gereken bir süreç. Birşey olacak diye ödü kopan, slow motion hareket eden hamilelere kıl olurdum eskiden, buldumcuk hatunlar ne lan bunlar böyle diye. Öyle bir süreç ki ne dediysem, neye büyük konuştuysam başıma gelmece şeklinde. Kesinlikle çok ama çok dikkat edilmesi lazım. Gerçi hem moral, hem dikkat, hem kafaya takmama. Çok zor denklemler bunlar yahu. Allah başta hamile arkadaşlarımız ve şu an sıkıntısı olan Deniz'ciğimiz olmak üzere, hepimize kolaylıklar versin.

Evet aşılama deniyorum Deniz'cim. Ama 12 senedir düzenli gittiğim jinekoloğumla. Mikro denemesi için de onun tavsiyesini almak istiyorum bu kez. Şimdilik -büyük konuşmayayım ama- Alman'ı düşünmüyorum. En az üç kere aynı yerle devam edin diyorlar ama ben pas geçiyorum bunu. Halit Bey'le ilgili hep iyi şeyler okudum açıkçası. Bir gün Alman'a geri dönmeye karar verirsem -ki umarım buna gerek kalmaz- Halit Bey'den randevu almayı düşünürüm açıkçası.

Bugün kontrolüm var, bakalım durumda bir gelişme olmuş mu? Burada bir sürü kere deneyip sonra kendiliğinden hamile kalanları okudukça bu aşılama bile bana ümit vermeye başladı. Hem de negatif bir sonuç, negatif bir tüp kadar üzmeyecek beni gibi geliyor. İnşallah deyip ümit etmekten başka çarem yok :-) Hepinizi öptüm.

canım inşallah hayırlı sonuç alırsın. zaten bu yaşlarda her ay kendiliğinden olma şansı en fazla % 10 aşılama % 15 tüp de % 25 gibiymiş. eh neden olmasın değil mi? dene 1 kere aklında kalmasın yerimseniben

defnecim senin dediklerin aklimda bol bol sut iciyorum, d vitamini aliyorum. ama o bolgeyi sicak tutmak konusunda kararsizim. sonucta vazolitasyon yapar o da tutunmayi engeller diye dusunuyorum. corap konusunda haklisin ama ben hic corap giyemem ki cok baski altinda hissediyorum ayaklarimi corap giyince.
canim bak normal iliskiden sonra bile kasik bolgemizi sicak tutmamiz gerektigini hatta mumkunse cok hafif masaj yapmamizi oneriyorlar sicaktan kastim sicak su torbasi yad elektirikli yastik vb seyler degil ama belki yatarken pijama tarzi altini acikta birakmayacak bir sey giymek ve uzerini acmaman yada o bolgeyi sarman seklinde..corabi bende hiccc sevmem ama eger serin bir ortamdaysan yinede ayagini sicak tut annesi:)bak bebekler tutunana kadar sicagi sever cicvcivler gibi ama yerine tutununcada derece ile olcmen gerekiyor vucud sicakligini tehlikeli boyuta varmasin diye cokkkk hassaslar neyapalim:)nazli bebekler

ayyy hiç sorma bende sinir oldum,zor açılıyor ve bağlantı kesildi falan yazıp duruyor,,yine saldırı var herhalde,,,iyiyim canım,,,,,,hamilelik nasıl gidiyor cadımız rahat mı?
monicim bu haftam zor geciyor nedense cok rahatsizligim var agri gibi sanci gibi tuhaf bir rahatsizlik hissim var ..sali gunu doktorumdayim o gune kadar icim rahatlamayacak:(birde cadi yi duyup hissedebilsem cok rahatlayacagim..ne yapiyor bilmiyorum:(

ah denizcim keske yasamasaydin bunu:((beni 2 ay yedi bitirdi..zaten diyecektim bukadar cabuk bitmez bu kanamalar sakin tedbiri birakma diye:(beni surundurdu resmen ..wc ye gitmekten nefret eder olmustum...resmen takintili bir hamile oldum ...ama geciyor istirahat sart merdiven bile inip cikma surekli yat canim ..acaba ilac ne verdi doktorun?bak ben univ.den bir prof verdigi igne ile kendime geldim..

ah monicim ah ben neden boyle oldum iste bu sebeplerden kanamayla basladi oyle devam etti:(((

ah heracim insallah canim:)gercekten umitsiz olmamak lazim..hep ileriye bakmak lazim..ben asilamayida gayet etkli bir medot olarak goruyorum ondada ilac kullniliyor rahmin en uygun zamani seciliyor spermler uzun yol zahmetinden kurtuluyor olmamasi icin hic birsebep yok canim insallah bu yaz herkes burada hamile kalacak:)):CüvCüv:

tamam canım, sen de bizim sözümüzü dinle ama tamam mı? belirtilere takılma canım :) sen de ve bebişlerin Allah'a emanet olun :)

aşkolsun amaaaa sen beni koşturacak mısın şimdi bu halimle? :dilcikar:
denizcim rahim boyunu doktoruna gittiginde olctur canim biliyorusn bu cok onemli...ozellikle 16.haftadan sonra aniden r=servikal yetmezlikten dolayi erken dogum daha dogrusu agrisiz dogum riski gorulebiliyor bastan olcturusen kisalma olup olmadigini takib edilir..ya birde bu birkac kisiye ayni anda nasil yaziyorsunuz kizlar??bana da ogretin :)

ah denizcim keske yasamasaydin bunu:((beni 2 ay yedi bitirdi..zaten diyecektim bukadar cabuk bitmez bu kanamalar sakin tedbiri birakma diye:(beni surundurdu resmen ..wc ye gitmekten nefret eder olmustum...resmen takintili bir hamile oldum ...ama geciyor istirahat sart merdiven bile inip cikma surekli yat canim ..acaba ilac ne verdi doktorun?bak ben univ.den bir prof verdigi igne ile kendime geldim..

senin cadı içerde CADILIK antremanları yapıyor bence:emir_bebek:,,,,üzülme,,,dinlen canım bolbol:teselli:

senin cadı içerde CADILIK antremanları yapıyor bence:emir_bebek:,,,,üzülme,,,dinlen canım bolbol:teselli:
hic sorma monetacim ya..beni mahvetti insallah buyudugu icin bu rahatsizlik hislerim vardir...3 ay dolunca rahat edeceksin dediler nerdeeee ne bicim sey bu bilmiyorum tek bebek alan genis:))rahat durmuyormu nedir:emir_bebek:

hic sorma monetacim ya..beni mahvetti insallah buyudugu icin bu rahatsizlik hislerim vardir...3 ay dolunca rahat edeceksin dediler nerdeeee ne bicim sey bu bilmiyorum tek bebek alan genis:))rahat durmuyormu nedir:emir_bebek:

çak arada karnına iki tane sıpa:emir_bebek: şimdiden terbiye olsun:roflol:,,,ohoooo yoksa zilli seni mahvedecek valla

Back
X