38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

monetacım denizle konuşursan ona çok dua ettiğimizi söylersin rabbim şifa versin allaha emanet olsunlar .canım arada girip bakıp çıkıyorum dikkat et. konuna katılıyorum çünkü ne zorluklarla bu aşmalara geliyoruz.iğnelerden delik deşik oldum canım acıyo gelde dikkat etme

denizcim rahim boyunu doktoruna gittiginde olctur canim biliyorusn bu cok onemli...ozellikle 16.haftadan sonra aniden r=servikal yetmezlikten dolayi erken dogum daha dogrusu agrisiz dogum riski gorulebiliyor bastan olcturusen kisalma olup olmadigini takib edilir..ya birde bu birkac kisiye ayni anda nasil yaziyorsunuz kizlar??bana da ogretin :)

tamam canım, gittiğimde konuşup ölçtüreceğim rahim boyunu :) sağol aydınlattığın için... ne tür sancıların var bu arada? benim karın kaslarımda ve karnımın altında zaman zaman sancı oluyor, doktorum karnın ve rahimin büyümesinden kaynaklandığını, normal olduğunu söylemişti, sende de bu tür bir sancı mı yoksa adet sancısı gibi sancı mı var?

aynı anda bir kaç kişiye yazma için şöyle yapacaksın canım :) cevap verdiğin mesajın sağ alt tarafında NQ diye bir buton var. Cevap vermek istediğin her mesajın üstüne tıkla ve cevap vereceğin zaman da Cevap Yaz butonuna tıkladığında hepsi, karşına gelecek canım :)

canim bak normal iliskiden sonra bile kasik bolgemizi sicak tutmamiz gerektigini hatta mumkunse cok hafif masaj yapmamizi oneriyorlar sicaktan kastim sicak su torbasi yad elektirikli yastik vb seyler degil ama belki yatarken pijama tarzi altini acikta birakmayacak bir sey giymek ve uzerini acmaman yada o bolgeyi sarman seklinde..corabi bende hiccc sevmem ama eger serin bir ortamdaysan yinede ayagini sicak tut annesi:)bak bebekler tutunana kadar sicagi sever cicvcivler gibi ama yerine tutununcada derece ile olcmen gerekiyor vucud sicakligini tehlikeli boyuta varmasin diye cokkkk hassaslar neyapalim:)nazli bebekler

sagol canim insallah dedigin gibi olur. sen nasilsin bu arada? amniyosenteze karar verdin mi ne oldu? ne zaman nerde yaptiricaksin? Bebisin cinsiyeti belli oldumu kesin olarak. eger kiz olursa dogdugunda fotografini cekip bana yolla cok merak ediyorum ruyamda gordugum bebek mi olacak:ecrin_bebek:

monetacım denizle konuşursan ona çok dua ettiğimizi söylersin rabbim şifa versin allaha emanet olsunlar .canım arada girip bakıp çıkıyorum dikkat et. konuna katılıyorum çünkü ne zorluklarla bu aşmalara geliyoruz.iğnelerden delik deşik oldum canım acıyo gelde dikkat etme

şimdi annesinde canım,,,,,annesinde olduğu zaman o aramadığı sürece ben aramıyorum,ararsa söylerim temenni ve dileklerini,,,,,,,,,canım tabiki dikkat etmek zorundayız,,daha evvel de bir örnek vermiştim''doğal ortamında filizlenen tohumu koparmak zordur,,,ama kendi elimizle filizlendirdiğimizde ise hafif oyna kopar kökünden ''sonuçta ZORAKİ BEBİŞLER ,,,,,dikkat et canım sen yinede,,tuvalet ve yemek dışında kalkmamaya çalış,,,sıkılıyorsan kitap okumak için mükemmel bir zaman,kitap oku,,,,,al kumandayı eline zap yapma zevki nasıl birşeymiş doyasıya tat,,,,,canım öpüyorum seni dualarım seninleopuyorumnanaktan

kızlar kaç gündür kendime belirti arar oldum ağrım yok sadece kalp çarpıntım halsizlik var.moral sıfıra düşmüştü bu gün 7. günüm dedim bir delilik yapıyım.idrar testi aldım.dua ediyorum allahım ne olur varsa çıksın artık yıprandım...BıRDE NE GÖREYıM ANINDA ıKıNCı ÇıZGı kızlar gerçekten varsa çıkarmı böyle ağla ağla mahvoldum allahım ne olur tutmuştur inşallahhhhhh rabbim herkezin yuzünü güldürsün.

kızlarrrrr yoksunuz yaaaaa EY BÜYÜK RABBİM MONİŞE RONİŞE DENİZBULUTA HERADAYA ELMUALLİME DAHA NİKLERİ AKLIMA GELMEYEN BÜTÜN SİTEDE ANNE OLMAK İSTEYEN HERKEZE RABBİM NE OLUR EVLAT VER .banada ver inşalllllllaaahhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv: :emir_bebek: :Saruboceq:

kızlar kaç gündür kendime belirti arar oldum ağrım yok sadece kalp çarpıntım halsizlik var.moral sıfıra düşmüştü bu gün 7. günüm dedim bir delilik yapıyım.idrar testi aldım.dua ediyorum allahım ne olur varsa çıksın artık yıprandım...BİRDE NE GÖREYİM ANINDA İKİNCİ ÇİZGİ kızlar gerçekten varsa çıkarmı böyle ağla ağla mahvoldum allahım ne olur tutmuştur inşallahhhhhh rabbim herkezin yuzünü güldürsün.

Canimmmmmm cok sevindim vallahi sevincten gozlerim doldu. Canim 7. gunde testin pozitif olmasi cok buyuk ihtimalle ikizlere hamile oldugunu gosterir. zaten benim hic suphem yoktu 2 tane embriyoblast muhakkak tutunur diye dusunuyordum. canim cooooook sevindim allah tamamina erdirsin.:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar kaç gündür kendime belirti arar oldum ağrım yok sadece kalp çarpıntım halsizlik var.moral sıfıra düşmüştü bu gün 7. günüm dedim bir delilik yapıyım.idrar testi aldım.dua ediyorum allahım ne olur varsa çıksın artık yıprandım...BİRDE NE GÖREYİM ANINDA İKİNCİ ÇİZGİ kızlar gerçekten varsa çıkarmı böyle ağla ağla mahvoldum allahım ne olur tutmuştur inşallahhhhhh rabbim herkezin yuzünü güldürsün.

,canım çoğul gebeliklerde 9-10 gün göründüğü söyleniyor sengözlerimebaksanabama 7 yi bilemem,,,,,,inş canım hamilesindir de şu sıkıntılara son verirsin:Saruboceq:,,,,,,

ayyyy kızlar inşallah........ idrar testi yanılma payı varmı hemen çıktı ...bende kendimi kötü hissediyorum çok çarpıntım var hiç halim yok...... kızlar yani umutlanmıyımmı pazartesi kanda baktırıcam

ayyyy kızlar inşallah........ idrar testi yanılma payı varmı hemen çıktı ...bende kendimi kötü hissediyorum çok çarpıntım var hiç halim yok...... kızlar yani umutlanmıyımmı pazartesi kanda baktırıcam

Balance canim sana umut vermek gibi olmasin ama benim 2 ivf'im de de carpintim olmustu ve ikisinde de hamile kalmistim. Bence bu iyiye isaret. testin pozitif cikmasi icin biraz erken ama obur turlu olsa yani catlatma ignesine bagli olsa cok belirgin olmazdi diye dusunuyorum. Bize catlatmada verdikleri igne aslinda gebelikte salinan hormon ona bagli olabilir diye bazen erken gebelik testi yapmayin diyorlar ama bir de soyle dusun. sana transfer edilenler 5. gun embriyolardi yani normal transferle karsilastirirsan aslinda senin 10. gun transferin sayilir ve cogul gebeliklerde 10. gun idrarda cikabilir diye dusunuyorum. hadi bakalim hayirlisi olsunhihoyyythihoyyyt

hayırlısı olsun canım, inşallah hamilesindir, dualarımız seninle, pazartesi kan testini yaptır tam olarak emin olalım :) ama muhtemelen hamilesin canım :)

Balance canim sana umut vermek gibi olmasin ama benim 2 ivf'im de de carpintim olmustu ve ikisinde de hamile kalmistim. Bence bu iyiye isaret. testin pozitif cikmasi icin biraz erken ama obur turlu olsa yani catlatma ignesine bagli olsa cok belirgin olmazdi diye dusunuyorum. Bize catlatmada verdikleri igne aslinda gebelikte salinan hormon ona bagli olabilir diye bazen erken gebelik testi yapmayin diyorlar ama bir de soyle dusun. sana transfer edilenler 5. gun embriyolardi yani normal transferle karsilastirirsan aslinda senin 10. gun transferin sayilir ve cogul gebeliklerde 10. gun idrarda cikabilir diye dusunuyorum. hadi bakalim hayirlisi olsunhihoyyythihoyyyt[/QUOTE canım sen doktorsun senin dediklerin benim için önemli ilk denememdede idrara bakmıştım ama çıkmamıştı.neyse pazartesi ola hayr ola rabbim hepimizin yüzünü güldürecek vakti saati var demekki neolur arkadaşım sende umutsuz olma yarı umutlu ol benim gibi ama stres olma ...:utangac:
hayırlısı olsun canım, inşallah hamilesindir, dualarımız seninle, pazartesi kan testini yaptır tam olarak emin olalım :) ama muhtemelen hamilesin canım :)

sağol bitanem bu beni 2 gün idare eder moral olarak pazartesi inşallah güzel haber verebilirim görüşmek dileğiyle allaha emanet olun :a015: :uhm:

canım hayırlısı olsun .bence hamilesin. kanda baktırıverseydin hemen. b:teytey:ben 11.gün idrar yaptım pozitif çıkmıştı.hemen kandada yaptırdım .

Canım ya, ne güzel haber bu böyle. Tebriklerrrrrrrrrrrr. Sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.

Benim bildiğim idrar testi pozitif diyorsa, sonucun da potizif olduğudur. Beta Hcg seviyesi 25'in üstü olduğunda idrar testi de pozitif veriyor. ikinci çizgiyi görüp de yok hamile değilmişim diyeni hiç duymadım ben. Kan testinin güzel sonuçlarını bekliyoruz.

ah heracim insallah canim:)gercekten umitsiz olmamak lazim..hep ileriye bakmak lazim..ben asilamayida gayet etkli bir medot olarak goruyorum ondada ilac kullniliyor rahmin en uygun zamani seciliyor spermler uzun yol zahmetinden kurtuluyor olmamasi icin hic birsebep yok canim insallah bu yaz herkes burada hamile kalacak:)):CüvCüv:

Sağolasın Defne'cim. Olacağı varsa bununla da olur inşallah, ne diyeyim.
İyi dileklerine ben de katılıyorum; inşallah burası hamile haberleriyle çınlar her daim.

canım şu an kesin hamilesin zemuszemus:lepi: hatta belki ikisi de tutmuştur bu kadar erken idrar testinde çıktığına göre kaydirigubbakcemile5ama tek de olsa razıyız :sm_cool:inşallah bir terslik çıkmaz değerin artmaya evam eder ve sağlıkla kucağına alırsın :CüvCüv:

insallah canim. sor bakalim doktoruna kac tane folikulun gelismis. Bu arada hangi ilaclari veriyorlar sana.

Kontrole gittim ama kaç folikül diye sormadım vallahi ama yarın kontrolüm var, sorarım eğer söylemezse. Ben gonal-f kullanıyorum, akşamları bir şeker hapım var, bir de folic asit.

Back
X