Sevgili adaşım,
Öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel temennilerin için.
Bu ara (haklı olarak) moralsiz gördüm seni. Karar aşamasında ben de çok bunalırım. Kararı verdikten sonra rahatlarım. Sende haklı olarak karar aşamasındasın. Kafan karışık. İnşallah en güzel kararı verirsin canım. Lütfen çok yıpratma kendini.
Rahim filmi çektirince ayrıca histereskopi çekilmeye gerek olduğunu bilmiyordum. Ama 3000 lira bence fazla. Gerçi özel hastaneleri pek tercih etmediğim için ukalalık yapmayayım. Çünkü ortalama fiyatları bilmiyorum. Ama pahalı geldi bana. Bir de nedense, özel hastaneler bana sıcak gelmiyor. İlgi filan çok, ama gerisi boş. Bir kadın doğum hastanesi kadar çok vak'a görmedikleri için, bana biraz konforlu oteller gibi geliyor. Çünkü ben de Etlik'e gitmeden önce, ilk 3-4 ay özel tıp merkezlerine gidiyordum. Gereksiz yere oyalandım oralarda. Ama tabi neticede nere olursa olsun doktor önemli.
Bazı dönemlerde ben de senin gibi ne bulursam yiyor, sonra da midem bulanıyordu. Ama bu dönemsel bir şey. Zaman zaman maalesef kaçırıyoruz yemeyi. (Gerçi ben 2-3 haftadır resmen zorla yemek yiyorum. Çok iştahsızım) Çok fazla kilo, hamile kalmayı da zorlaştırıyor. Zaten bunu bildiğin için dikkatli olacağına inanıyorum canım.
Evet, evde olmam büyük şans oldu benim için. Çünkü çalışırken kendimi işime çok veririim. Hakikaten çok çalışkanımdır.

O yüzden böylesi iyi oldu. Evde bazen sıkılıyorum ama o zaman da annemler gelip alıyorlar. Bu ara Moniş'le de buluşamadık. İşte böyle canım.
Yani neyse, özetle demem o ki, lütfen kendini çok sıkma. Herşey yoluna girecektir. Talihsizlikler yaşamışsın doktor konusunda. Ama herşey güzel olacak inanıyorum Deniz'ciğim. Bebeğine de en kısa zamanda kavuşacaksın. kaydirigubbakcemile3