38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iste bu yuzden idrar testini erken yapmayin diyor kadin dogumcular. aslinda haklilar da. Ben ilk ivf imde hic yapmadim direkt kan testinin olacagi gunu bekledim. 2. sinde kardesimin zoruyla 4 gun oncesinden yaptim cok hafif silik cikti sonraki gun hic yoktu ve ben test yaptiracagim gune kadar hep uzulup agladim. sonrada kanda pozitif cikti ama hcg hep yari deger artti sonunda da 8 haftalikken kalbi durdu. simdi hic test gunune kadar idrar testi yapmayacagim soz verdim.

hep aynı yere yaptırdım orası çok geç veriyo başka hastane 2 saate testti veriyo..arkadaşlar başka hastanede yaptırsam değer değişirmi

evet yarın akşam bile belli olur. benim mesela 12. gün değerim 20 idi çok ufak bir ihtimaldi geç tutunup degerin artması 2 gün sonra 4 e düştü. bu bile beni karmakarışık etmişti. demiştim bu nasıl değer bari baştan 0 çıksaydı. bir de hala kendimi suçluyoum tutunacaktı ben dikkat etmedim olmadı diye. eğer 1 tanesi geç tutunduysa bir mucize olur o da yarın akşam saatleri belli olur artıyor mu aynı mı düşüyor mu? inşallah öyle olur :Saruboceq:

canım ben busefer okadar dikkat ettimki kendimi suçlamıyayım diye ama şans olmıyacaksa olmuyoooooooo yanii kader

haftaya sali ya da carsamba. Pek umutlu degilim acikcasi. kendimi olmayacak gibi hazirladim ama olursa cok mutlu olurum..
senin durumun nasil canim kucuk canavarlar nasil cok yoruyorlar mi seni

iyiler hareket ediyorlar artık .biraz canım sıkkın aslında öksürük şikayetiyle dr ye gittim sedim ilk 30 dk da 31 ,60 dk da7 çıktı doktor yüksek dedi antıbiyotik verdi .sence basit bir öksürük için sedim bakılması garip degilmi

iyiler hareket ediyorlar artık .biraz canım sıkkın aslında öksürük şikayetiyle dr ye gittim sedim ilk 30 dk da 31 ,60 dk da7 çıktı doktor yüksek dedi antıbiyotik verdi .sence basit bir öksürük için sedim bakılması garip degilmi

olay bakteriyel mi virutik mi belki onu degerlendirmek istemistir. atesin varmi?

RONİYAM canım ne olur umutsuz olma dua et sen olacak gibi düşün inşallah olacak

insallah canim. eger olursa cok sevinirim. sadece umutlanip eger olmazsa kendimi cok uzmemek icin hazirliyorum anlatabildimmi? Eger umutlu olursam sonra cok uzulurum. Bir de hayirlisi olsun diye hep dua ediyorum.

roniyam kendi derdimden seni soramadım demek çarşamba bekliyorsun sonucu .......... allahım birimizden birini güldürrrrr inşallah güzel sonuç çıkarrrr

insallah canim. eger olursa cok sevinirim. sadece umutlanip eger olmazsa kendimi cok uzmemek icin hazirliyorum anlatabildimmi? Eger umutlu olursam sonra cok uzulurum. Bir de hayirlisi olsun diye hep dua ediyorum.

anladım canım bende hep olumsuz konuşurum ne yapalım hiç birşey kolay değil hayatta .olursa süpriz olsun

Back
X