Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tamamen ondan denemez tabiki sigara icip kolayca hamile kalan devam eden cok kadin var ama sigara cok cok buyuk bir etken ve belkide seninkinin sebebi sigaradir..annelik yolunda olan ve bizler gibi delice caba gosteren herseyi deneyen kadinlar nasil hala sigarayi birakmaz inanamiyorum..herseye her aciya raziyken sigarayi birakmamak cok yanlisdefne5 cim ben sigara iciyorum, sence bu sorunlar hep sigara yuzunden mi?
alabama hayirlisi olsun:)bende acibdemde tup denedim negatif sonuclandi..sebep hersey olabilir ama doktorum son derece olumlu motive ediciydi stresi cok azaltti bu durum..acibademde asilama ile hamile kalan pekcok arkadasim var:)bence o konudada basarililar insallah sende guzel sonuc alirsinselam kızlar beni hatırlarsınız belki birkaç ay önce gelmiştim topiğinize son dönemde sıkıntılar yüzünden pek kk ya gelemedim. neyse ben kocamı ikna edemiyodum bi türlü fakat bu ara nedense fikirleri değişti.arkadaşları çoluk çocuğa kavuştukça etkilendi bide yaş geçiyo rezervler bitiyo diyince fikri değişti. bu ay aşılama yapacağız olmazsa bir ay sonra araya tatili koyup tüp deneyeceğiz. ben sigarayı bıraktım 10 gündür içmiyorum. tiryakiydim bu arada. ama bu kez hayatımdan çıkardım şu nalet sigarayı. ben aşılama ile olabilmesi için inanmak istiyorum ama galiba aşılamanın yüzdesi 10-15 gibiymiş ama kısmet olur mu olur. bu konu için acıbadem hastanesine gittik sizin bana önerebileceğiniz ayrıntı birşeyler var mı danışmak lazım tecrübe en önemlisi
heradacığım, bu 2. ay klomen kaça kadar gidecek ne olacak hiç konuşmuyor.
3. ayda (olsunda gerek kalmasın) konuşmak istiyorum nedir ne oluyor vs.
sonra iğneyemi geçer, tüp mü der.
Ocak ta hamile kaldığım için sıkıntı yok diyor ama bilmiyorum.
Karamel'cim,
Benim doktorum da çok konuşan ya da konuşturan bir doktor değil. Şimdi daha iyi anliyorum ki bir bildikleri var. Bence içini ferah tut arkadaşım, doktoruna güvenmek gerçekten çok önemliymiş. Elbette şüphe duyuyoruz her aşamada ama onların işi de çok zor bir düşünsene. Ben konuşmama ya da konuşturmamalarını başlarından savmak olarak düşünmüyorum açıkçası. İyi haberlerini alacağız yakında inşallah.
bana da öyle demişti bir kaç kişi ve ben de hep bu korkuyla yaşamıştım, bulantım olsun diye beklemiştim ama olmadı ve panik yapmamaya çalışmıştım, aslında böyle söylenmesi ne kadar yanlış, anne adayının psikolojisi altüst oluyor... hiç merak etme hayatım, ben 20. haftaya girdim çok şükür ve bir damla bulantım olmadı :) dualarımız sizinle :)cok tesekkurler canlarım,
daha once bir gelismeyen gebnelik gecirdim 9. hatftada alonmıstı onda da bulantı yoktu. kurtaja gittigimde bir hemsire bulantınin bebegin canlanmasının isareti olarak belirtti o nedenle korktum biraz
çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah hep böyle sorunsuz devam eder ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır, amin birtanem :) inşallah sizler de ulaşacaksınız bugünlere :)Rüzgar Deniz'cim,
Hayırlı olsun canım, ticker'ını hep okurdum ben, bugün okuduğumla da çok mutlu oldum, ne güzel hamileliğini yarılamışsın. Sağlıkla kucağına da al inşallah. Kendine ve oğluşuna iyi bak canım.
canım ilk üç ay gaz şişkinliği oluyor, göbek o yüzden, merak etme eğer iç karnın dar ise çıkmaya başlar göbüşün, benim darmış mesela, 3. aydan sonra bayağı belli olmaya başlamıştı :)heradacıgım sende gobekte buyume varmı
benim kıyafetlerim hafiften olmamaya basladı aslında cok erken
yukarıda esterya'ya da söylediğim gibi, hamilelikte direkt olarak gaz oluşuoyor ve şişkinlik yapıyor :)Esterya'cım,
Karnımda bir şişkinlik var ama crinone jelden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sen de kullanıyorsundur herhalde. Biliyorsun neticede hormon içeren bir jel ve yan etkilerinden biri de şişkinlik yapması. Kullandığımız ilaçlardandır canım, çünkü dışarıdan belli olacak bir göbeğe daha birkaç ayımız var bildiğim kadarıyla.
dualarımız sizinle canım :)canım sağol, cumartesi gittim solda sızı var diye korkuyordum ama kist yokmuş çok şükür. Buna bile sevinir olduk.
Neyse klomen verdi. 3. gün başlatırdı bu sefer izin dönüşüne denk gelsin diye 4, gün başladım (pazar) , perşembe akşam ilaç bitecek 12, gün pazartesi izinden dönmüş oluyor gideceğim.
Bakalım 12, güne kadar çatlamamış olursa iğne verir diye düşünüyorum genelde veriyor ama hep 10.gün gidiyorum ve iğne oluyorum 11-12 önerdiği günler oluyor.
Dua etmekten başka çare yok, elimizden geleni yapıp Allahtan isteyeceğiz
evet heracim katiliyorum:)kimsecikler kalmadiSelam Arkadaşlar,
Geleni gideni pek kalmadı bu topic'in. Hadi ama canlandıralım biraz. Neler yapıyoruz, tedavilerimiz, ruh halimiz nasıl, herşey nasıl gidiyor, birbirimizi habersiz bırakmayalım. Hadi ama hadi...
evet heracim katiliyorum:)kimsecikler kalmadidenizkarayurt moneta roniyam dilarem hic gorunmuyorlar..bizlerde 2 gunde bir falan girebiliyoruz..ben sicaklarda bayagi rahatsiz olmaya basladim..aslinda cok agirlasmadim ama 2 haftadir uzun yuruyusler ayakta kalmalar klima olmayan bir ortamda uzun sure kalmak beni cok yoruyor..sabirla gunlerin gecmesini bir problem cikmamasini bebegimin buyumesini bekliyorum..doktor kontrollerinde hem strese giriyor hemde iple cekiyorum...tedavideki tum arkadaslara dua ediyorum allah hepinize tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu..zor bir surec bendede ne ararsaniz cikti
herturlu risk mevcut
o yuzden hep tedirginim...kisaca benim durumum bu:)hadi sizleri bekliyorum sevgilerle kalin
canım neden tuple olmuyor?