38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet Herada aynen öyle. bende de hep yaştan dolayı geç kaldım olmayacak benim çocuğum olmuyo bende bir sorun var benden kaynaklanıyo şeklinde yersiz yerli bi dünya kuruntu vardı. sonra dedimki noluyo varsa var değiştiremezsin zaten ama yoksa da niye varmış gibi düşünüyorsun. yani bırak su yolunu bulur. her yaşın ayrı bir güzelliği var sağlıklı olduktan sonra ömrümüzde varsa güzellikleri görebileceğimiz kadar görürüz. ama herşey insanlar için. sigarayı bırakmamın en en büyük sebebi yada bana bunu yaptıran duygu yaşım zaten. bu yaşa gelmişim artık olgun yaşlardasın yüzünde kırışıklık çıkmasın daha zinde olmalısın daha fit olmalısın daha sağlıklı beslenmelisin daha çok spor yürüyüş yapmalısın ki şu anki diriliğini sağlığını güzelliğini koruyabilesin ee bunca düşünceden sonra sigara da neyin nesi oluyo tüm bunların zıttı seni daha kötüye götüren bir araç kötü bir araç hemen indim o araçtan bidaha da binmem.

Harikasın canım ya, işte budur.

Herada canım sen kendinden bahseder misin biraz biz topikte yeniyiz herkesi tanımıyoruz tabi epeyde uzun baştan okumak biraz zor da:)

Herada canım sen kendinden bahseder misin biraz biz topikte yeniyiz herkesi tanımıyoruz tabi epeyde uzun baştan okumak biraz zor da:)

Sevgili Alabama,

(Bu arada sweet home Alabama en sevdiğim şarkılardan biridir bilmiyorum bu nick'i seçmenle bir ilgisi var mı?), kısaca özetleyeyim. Çok eskiden beri gittiğim doktorla geçen sene bu zamanlarda başladık tedaviye. Her sene düzenli kontrole gidiyordum ve biz çocuk istemiyoruz diyordum. Bundan birkaç sene önce uyarmıştı beni 'yaşını göstermiyorsun ama yumurtaların o yaşta. Çocuk istiyorsan bu sene halledelim' diye. Hiç iplememiştim açıkçası. Geçen sene temmuzda, ekimde ve bu sene ocak ayında iki kere hapla bir kere de iğneyle yumurtlama takibi yaptık. Geçen sene de pek bir havalı gittim doktora 'şansımı deneyeyim, ileride niye denemedim ki demek istemem' dedim, iyi mi :-). Neyse, üçü de olmadı ve ocak ayında doktorum beni oyalıyor diye kızdım. Çünkü sabır, olacak diyordu. Bir tüp bebek merkezine gittim. İlk görüşme süperdi, herşey yolunda bu ay bile hamile kalmış olabilirsin, herşey iyi güzel ama yaştan dolayı hemen tüp yapıyoruz dediler bana. Bir sonraki ay tedaviye başladığım andan itibaren de gözümden yaş eksilmedi açıkçası, çok bozdular moralimi. Neyse 6 yumurta toplandı, ikisi döllendi ve tutmadı. Çok zor bir dönem, acayip bir yıkımdı, Allah düşmanımın başına vermesin. Ben tabii kendi doktoruma geri döndüm. Bu ay tüp bebek deneme kararındaydım ancak geçen ay da bir tedavinin ucunda olayım, ikinci tüpe hazırlık olsun diye, doktorumun da ısrarıyla ilk olarak aşılama denedim. Olmayacağından emindim, içten içe de ne olur olsun diyordum. Son günlere yakınsa hiç ümidim kalmamıştı ama oldu işte, Allah'ın izniyle 7. haftamın içindeyim ve hafta sonu bebeği görmeye gideceğiz, iyi haberlerle çıkarım inşallah diye boyna dua ediyorum. Bana burada hep hamilenin duası kabul olur diyorlardı, o yüzden ısrarla bu topic'e geliyorum, canlandıralım diye bağırınıyorum, herkese de dua ediyorum. Böyle işte.

Sevgili Alabama,

(Bu arada sweet home Alabama en sevdiğim şarkılardan biridir bilmiyorum bu nick'i seçmenle bir ilgisi var mı?), kısaca özetleyeyim. Çok eskiden beri gittiğim doktorla geçen sene bu zamanlarda başladık tedaviye. Her sene düzenli kontrole gidiyordum ve biz çocuk istemiyoruz diyordum. Bundan birkaç sene önce uyarmıştı beni 'yaşını göstermiyorsun ama yumurtaların o yaşta. Çocuk istiyorsan bu sene halledelim' diye. Hiç iplememiştim açıkçası. Geçen sene temmuzda, ekimde ve bu sene ocak ayında iki kere hapla bir kere de iğneyle yumurtlama takibi yaptık. Geçen sene de pek bir havalı gittim doktora 'şansımı deneyeyim, ileride niye denemedim ki demek istemem' dedim, iyi mi :-). Neyse, üçü de olmadı ve ocak ayında doktorum beni oyalıyor diye kızdım. Çünkü sabır, olacak diyordu. Bir tüp bebek merkezine gittim. İlk görüşme süperdi, herşey yolunda bu ay bile hamile kalmış olabilirsin, herşey iyi güzel ama yaştan dolayı hemen tüp yapıyoruz dediler bana. Bir sonraki ay tedaviye başladığım andan itibaren de gözümden yaş eksilmedi açıkçası, çok bozdular moralimi. Neyse 6 yumurta toplandı, ikisi döllendi ve tutmadı. Çok zor bir dönem, acayip bir yıkımdı, Allah düşmanımın başına vermesin. Ben tabii kendi doktoruma geri döndüm. Bu ay tüp bebek deneme kararındaydım ancak geçen ay da bir tedavinin ucunda olayım, ikinci tüpe hazırlık olsun diye, doktorumun da ısrarıyla ilk olarak aşılama denedim. Olmayacağından emindim, içten içe de ne olur olsun diyordum. Son günlere yakınsa hiç ümidim kalmamıştı ama oldu işte, Allah'ın izniyle 7. haftamın içindeyim ve hafta sonu bebeği görmeye gideceğiz, iyi haberlerle çıkarım inşallah diye boyna dua ediyorum. Bana burada hep hamilenin duası kabul olur diyorlardı, o yüzden ısrarla bu topic'e geliyorum, canlandıralım diye bağırınıyorum, herkese de dua ediyorum. Böyle işte.

Ne kadar güzel tüp bebekden sonra aşılama ile hamile kalmış olman süper maşallah..:nazar: Canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşllah darısı da bize olsun...Dualarını eksik etme

Sevgili Alabama,

(Bu arada sweet home Alabama en sevdiğim şarkılardan biridir bilmiyorum bu nick'i seçmenle bir ilgisi var mı?), kısaca özetleyeyim. Çok eskiden beri gittiğim doktorla geçen sene bu zamanlarda başladık tedaviye. Her sene düzenli kontrole gidiyordum ve biz çocuk istemiyoruz diyordum. Bundan birkaç sene önce uyarmıştı beni 'yaşını göstermiyorsun ama yumurtaların o yaşta. Çocuk istiyorsan bu sene halledelim' diye. Hiç iplememiştim açıkçası. Geçen sene temmuzda, ekimde ve bu sene ocak ayında iki kere hapla bir kere de iğneyle yumurtlama takibi yaptık. Geçen sene de pek bir havalı gittim doktora 'şansımı deneyeyim, ileride niye denemedim ki demek istemem' dedim, iyi mi :-). Neyse, üçü de olmadı ve ocak ayında doktorum beni oyalıyor diye kızdım. Çünkü sabır, olacak diyordu. Bir tüp bebek merkezine gittim. ılk görüşme süperdi, herşey yolunda bu ay bile hamile kalmış olabilirsin, herşey iyi güzel ama yaştan dolayı hemen tüp yapıyoruz dediler bana. Bir sonraki ay tedaviye başladığım andan itibaren de gözümden yaş eksilmedi açıkçası, çok bozdular moralimi. Neyse 6 yumurta toplandı, ikisi döllendi ve tutmadı. Çok zor bir dönem, acayip bir yıkımdı, Allah düşmanımın başına vermesin. Ben tabii kendi doktoruma geri döndüm. Bu ay tüp bebek deneme kararındaydım ancak geçen ay da bir tedavinin ucunda olayım, ikinci tüpe hazırlık olsun diye, doktorumun da ısrarıyla ilk olarak aşılama denedim. Olmayacağından emindim, içten içe de ne olur olsun diyordum. Son günlere yakınsa hiç ümidim kalmamıştı ama oldu işte, Allah'ın izniyle 7. haftamın içindeyim ve hafta sonu bebeği görmeye gideceğiz, iyi haberlerle çıkarım inşallah diye boyna dua ediyorum. Bana burada hep hamilenin duası kabul olur diyorlardı, o yüzden ısrarla bu topic'e geliyorum, canlandıralım diye bağırınıyorum, herkese de dua ediyorum. Böyle işte.

evet canım sweet home alabama şarkısını bilmiyorum ama filmini izlemiştim çok beğenmiştim harika bir film ordan geliyo benim alabama. şarkısını da bulup dinlicem ama. gelelim senin güzel umut etmeme daha çok bağlanmama sebep olan güzel hikayene. her kapanan kapının ardından yeni bir kapı aralanıyo işte hayat böyle bir şey. inşallah hafta sonu bebişini görürsün için rahatlar. allah dualarını kabul etsin canım. evet bu topik gerçekten önemli bir topik çünkü biz 38 ortalamalı hatunlarız bizim daha bi acelemiz var belki de yok bilmiyorum ama nedense bunu üstlenmiş durumdayız. sonuçta allah her isteyen adaya anne olma mutluluğunu tattırsın sen şimde nasıl mutlusundur maşallah. inşallah bebişini kucağınada alır misler gibi koklar ohhhhh çekersin. darısı başıma başımıza inşallah

Sevgili Alabama,

Güzel dileklerin için çok sağol, aynı temenniler ve dualar benden de sana ve herkese. İnşallah birbirimize hep güzel haberler veririz.

Elbette burada her grup içinde bir dayanışma var ama bizim yaş grubunun ki en çok ihtiyaç duyulanı bence.

Şarkıyı bir an önce dinlemeni tavsiye ederim, eminim müziği bir şekilde aşina gelecektir.

rica ederim Herada. Tamam şarkıyı mutlaka dinleyeceğim. belki filminde müziğidir hatta mutlaka öyledir. Reese Witherspoo nun filmiydi bende seyretmeni öneririm canım.

Sevgili Alabama,

canım bende aşılama yaptırmak istiyorum hangi merkezde, yada doktora yaptırdığını yazarmısın. Ben 40 yaşındayım. iki mikro denemem oldu birincisi bir talihsizlik, ikincisi ise biyokimyasal gebelik oldu.Şimdi bide aşılama yaptırmak istiyoruz. Yazarsan sevinirim.

tabiki canım, zaten yumurta takibim yapılıyor. Her ay 3 kere dr. a gidiyorum hatta bu cumartesi için başka bir doktordan da rand aldım , kendi doktorum pazartesi.

Son cümlen ne güzel a.s

Karamelciğim bende yumurta takibi yaptırmak veya aşılama denemek istiyorum. Sende gittiğin doktoru benimle paylaşırsan sevinirim. Ben 40 yaşındayım, yumurta gelişimi sorunum var. Rezervin iyi olduğunu söylüyolar ama ilaç takviyesiyle ancak 3 tane gelişiyo. İlk denememi umut tüp bebekte levent beye yaptırdım yaşıma göre çok düşük dozda ilaç kullanmışlar, iki yumurta ile malesef başaramadım.Malum ilaç dahil kampanya vardı o merkezde onlarda ilaçtan kısmışlar sanırım . İkincide biyokimyasal gebelik oldu. Yumurtalar kendiliğinden zor gelişiyo sanırım. O yüzden bide yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama nereye gideceğim konusunu araştırmam gerekiyo. Paylaşırsan sevinirim.

Karamelciğim bende yumurta takibi yaptırmak veya aşılama denemek istiyorum. Sende gittiğin doktoru benimle paylaşırsan sevinirim. Ben 40 yaşındayım, yumurta gelişimi sorunum var. Rezervin iyi olduğunu söylüyolar ama ilaç takviyesiyle ancak 3 tane gelişiyo. ılk denememi umut tüp bebekte levent beye yaptırdım yaşıma göre çok düşük dozda ilaç kullanmışlar, iki yumurta ile malesef başaramadım.Malum ilaç dahil kampanya vardı o merkezde onlarda ilaçtan kısmışlar sanırım . ıkincide biyokimyasal gebelik oldu. Yumurtalar kendiliğinden zor gelişiyo sanırım. O yüzden bide yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama nereye gideceğim konusunu araştırmam gerekiyo. Paylaşırsan sevinirim.

Melilayda'cığım kendi doktorumla ilgili yorumlarda içerdiği için özeline yazdım. Sizden gizli olduğu için değil arkadaşlar aman yanlış anlamayın sadece üye olmadan da okunabiliyor ya ben doktorumun ismini internette aratsam buradaki bilgilerde gözüküyor. Adamın adını arattıracağı tutar , kim ne demiş diye.

Bende eğer tüpe geçersem Umut T.B. düşünüyorum ama yaşadığın bu durumda aklımda olsun. Böyle şeyleri paylaştıkça bilgimiz artıyor. Aklımıza gelmeyen şeyler aklımıza geliyor iyi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahi kızlar aynen bende o merkezle telefonda konuştum bana kampanyadan bahsettiler ilaç dahil diye ve şu ana kadar hiç aklıma gelmemişti. yani böyle şeyler oluyorsa yazık gerçekten yazık. biz inanmaya güvenmeye çalıştıkça insanlarda sorun çıkartma yöntemi bitmiyor. mutlaka birilerini gagalayacak bişiyler buluyorlar. bu yaptıklarının hesabını nasıl verecekler bilmiyorum. o yüzden allah bizi namuslu iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim. tedaviyle aldıkları yetmiyo şimdi de ilaca göz diktiler demekki pes doğrusu

günaydın canım, bence gittiğinde bir arkadaşımın başına böyle böyle gelmiş diye bahset. Bahset ki konudan habern olduğu, bu konuda bilgili olduğun çıksın ortaya.

melilayda sana yazdım okursun ama 2-3 ay yumurta takibi diyorsan o benim doktora git hem iyi bir doktor hemde ssk ile anlaşmalı 12 lira veriyorsun. bir hafta sonra gittiğin kontrol olduğu için onuda kontrol süresinde hallediyorsun. Tüp için bütçeleri iyi tutmak lazım sonuçta yumurta takibi.

vallahi kızlar aynen bende o merkezle telefonda konuştum bana kampanyadan bahsettiler ilaç dahil diye ve şu ana kadar hiç aklıma gelmemişti. yani böyle şeyler oluyorsa yazık gerçekten yazık. biz inanmaya güvenmeye çalıştıkça insanlarda sorun çıkartma yöntemi bitmiyor. mutlaka birilerini gagalayacak bişiyler buluyorlar. bu yaptıklarının hesabını nasıl verecekler bilmiyorum. o yüzden allah bizi namuslu iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim. tedaviyle aldıkları yetmiyo şimdi de ilaca göz diktiler demekki pes doğrusu

Ben de duydum buna benzer talihsizlikler, özellikle bir merkez adı hatırlamıyorum gerçi. İlaç dahil kampanyalardan uzak durmak lazım;

Back
X