K
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melilayda'cığım kendi doktorumla ilgili yorumlarda içerdiği için özeline yazdım. Sizden gizli olduğu için değil arkadaşlar aman yanlış anlamayın sadece üye olmadan da okunabiliyor ya ben doktorumun ismini internette aratsam buradaki bilgilerde gözüküyor. Adamın adını arattıracağı tutar , kim ne demiş diye.
Bende eğer tüpe geçersem Umut T.B. düşünüyorum ama yaşadığın bu durumda aklımda olsun. Böyle şeyleri paylaştıkça bilgimiz artıyor. Aklımıza gelmeyen şeyler aklımıza geliyor iyi oluyor.
serpilcim hosgeldiniz ikinizde:)nasilsiniz?nekadarlik oldunuz?gelismeleri anlat bakalim:)bizde cok sukur iyiyiz haftaya randevumuz var heyecanla bekliyoruz.)Herkese merhaba,
Tatilden donduk sagsalim kizim ve ben:)
Forumdaki herkes iyidir umarim..var mi yeni,guzel hamile haberleri??
serpilcim hosgeldiniz ikinizde:)nasilsiniz?nekadarlik oldunuz?gelismeleri anlat bakalim:)bizde cok sukur iyiyiz haftaya randevumuz var heyecanla bekliyoruz.)
serpilcim masallah:)bende 22 haftayi doldurdum..ikihaftadir hissediyorum bebisimi:)allah herkese yasatsin..tabi her adim attigim yeni donem yeni sikintilari getiriyor bana...hist gecirdigim icin erken dogum riskim var ..bu cuma kontrolum var detayli us cok sukur iyi gecti..dun agri cihazina baglandim cunku tekil hamileliklerde erken dogum agrilari hissedilmiyormus..birsey cikmadi ..serpilcim bu bahsettigin durumu tam anlayamadim damarlarda gelisme olmamasi nasil bir durum canim?sen rahim boyunu olcturuyormusun?bebisin kac kilo oldu masallah:)sen 3. trimestere girmissin ozaman:)insallah saglikla bu yolculugu tamamlariz canim:)seni ve bebisini coook opuyorum:)Gunaydin Defnecigim,
Artik 25.hafta olduk bayagi bir buyuduk ikimizde:)
Karnimla birlikte bende buyuyorum daha simdiden 8-9 kg falan aldim...
Su ana kadar hersey yolunda gidiyor,gelecek hafta 2.ultrason kontrolumuz var.en son kontrolde plesentayi besleyen damarlarda gelisme olmamisti dr. tekrar gormek istedi.Bu durum bazi hamilelerde ortaya cikabiliyormus.Umarim hersey yolundadir simdi..
Sen kacinci haftaya girdin,nasil gidiyor hersey?
arkadaşlar günaydın, süper moralleyim.
tedavimi test ettirmek için başka bir doktora gittim şeker gibi dünya tatlısı bir doktor.
Kısaca; tahlillerime baktı, elle (yada alet tam anlayamadım) muayene etti, ultrasonla baktı.
Herşey çok iyi, yaşı hiç dert etmeyin unutun bunu, Yaşınızın dert olmadığını ultrasonla ve kan tahlillerinizle görüyoruz dedi.
Tüp bebeği ve özellikle aşılamayı unutum dedi. En az 6 ay klomenle deneyin , çatlatma iğnesi bile olmayın gerek yok yumurta kaliteniz çok iyi kendi kendine çatlar dedi.
Uzun bir muayene ve sohbet oldu çok moralli bir şekilde kendime maşallah, maşallah diyerek yanından ayrıldım.
Birde bana hiç takma, internetten seni muayene bile etmeyen doktorlarla yazışma, soru sorma dedi. (heradacığım aynı şeyi sende demiştin)
Karamel'cim,
Günaydın canım. Herkese de günaydın. Mesajını okuyunca çokkkkk mutlu oldum. Vallahi gözün aydın. Ne güzel bir doktor görüşmesi olmuş bu, maşallah. İnşallah çokkk yakın zamanda da hamilelik haberlerini vereceksin. Haftaya başlamak için çok güzel bir haber oldu bu. Tekrar gözün aydın canım.
Gözün aydın canım, inşallah herşey dilediğin gibi olur.
karamelcım gozunaydın:)ne tatlı bır doktor ınsallah tedavısıde boyle devam eder..en kısa surede bebek sahıbı olursun:)canım çok sağol :lepi:
ruzgarcım gozunaydın:)ne guzel bır haber ..beklemek en kotusu gercekten..nasıl gıdıyor?farklılıklar hıssedıyormusun?bebegını gordunmu?ben cuma gunu gorecegım bu sefer bende uzun ara vermıs oldum 20 gunu buldu:):ecrin_bebek:merhaba kızlar :) ben bugün amniyosentez sonucumu öğrendim, çok şükür normal çıktı herşey :) darısı yaptıracak olanların ve sonuç bekleyenlerin başına... bu bekleyiş çok zormuş meğerse :)
karamelcım gozunaydın:)ne tatlı bır doktor ınsallah tedavısıde boyle devam eder..en kısa surede bebek sahıbı olursun:)
ruzgarcım gozunaydın:)ne guzel bır haber ..beklemek en kotusu gercekten..nasıl gıdıyor?farklılıklar hıssedıyormusun?bebegını gordunmu?ben cuma gunu gorecegım bu sefer bende uzun ara vermıs oldum 20 gunu buldu:):ecrin_bebek:
merhaba kızlar :) ben bugün amniyosentez sonucumu öğrendim, çok şükür normal çıktı herşey :) darısı yaptıracak olanların ve sonuç bekleyenlerin başına... bu bekleyiş çok zormuş meğerse :)
canım benimmmm gözün aydın
bana da öyle demişti bir kaç kişi ve ben de hep bu korkuyla yaşamıştım, bulantım olsun diye beklemiştim ama olmadı ve panik yapmamaya çalışmıştım, aslında böyle söylenmesi ne kadar yanlış, anne adayının psikolojisi altüst oluyor... hiç merak etme hayatım, ben 20. haftaya girdim çok şükür ve bir damla bulantım olmadı :) dualarımız sizinle :)
çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah hep böyle sorunsuz devam eder ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır, amin birtanem :) inşallah sizler de ulaşacaksınız bugünlere :)
canım ilk üç ay gaz şişkinliği oluyor, göbek o yüzden, merak etme eğer iç karnın dar ise çıkmaya başlar göbüşün, benim darmış mesela, 3. aydan sonra bayağı belli olmaya başlamıştı :)
yukarıda esterya'ya da söylediğim gibi, hamilelikte direkt olarak gaz oluşuoyor ve şişkinlik yapıyor :)
dualarımız sizinle canım :)