38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba Deniz'cim,

İnan bilmiyorum arkadaşım. Bu hafta kürtaj sonrası istenen testleri yaptırdım, sanırım haftaya doktorla konuşmaya giderim sonuçları. Geçen hafta kaç kere girdim çıktım muayenesine, bana 'sana tüp düşünmem ben' mi dedi doktorum yoksa ben mi hayal ettim inan bilmiyorum. Aklımda aşılama var benim. Neticede bu tecrübeden de istatistiklere asla güvenme gibi bir ders almış oldum. Tüpten hala korkuyorum, inan. Ama doktor bitti artık aşılama derse, tüp tek yolsa, el mahkum o yola gireceğim. Psikolojik olarak kadının kendini iyi hissetmesi gibi bir lafa anca gülüp geçiyorum. Gerçekten ne kadar hazır olabilir ki insan, ne kadar üzülürsen üzül birkaç haftada tekrar denerim ben olmuyor muyuz sonuçta?

Sen neler yapıyorsun canım, ne kadar verdin, ne zaman deniyorsun ya da halen denemede misin? Ne zamandır haber alamadım senden?

canım inşallah hayırlısı. bir sonrakinde olacak inşallah tüp veya aşılama. zor süreçler bunlar ama sonucu alacaksın allahın izniyle. opuyorumnanaktan
ben hiç bilmiyorum inan. eylül ekim gibi bakarsın kasım gibi tüp denerim. benim çok sürem yok. 2 ayda bir deneyecek param da yok. olursa doğal olur olmazsa da 2 kere daha denerim diyorum oturuyorum. hayırlıysa olsun diyeyim a.s.

canım inşallah hayırlısı. bir sonrakinde olacak inşallah tüp veya aşılama. zor süreçler bunlar ama sonucu alacaksın allahın izniyle. opuyorumnanaktan
ben hiç bilmiyorum inan. eylül ekim gibi bakarsın kasım gibi tüp denerim. benim çok sürem yok. 2 ayda bir deneyecek param da yok. olursa doğal olur olmazsa da 2 kere daha denerim diyorum oturuyorum. hayırlıysa olsun diyeyim a.s.

Hayırlısı olsun arkadaşım. Ben çok inanıyorum doğru bir yöntemle güzel haberler alacağına. Ne senin ne de benim geçirdiğimiz tüp tecrübesini doğru yapılmış işler olarak algılamıyorum açıkçası. İnşallah kendiliğinden olur, dualarım seninle. Denemeye karar verirsen de umarım ne denersen dene bir daha tekrar etme lüzumu doğmaz. İyi haberlerini bekliyorum.

merhaba kızlar ben dün regl oldum ilk aşılama denemem hüsran oldu :( ama toparlandım haftaya tatile gidiyorum kısmetse gelince tüp denemeyi planlıyorum artık
umarım sizlerin durumu iyidir bi haber vereyim dedim

Sevgili Alabama,

ınşallah bir sonraki denemende güzel haberler verirsin canım. Sana iyi tatiller, hem belli mi olur, belki tatil bebişi olarak gelmeye karar vermiştir sizinki. Sevgiler.

Kızlar hepinize merhaba,

Epeydir giremedim nete. Daha doğrusu KK'ye. Bunda biraz moral bozukluğunun da etkisi oldu. Balance ve Roni negatif sonuç aldığından bu yana girmemiştim. En son Herada'nın negatif sonuç alması ve sonrasındaki pozitif enerjisi ise beni olumlu etkiledi açıkçası. Tekrar ara ara girmeye çalışacağım.

Bu arada boya-badana dolap vs. yapıldı. O işlerle uğraştık. Üçlü testte risk çok yüksek çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım 7 Temmuz'da. Nihayet sonuç belli oldu. :nazar: Temiz çıktı. Sabahtan beri seviçten ağlıyorum. Az önce Moniş'le konuştuk. Hepiniz çok sıkıntı çektiniz ve çekiyorsunuz. Umarum ki Allah sizlerin de yüzünü güldürür ve sizlerle sevinçten ağlarsınız en kısa zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Abuk subuk insanlar anne olacağına inşallah sizler anne olursunuz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

(Bu arada Defne'ciğim ve Serpil'ciğim de epeydir nette yok. İnşallah herşey yolundadır kızlar. )

denizkarayurt acaba amniosentez kesin yapılacaksa 2 li 3 lü testleri hiç yapmasalar mı? böyle risk yüksek çıkınca amniyosentez sonucu çıkana kadar kafayı yiyorsundur. sonucun iyi çıkmasına çok sevindim hayatım. nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum. inşallah allah hep sevinçten ağlamak nasip etsin hepimize. sen de inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini az kaldı kaydirigubbakcemile5:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar hepinize merhaba,

Epeydir giremedim nete. Daha doğrusu KK'ye. Bunda biraz moral bozukluğunun da etkisi oldu. Balance ve Roni negatif sonuç aldığından bu yana girmemiştim. En son Herada'nın negatif sonuç alması ve sonrasındaki pozitif enerjisi ise beni olumlu etkiledi açıkçası. Tekrar ara ara girmeye çalışacağım.

Bu arada boya-badana dolap vs. yapıldı. O işlerle uğraştık. Üçlü testte risk çok yüksek çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım 7 Temmuz'da. Nihayet sonuç belli oldu. :nazar: Temiz çıktı. Sabahtan beri seviçten ağlıyorum. Az önce Moniş'le konuştuk. Hepiniz çok sıkıntı çektiniz ve çekiyorsunuz. Umarum ki Allah sizlerin de yüzünü güldürür ve sizlerle sevinçten ağlarsınız en kısa zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Abuk subuk insanlar anne olacağına inşallah sizler anne olursunuz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

(Bu arada Defne'ciğim ve Serpil'ciğim de epeydir nette yok. İnşallah herşey yolundadır kızlar. )

sonucun iyi olmasına çok sevindim arkadaşım

RÜZGAR DENıZ meraba canım
umarım bebeciğin ve sen iyisinizdirrrr

canım ben incir kürüne başladım bu gün 3. günüm

21 gün yapıcam bitiminde 7 gün soğan kürü yapıcam

sorum şu bunu yaparken bal+çörekotu+tarçın

ve

hayıt tohumu+civanperçemi çayı da içmek istiyorum

ama hangi zamanlarda içeyim ve aç karnamı tok karnamı onu bilmiyorum

bilgin varsa canım yardımcı olurmusun

incir suyunu akşam yemeğinden 20 dk önce içiyorum

diğerlerini ne zaman içeyim bilmiyorum

çok soru sordum ama

birde bal çörekotu ve tarçını bir bardak suyun içine atıp karıştırıpmı içiliyor?

sevgilerrrr canımmm

mrb genç ve güzel kıslarrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnnn

kıslarrr bende haziranda olumsuz luk yaşadım tüp bebekte

ve tabiki psikoloji altüst oldu, bunu aşmak için

relaks,duruma gelmek için akupunkturu çok öneriyorlar.

bende araştırdım ve dr görüştüm

dr bütün kötü psikolojiyi akupunkturla atacağıma garanti verdi.
sonrasındada tüp bebeğe başlamadan 1 ay öncede gidip

bebeğin rahime tutunup hamile kalabilmek içinde akupunkturun
çok fazla etkisi varmış rahimin kanlanmasına ve bebeğin tutunmasına,annenin
pskolojisinin pozitif olmasına yardımcı oluyormuş.
bana çok mantıklı geldi. Ben gideceğimm,
düşünen varsa diye yazdımmm.
ınşşşşş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Kızlar hepinize merhaba,

Hoşgeldin Deniz,

Gözün aydın arkadaşım. Çok sevindim güzel haberine. Allah analı babalı, sağlıklı, mutluluk dolu ve bol kısmetli bir hayat nasip etsin sevgili bebeğine. Haydi artık rahatla, hamileliğinin tadını çıkar.

Pozitif olmaya çalışmaktan başka çare var mı? Hele azıcık da olsa bir hamilelik yaşadıktan sonra? İnşallah isteyen herkese ve bana da hayırlısıyla bu duyguyu doyasıya yaşama imkanı tanır Rabbim.

Aralarda uğra, keyifli haberlerini paylaş bizle.

Sevgiler,

mrb genç ve güzel kıslarrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnnn

kıslarrr bende haziranda olumsuz luk yaşadım tüp bebekte

ve tabiki psikoloji altüst oldu, bunu aşmak için

relaks,duruma gelmek için akupunkturu çok öneriyorlar.

bende araştırdım ve dr görüştüm

dr bütün kötü psikolojiyi akupunkturla atacağıma garanti verdi.
sonrasındada tüp bebeğe başlamadan 1 ay öncede gidip

bebeğin rahime tutunup hamile kalabilmek içinde akupunkturun
çok fazla etkisi varmış rahimin kanlanmasına ve bebeğin tutunmasına,annenin
pskolojisinin pozitif olmasına yardımcı oluyormuş.
bana çok mantıklı geldi. Ben gideceğimm,
düşünen varsa diye yazdımmm.
İnşşşşş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Serap'çım,

Kolay gelsin hayatım. İnsan olumlu sonuca katkısı olacak herşeyi yapmak istiyor, aklına düştüyse yap tabii ki. Bence eminim katkısı olacaktır.

Ben nasıl devam edeceğimi bilmiyorum ama tüple devam edersem, eminim ben de akupunktur yaptırmak isterim. Özellikle anne adayının stresini azaltma bölümü çok işime yarayacaktır :-) Sevgiler, kolaylıklar.

RÜZGAR DENİZ meraba canım
umarım bebeciğin ve sen iyisinizdirrrr

canım ben incir kürüne başladım bu gün 3. günüm

21 gün yapıcam bitiminde 7 gün soğan kürü yapıcam

sorum şu bunu yaparken bal+çörekotu+tarçın

ve

hayıt tohumu+civanperçemi çayı da içmek istiyorum

ama hangi zamanlarda içeyim ve aç karnamı tok karnamı onu bilmiyorum

bilgin varsa canım yardımcı olurmusun

incir suyunu akşam yemeğinden 20 dk önce içiyorum

diğerlerini ne zaman içeyim bilmiyorum

çok soru sordum ama

birde bal çörekotu ve tarçını bir bardak suyun içine atıp karıştırıpmı içiliyor?

sevgilerrrr canımmm

inciri yaparken diğerlerini de kullanabiliyorsun. söyleki ben her sabah 1 tatlı kaşığı arsütü-bal-polen karışımına 1 tatlı kaşığı çörekotu karıştırıp içiyorum (ben tarçın koymuyorum üşendim ona ama eklenebilir) gunde 2 kere de sıcak suya 1 tatlı kaşığı kadar hayıt tohumu ve civan perçemi birlikte koyup karıştırıyorum. yalnız civanperçemi tutunmaya engelmiş tüpe başlayınca ve adetin 14. gününden sonra içilmeyecek. hayıt tohumunu hep içebilirsin. ben zencefil isimli bir aktarda hayıt tohumu isminde hayıt tohumu keten tohumu bal vs olan bir macun bulmuştum. 1 kavanozu 25 liraydı. şimdi bitti ama akşamları da 1 tatlı kaşığı ondan alıyordum. ayrıca ace selenyum plus (içinde a vitamini var ve birlikte başka a vitamini içilmeyecek fazlası zarar) ve seven seas plus (omega 3 tutunmaya yararlıymış mustafa bahçeci vermiş) de içiyorum. selenyumu ve solgarın çinkosunu (günde 2 tane) eşin de içebilir. benim eşime dr tavsiye etti. onun sorunu yok. spermler ortalama değerde. ama katkısı oluyormuş erkeklere de faydalı. bir de ben incir kürüne üşendim burada bir dr üstüne zeytinyağı koyup günde 2 tane yiyin yazmıştı onu yapmaya çalışıyorum.

Kızlar ya, ben hiç birşey yapmıyorum aklıma gelirse bir çay kaşığı çörek otu atıyorum ağzıma.

Bir ara hayıtçayı, civanperçemi çayı içtim.

Öyle incir vs uğraşamamda bal+tarçın+çörek otumu yapsam. Ve hayıt yada civanperçemi içsem mi ki ?

Tek almaya devam ettiğim günde 1 tane folic asid

Kızlar ya, ben hiç birşey yapmıyorum aklıma gelirse bir çay kaşığı çörek otu atıyorum ağzıma.

Öyle incir vs uğraşamamda bal+tarçın+çörek otumu yapsam. Ve hayıt yada civanperçemi içsem mi ki ?

Ben sadece 20 gün kadar incir kürü yapmıştım. Sonra bıraktım. Ben de bir tek folic asit alıyorum. Bir yapayım şu kürlerden diyorum, bir yanım da istemiyor, üşeniyorum. Gerçi şu çörek otunu ben de merak ediyorum. Ona başlamak için herhangi bir günü beklemeye gerek yok herhalde.

Neticede biz bunları çok kafaya taktığımızdan, placebo etkisi denen şeyi yapar gerçekten iddia edilen etkiyi göstermese bile diye düşünüyorum. İncir kürü yaparken, oh yumurtalarım süper kalite oluyor bunu sayesinde diye pek bir mutlu oluyordum açıkçası. Tek etkisi bu olsa bile, süper bir etki bence. İçinden geliyorsa yap arkadaşım.

civanperçemini içersen adetin ilk 14 günü içeceksin unutma. ama hayıt tohumunu sürekli içebilirsin. adetleri düzenlemeye adet öncesi gerilime falan da faydalıymış. benim şu ara bitti kestim ama yarın aktara gidip alacağım. incir ile uğrsamazsan sen de benim gibi günde 2-3 tane ye bu da faydalıymış. aktardan arısütü bal polen alıp 1 tatlı kaşığı çörekotu ekleyip yiyebilirsin. herkes faydalı diyor en azınedan zararı yok a.s

Deniz'cim,

Süpersin yahu. Maşallah diyorum. Ne güzel. Bak kardeşim, bu hazırlıkla tek çocuk gelmez, kendini kalabalığa alıştır, bak şimdiden diyeyim ben sana :-) Güzel haberlerini yakında alacağız inşallah.

Back
X