- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
İlayda255 tedavime Bursa Acıbademde başladım.Doktorum 11 tane yumurta topladığını söyledi.Yaşınıza göre güzel dedi.
süper valla inşallah hpsi döllenir kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlayda255 tedavime Bursa Acıbademde başladım.Doktorum 11 tane yumurta topladığını söyledi.Yaşınıza göre güzel dedi.
kalıtesını ıyı degıldı dondurmamışlar ya kızlar benım kafam karıştı dondurulmuş olanı transfer edıyımmı yoksa bekleyımmı?
Deniz'cim,
Sağolasın güzel mesajın için. Ben keyifli hamilelik haberlerinizle çok mutlu oluyorum, inan. Doktorum bana kürtaj dediğinde, ilk sorduğum (hatırlamıyorum bile, eşim söylüyor bana), tedaviye en erken ne zaman başlayabilirim olmuş. Gecikmiş biyolojik saatim bangır bangır çalıyor yaniDestek veren sözlerin için de çok sağol, ben de umutluyum hem kendim için hem de burada umutla uğraşan arkadaşlarım için. 2010'a bir sürü yeni bebekle ve bir dolu hamileyle gireriz gibi geliyor Allah'ın izniyle. Senin hazırlıklar ne durumda? Nasıl geçiyor hamilelik? Artık keyfini çıkarmaya başlamışsındır umarım. Sevgiler, kolaylıklar canım.
benim bildiğim çözülürken bazen dondurulmuşlar kaybedilebiliyor. bir de bu işlem için ek ücret alıcaklar mı? tüp gibi dondurulmuşlarda hormonlarla vücut çok hırpalanmıyor. çok az bir ilaç veriliyor. eğer ilave bir ücret istemeyeceklerse 1 tane ile olsun şansını deneyebilirsin. 1 tane embriyo ile de hamile kalan çok. doktorunla konuş bakalım ne diyecek. hayırlı olsun canım
evet haklısın ama onlar 1500 tl ucret talep edılıyor ve ben 1 tanesını duşunmek ıstemıyorum bır kere daha yaptıracam eger o zamanda dondurulmuşlarım olursa bırleştırıp 3 cu denemeyı onlarla yaparım sımdı 3 tanesınde hıç bırı tutmamış 1 tanesı yıle rıske gırmek ıstemıyorum maddı manevı çök ıprandık cunku doktor ne desın adetın bıtsıngel yuz yuze goruselım dıyor ama dedıgın gıbı ıyı ış cıkartmışlar tek yumurtayıle tuplerım tıkalı ve tek yumurtamın ustune 6cm kıstıyle esım spermlerı dusuk olmasına ramen bence cok ıyı sonuç cıktı ne dersın haksızmıyım? demekı yumurtam rezervı o kadarda dusuk degıl degılmı?
memilayda belli mi olur belki kendiliğinden gelir bebişin alkisalkisalkis hafta sonu bir güzel çalışırsınız artık Şeniz
kızlar 13,00 de dr a gidiyorum iğnemi olacağım artık 2 gün ya allah bismillah :)))))))))))
bakalım kısmet artık