38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kızlar, birkaç gündür giremedim, umarım herşey yolundadır.
Dilkalman hoşgeldin canım 11 yumurta çok iyi.İnşallah sonuda iyi gelir.
İlaç dahil kampanyanın acısını iyi bilirim biz yaştakilere hiç uygun değil.
Bu arada arkadaşlar dün doktora gittim tahlil sonuçlarım için. Bana çok ümitsiz bakan dr değerlerimi çok beğendi, asıl sürpriz olan ilaçsız hiç yumurta üretemeyen ben 14. günde kocaman bir yumurtaya sahip olduğumu öğrendim, daha çatlama boyutuna gelmemiş ama yinede çok büyük bişey. Pazartesi tekrar gel dedi doktor umarım o zamana kadar çatlar. Bu arada geçen ay kaplıcalara gittik hafta sonları, 4-5 gün hayıt tohumu içtim, bir haftadır incir kürü yapıyorum ve ve en önemlisi dualar sanırım hepsi işe yaradı ve bi tanecik yumurta kendi başıma ürettim hehehehe

Maşallah arkadaşım, maşallah. Ne güzel haber bu böyle. Ödevini yapmayı ihmal etme tamam mı :-)

Hiç sorma o biyolojik saat meselesini. Aynı hatayı ben de yaptım. Üstelik ben 24,5 yaşındaydım evlendiğimde. Düşün yani o zamandan bu zamana kadar hiç çocuk düşünmemiştim. Ne büyük hata.

Bu arada evet 2010'da ben de bir çok arkadaşın hamile kalacağına inanıyorum. Hem de yepyeni bir onyılın başlangıcı ne güzel.

Tedirginlik hiç bitmesede tabi ki çok güzel bir duygu. İnşallah Allah'ım sizlerede yaşatır bu duyguyu. Çok fazla hazırlık yapmıyorum. Tabi ki ufak tefek kıyafetler filan aldım. Ama şimdilik öyle oda takımı filan düşünmüyorum. Hele bir sağlıkla kucağıma almak nasip olsun da. Kıyafet filan hepsi olur.

Haklısın canım ya, eşya kıyafet hepsi zamanla olur. Allah tamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah. Kolaylıklar gelsin canım.

denizciğim kıyafet dediğin nedir, bir günlük iş boşver önemli olan kafanın rahat olması,

evet cnm su paraları bı toplayım dırek ıkıncı denemeye denızcım sey sorucaktım dr profesor umıt bey var maltepe unuv onun hakında nelerı bılıyorsun

Hadi hayırlısı, inşallah herşey yolunda gider canım. alkisalkisalkis

sağolun canlarım,

sizler eşlerinizle uğraşıyorsunuz bu belki iyi, belki kötü çünkü sizin yaptığınız stresi onlarda yapıyor.

Ancak ben tek uğraşıyorum eşimin umurunda değil lafa gelince istiyorum, sevdiğim kadından çocuk istemem mi diyor ama önceki evliliğinden 3 çocuğu olduğu içinde olmazsa olmaz değil.

ığne olacağım saati planlıyorum. Olması gereken pazartesi olmaz diyor. Çünkü ogün oruç tutacak ve oruç sonrası olmazmış, 7-8 saat sonra olsa ne olurmuş , 3 çocuk yapmış ama böyle saatlisini ilkkez duymuş :(((

Valla yaptım iğnemi biraz önce , bugün , yarın deneyeceğiz. Pazartesi akşam olmayacak Salı sabah olacak kısmet artık.

Sabah sabah çok sinirlendim iğneyi atıp kırasım geldi.

sağolun canlarım,

sizler eşlerinizle uğraşıyorsunuz bu belki iyi, belki kötü çünkü sizin yaptığınız stresi onlarda yapıyor.

Ancak ben tek uğraşıyorum eşimin umurunda değil lafa gelince istiyorum, sevdiğim kadından çocuk istemem mi diyor ama önceki evliliğinden 3 çocuğu olduğu içinde olmazsa olmaz değil.

İğne olacağım saati planlıyorum. Olması gereken pazartesi olmaz diyor. Çünkü ogün oruç tutacak ve oruç sonrası olmazmış, 7-8 saat sonra olsa ne olurmuş , 3 çocuk yapmış ama böyle saatlisini ilkkez duymuş :(((

Valla yaptım iğnemi biraz önce , bugün , yarın deneyeceğiz. Pazartesi akşam olmayacak Salı sabah olacak kısmet artık.

Haklısın sinirlenmekle ama nolursun vazgeçme. Burada daha önce de söyledim ve kalben de inanıyorum ki bebek babadan ziyade annenin. İhtimal eşin bu mutluluğu tatmakta olduğundan ve baba olmak için de zorlanmadığından seni anlayamaz ki. Hepimiz biliyoruz ki biz üzerimize düşeni yapacağız, kalanı Allah'a ait. O yüzden zaman için de endişelenme, olacağı varsa, zamanı gelmişse olacak. İnşallah bu ay yüzün gülecek.

arkadaşlar slm.. benim yaşımda 37 olcam..evliliğimiz 10'^cu senesine gircek..kaç kere denememize ragmen benimde çocuğum yok. artık umudumu yitirmek üzereyim.. allah razı olsun ki eşim çok iyii..pes etmek yok diyoo..olmadı tekrarr...rabbim bir insan bu kadarmı iyi olur..4 ay sonra rabbim nasip ederse tekrar yaptıracagız.. dilrim rabbimden herkezin muradını verir ..şu mübarek 3 aylar hüzüsuyu hürmetine..

sağolun canlarım,

İğne olacağım saati planlıyorum. Olması gereken pazartesi olmaz diyor. Çünkü ogün oruç tutacak ve oruç sonrası olmazmış, 7-8 saat sonra olsa ne olurmuş , 3 çocuk yapmış ama böyle saatlisini ilkkez duymuş :(((

Canım benim ilk çocuğu olanda aynı inanki, benimkide çok istiyo ilk çocuğu olacağı halde herşeyi bana bırakıyo, ben yönlendiriyorum ben koşturtuyorum. Klasik erkek modeli ve sakinliği bunlar. Allahım yeterki nasip etsin inşallah o sevgiyi ve duyguyu bize gerisi boş. Bunları hiç takma kafana

sağolun canlarım,

canım merak etme en beteri bende a.s benimkinin de eski eşinden 1 çocuğu var ama olmasaydı da aynı olurdu. bundan öncekileri niye aldırın diyor ki 39 yaşındaki hamilliğimde yeni tanışmıştık o yeni boşanmıştı ve hiçbirşey belli değildi. 1,5 sene önce de ilaç içiyordum korkunç kötü durumdaydım gelişmedi vs. hala tüpe gerek yok olursa olur diyor. valla ben de çok yoruldum artık bu yaştan sonra olmasa mı diyorum. benimkinin oruç derdi yok ama 1 seneki çatlatma iğnemde iş nedeniyle 7 saat geç gelmişti. onun da varsa yoksa iş. ayda zaten 2-3 kaçırılmayacak gün var onda da ya seyhtte oluyor ya da kavgalı oluyoruz :oklava: sen onu boşver. olursa kendin için yap. merak etme spermler 48-72 saat arası yaşadığı ve çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra yumurta çatladığı için 1 gün soma 1 gün önceki tüm çalışmlar işe yarar ve olacaksa canlı 1 sperm ve 1 yumuta yeter zemuszemus

evet cnm su paraları bı toplayım dırek ıkıncı denemeye denızcım sey sorucaktım dr profesor umıt bey var maltepe unuv onun hakında nelerı bılıyorsun

balance vardı onda deneyen 2. denemesinde kimyasal gebelik olmuştu sonbaharda dondurulmuşlarla 1 daha deneyecekti ama şu ara pek girmiyor sanırsam ona mesaj atabilirsin

balance vardı onda deneyen 2. denemesinde kimyasal gebelik olmuştu sonbaharda dondurulmuşlarla 1 daha deneyecekti ama şu ara pek girmiyor sanırsam ona mesaj atabilirsin

nrd bulucam onu artı kımse acıklama yapamıyor sebebını kımse bılemıyor dr bıle uf ya ne zor iş seneye kısmetse bır daha yaptıracam allah buyuk

kızlar günaydın

allah herkese kolaylık versin

içindede bana

valla kızlar üç aşa beş yukarı bu erkekler hep aynı
bende tek başıma uğraşıyorum
bu konu benim en hassas tarafım olduğu için onu çok iyi biliyor

kullanacağı vitaminleri bile ben kendim aldım , dedim günde bir tane bunlardan içiceksin dedim

tamam dedi . en küçük tartışmada bile ben o hapları içmicem diye söylüyor
ben de yalvar yakar içirtecem yaniiiiiii
ama hepsini yazıyorummmmmm ben amacıma kavuşayım sonra aynısının beş katını ben ona yapıcammmmmmm

kızlar günaydın

allah herkese kolaylık versin

içindede bana

valla kızlar üç aşa beş yukarı bu erkekler hep aynı
bende tek başıma uğraşıyorum
bu konu benim en hassas tarafım olduğu için onu çok iyi biliyor

kullanacağı vitaminleri bile ben kendim aldım , dedim günde bir tane bunlardan içiceksin dedim

tamam dedi . en küçük tartışmada bile ben o hapları içmicem diye söylüyor
ben de yalvar yakar içirtecem yaniiiiiii
ama hepsini yazıyorummmmmm ben amacıma kavuşayım sonra aynısının beş katını ben ona yapıcammmmmmm

yap tabi anacım benimde hain planlarım var, bebeği ona bırakıp gezeceğim sonra bebeği üzerine çiş yaptıracağım vs vs. :)))))))))))))))))))

ya kızlar sizdede denk geliyormu bilmiyorumm

kendi kendime söz veriyorum tedavi aşamasında ne olursa olsun
alttan alıcam tartışmıcam diyorum yeterki bu tedavide huzursuzluk çıkmasın diye elimden
geleni yapıyorum ama yinede bişey çıkıyor ve o şekildede tedavi bişeye yaramıyor

yap tabi anacım benimde hain planlarım var, bebeği ona bırakıp gezeceğim sonra bebeği üzerine çiş yaptıracağım vs vs. :)))))))))))))))))))

Ayyyyyyyyyy Karamelcim yaaaaaaa ölüyorum gülmektennnnnnnnnnnnnnn

hiç güleceğim yoktu allahta seni güldürsün

hain planlar konusun da fikir alış verişinde bulunalımmmmmmmmmmmmdelikafadulden
süperrrrrrrrrrrrrrr senin fikrin bende yapayım delikafadulden

serappty canım senin bıraktığın vitaminleri içiyorsa iyi benimki içmiyor sabah akşam eline veriyorum 1 bardak suyla üstüne söyleniyor sen ne içiriyorsun bana benim bir problemim yokki diye :oklava: bir olsun zaten uykusuzluğa çok dayanıklıdır her gece kötüyüm diye ona baktırmayı düşünüyorum :roflol:

tamam kızlar hep kasvetli şeyler konuşacak değiliz ya, birazda hain planları paylaşalım.

:))))))))))))))))))

Valla kızlar,

Ben hain planlarımı eşim için değil patronum için yapıyorum. Bu işyerine şöyle güzel bir 4 aylık doğum izni çok ama çok yakışacak gibi geliyor. Oh süt izni filan derken, yaşasın ya, biraz da çalışmadan para kazanalım di mi ama :-)

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum, ne kadar çok hamile haberi oldu bu sitede bugünlerde. :nazar: Maşallah diyorum :nazar:, tüp bebekte bayağı olumlu haber okumaya başladım. Hiç kış aylarında okuduğum gibi değil, sanki pozitifler çoğaldı gibi geliyor. Tekrar tekrar maşallah diyeyim. Bizim topic'e de tez zamanda hamile haberleri nasip etsin Allah'ım.

Back
X