Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle daha günün çok sana bir sürpriz yapabilir belki yaramazın birisiiii
Denizcim mrb. Histeroskopi sen çektirmiştinya nasıl oluyor zormu
bende eylülde çektirecemde merak ediyorum canım ya bilgilendirisen sevinirim canım.
serap cigim senin histeroskopi cevabı erverdiye verdiğim cevap ile karışmış umarım okumuşsundur kaydirigubbakcemile3erverdi şu an nereye gidiyorsun bilemiyorum ama memorial ı bn çok beğendim. bir görüş derim aklındaki soruların cevabını bulabiliyorsun. histeroskopiyi ben medicana çamlıcada yaptırdım 1500-2000 arası fiyat veriyorlar. memorial da sağlık sigortası geçmiyordu tüp bbek bölümü diye medacanada hepsini sigorta ödedi. kısa süren bir işlem. tanısal ise lokalde yapılabiliyormuş. bende az yapışıklık vardı anestezi ile oldu. bayılıp ayılıyorsun. kısa sürüyor. ama beklemesi falan uzun sürdü geç aldılar. onun dışında ağrı sızı yok. birkaç gün lekelenme oldu. 1 onraki adette rahim kendini topluyormuş hemen tedaviye geçebiliyorsun.
memorial da var balance a uygulanan tedavi co culture. çidere üye olursan ilk görüşme ve muayene ücretsiz. sonrasında da tedavi 1900 eur dan 1650 eur y iniyor. çider üyelik 150 lira. doktorlar seni yönlendirir. bu arada genetik testleri de sanırım 150-200 liraya yapıyormuş labaratuarlar. kan pıhtılaşması için merak etme heparin iğnesi veriyorlar. almanda herkese veriyorlar sanırım bana da vermişlerdi framin diye. az yakıyor ve morartıyor ama pıhtılaşmayı da önlüyormuş. ben iyi ve güvenilir merkezle görüş derim. umut gibi ilaç dahil kampanyalardan da bizim yaşta kaçınml lazım bence.
ben perş memorial ile görüşmeye gidiyorum herşey uygunsa en kısa sürede başlamak için. bana da dua edin a.s.
deniz bulut canım şu aralar bir yere gitmiyorum beklemedeyim.araştırıyorum.henüz 2 ay oldu son denemeyi atlatalı.histereskopi yi neden yapıyorlar sana rahimde bir sorun mu var.benim rahimle ilgili bir problem yok hatta dr um rahmimin hazır olduğunu o bakımdan bir sorun olmadığını söylemişti.ultrasonda bakarken 3 çizgi göstermişti.bu uygun olduğunu gösterirmişbiz bunu ararız demişti.sanırım benim yaştan dolayı yumurtalar kaliteli değil.eşimdedende olabilir daha önce varikosel ameliyatı olmuştu.fsh 7 8 lerde prolaktinim biraz yüksek o da dostineks isimli ilaçla kontrol altında. drum dostineksi kullandığım sürece normal yolla hamile kalabileceğimi söylüyor tabii eşimdende kaynaklı sayı biraz az.her neyse ondan ya da bende hiç önemli değil.olmayınca olmuyo balans ın tedavi yöntemi benim için de olabilir gibi geldi.sizlerden de tecrübe ediniyim tedavi üzretini de temin edince başlıycam.canım inşallah herşey uygun olur da bir an önce başlarsın hayırlısıyla.perşembeye güzel haberlerle gel.hoşçakal
histeroskopi serappty ye yazdığım cevaptı karışmış benim rahim filmimde çıktı kürtajdan az yapışıklık kalmış 2 dr hist gerekmez üst kısımda v az dedi 2 dr da yapalım içimiz raht olsun dedi ben de yaptıdım
evet bizim yaşımızda yumurt olsa da kaliteli olmuyor zor yani. inşallah bitkiseller vitaminler işe yarar.ben para bulmaya kalsam daha çok beklerim inşallah krediyi ödeyebiliriz. bakalım eşim perşembey vazgeçmzse veya dr aksi birşey demezse inşş perşembe belli olacak. hayırlıysa olsun ne diyeyim düşünmekten yoruldum :Saruboceq:
günaydın karamel
slm cnm nasılsın nerede başlıyorsun tedavıyı bana da haber ver