38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar merhaba:)hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah sonbaharda teker teker hepinizden guzel haberler aliriz:)benim 1.5 senede yasamadigim basima gelmeyen kalmadi 8 hftlik bebegim karnimda oldu kurtaj oldum 6 ay sonra duzensiz bhcg ve sagliksiz bir hamilelik daha ardindan 2 histeroskobi bir ay ara ile...sonra negatif bir tup denemesi..bu arada iki miyom bastan kanamali zor bir hamilelik ve tedirginliklerle dolu bir zaman ..cok sukur simdi kisa bebegimi insallah kucagima alirim diyorum...yani bende ne varsa hepsi yasandi hala elim kalbimde hergun birsey olacak diye korkuyorum surekli dua ediyorum..ama inanin sabirla inancla insallah birgun bu mucizleri kucagimiza alacagiz...sizde sakin yilmayin isin ucunu birakmayin:)dhea denen vitamini deneyin bence...ben nekadar faydalandim bilemm henuz 1 ay kullanmistim ama belkide gerckten faydalidir..bu arada eslerinizinde eger sperm degerleri vasatsa onlarada tedavi bitki kuru ne varsa deneyin bence...morfolojisi dusuk spermler saglikli devam etmeyen gebeliklere sebep oluyprmus..hepinizi opuyorum..
defnecim bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin onu yazmamışın merak ettim şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal.

defneciğim arada uğra bizi habersiz bırakma. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığının haberini de alacağız canım kaydirigubbakcemile3
canım ben arada gırıyorum ama uzun ara verınce takıb etmekte zorlanıyorum..bırde hala endıselı korkuluyum:(acıkcası bu halımden cekınıyorum sıkayet etmek ıstemıyorum..

defnecim bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin onu yazmamışın merak ettim şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal.
erverdi canım 26 haftayı tamamladık allahın ıznıyle..ama hala rısklı bır hamılelık ve ben hala herturlu endıseyı tasıyorum..hıst gecırmıs olmak ve mıyom olması baslıbasına rısk olusturuyormus:(erken dogum ve dusuk gıbı allahkorusun..o yuzden cok gerekmedıkce hıst kımse yaptırmasın derım...ınsallah sıze guzel gelısmeler yazarım..hepınız ıcın dua edıcem :)

Defne'cim,

Hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeğini inşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış, maşallah diyeyim. ınşallah buradan doğumunu da kutlayacağız. Endişe insanın hiç peşini bırakmıyor, tahmin edebiliyorum. ınsanın içine anne olma isteği düştüğü andan itibaren başlayan bir his bu sanırım. Doğduktan sonra, kocaman adam olduklarında bile; bu annelik duygusu hem mükemmel bir duygu hem de kahredici bir endişe duygusu olsa gerek. Destek dolu sözlerin için de sağol, çok şükür ki aramızdan hiç kimse pes etmeye meğilli değil. ınşallah bir sürü güzel haber dolduracak bu topiği yakında. Kendine ve bebişine iyi bak, sevgiler. Ben moral olsun diye yabancı sitelerde dolaşmaya başladım. Bizim ülkemizde 40lı yaşlarda hamile bayanlar azınlık, ancak Avrupa'nın bir gerçeği. Bence moral bozmaya hiç gerek yok. 40'lı yaşlarında 2-3 sene arayla sağlıklı çocuk doğuran bir sürü bayanın hikayelerini okudum az önce. Moral yapmaya yardımcı, tavsiye ediyorum herkese.

herada neredeymiş o 40 lı yaşlarda doğum yapan yabancıların sitesi ben baktığımda hep ne kadar zor olduğu ne kadar riskli olduğu ile ilgili yazılar bulmuştum. ben negatifim ondan mı nedir delikafadulden

herada neredeymiş o 40 lı yaşlarda doğum yapan yabancıların sitesi ben baktığımda hep ne kadar zor olduğu ne kadar riskli olduğu ile ilgili yazılar bulmuştum. ben negatifim ondan mı nedir delikafadulden

Kapamıştım, tekrar bulayım hemen. Sen beni gör, negatiflik her tarafımdan akıyor da kendimi teskin edeyim diye arayıp bulup okuyorum işte. Birazdan linki atıcam.

Getting pregnant in your 40s bu genel bilgiler içeriyor.

Tips for Getting Pregnant | Infertility May Not be the Problem (bu bir kitap tanıtımından 40 ve üzeri hamile kalmış bayanların hikayeleriyle dolu)

En beğendiğim linki henüz bulamadım. Bakıyorum.

Bu arada bak ne buldum, ben sana boşuna ikiz demiyorum. Multiple Births

The incidence of having twins or triplets is increased in later life pregnancy even without infertility drugs.

Bakın bir de nelerden medet umuyorum? Ben bu seneye kadar hep girdiğim yeni yaşı söylerdim. ılk gün bile. Geçenlerde dikkat ettim, herkes bitirdiği yaşı söylüyor, artık ben de öyle yapıcam. Keyifli oluyor, bayağı bir zaman kazanmış oluyor insan, tavsiye ediyorum arkadaşlar.......

hehhe giilen yaş söyleni mi ben bunu 25 yasında bıraktım. kaç yaşın bittiyse tam onu söyleyeceksin :lepi:

heradacığım birazdan çıkacağım verdiğin sitelerede akşam ve yarın bakarım moral olur bana. ikiz falan diye diye beni de baya havaya soktun ikiz bekliyoumkaydirigubbakcemile aslında 1 tane olsun da sağlıklı kucağıma alayım yeter. bu sefer çok hazırlandım. vitaminler bitkiseller ne bulursam içiyorum. bir yere giderken 70 likler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum. :roflol:4 kilo da verdim. inşallah tedavi başlayana kadar 5 olur. ay daha ne yapyım değil mi? benden bu kadar gerisi allaha havale :Saruboceq:

Bakın bir de nelerden medet umuyorum? Ben bu seneye kadar hep girdiğim yeni yaşı söylerdim. İlk gün bile. Geçenlerde dikkat ettim, herkes bitirdiği yaşı söylüyor, artık ben de öyle yapıcam. Keyifli oluyor, bayağı bir zaman kazanmış oluyor insan, tavsiye ediyorum arkadaşlar.......

hadi ya bitirdiğim yaş 39 , ay aldığım yaş 40 şimdi 39 mu diyeceğim :))

heradacığım birazdan çıkacağım verdiğin sitelerede akşam ve yarın bakarım moral olur bana. ikiz falan diye diye beni de baya havaya soktun ikiz bekliyoumkaydirigubbakcemile aslında 1 tane olsun da sağlıklı kucağıma alayım yeter. bu sefer çok hazırlandım. vitaminler bitkiseller ne bulursam içiyorum. bir yere giderken 70 likler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum. :roflol:4 kilo da verdim. inşallah tedavi başlayana kadar 5 olur. ay daha ne yapyım değil mi? benden bu kadar gerisi allaha havale :Saruboceq:

Maşallah arkadaşım, ne güzel hazırlamışsın kendini, tekrar tekrar maşallah. Evet, sitelere bak lütfen, risklerden bahsediliyor tabii ki ama o kadar çok bayan var ki 40 üstü yaşlarda doğuran. Evet canım, bize bir tane yetiyor ama Gülen'nin lafıydı galiba, "Allah'tan kuru ekmek istenir mi, ikiz isteyin ikiz" demişti bir yazısında, çok gülmüş çok da beğenmiştim dediğini. O yüzden hep ikiz diliyorum; kendim için de, itiraf edeyim. Gerçi bir opsiyon da bırakmaya başladım; ya ikisi bir arada, ya da ilki olduktan sonra hani şu hiç beklemediğim anda hamileymişim meğer muhabbetini biz de yapabilelim diye ilkini doğurduktan bir müddet sonra :-) Ben kürlere başlamadım, reglimle beraber (2. gündü galiba), çörek otu, tarçın ve balı denerim diyorum. Hepimiz acayip keyifle gireriz yeni yıla inşallah. Sevgiler,

Son düzenleme:
kızlar ben 67 liyim. 42 oldum 43 den gün alıyorum. 42 diyorum doğrusu bu. yani şimdi 41 mi diyeceğiz yoksa :1shok:delikafadulden

Back
X