38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ben memorial hastahanesinde ilk tup bebek denememi yaptirdim 6 yumurta almislardi 3 dollendi.
16 gun sonra dustuler, Zamanim kisitliydi usa ya dondum. durumumda parlak degil maddi olarak simdi kendi haline biraktim bitkisel ilaclar deniyorum.trd Bende istanbul sislide yasiyorum gelince yine tup bebek deniyecegim.

insallah deniz hanim benim tanidigim bi bayan vardi orada 16 yildir tedavide ve vaz gecmemis bizde onu ornek alalim. asinda burada bize birde pisikolog olsa ne iyi olur

memorial güzel hastane inşallah yakın zamanda tekrar denemeye fırsatın olur. bu yaşlarda fazla bırakmaya gelmiyor. hayıt tohumunu 1 tatlı kaşığı sıcak suya atıyorsun. 5 dakika bekletiyorsun (ben unutuyordum 10-15 olabiliyordu) süzüp içiyorsun. günde 2-3 kere yapıyorsun. bir de düşse bile hamile kalabilmen güzel yine kalabileceğini gösteriyor. opuyorumnanaktan

kızlar incir küründe aç ya da tok karnına olması farkediyormuydu?
aç karnına içiliyor canım, yemekten 15-20 dakika önce içiyorsun
kızlar yine kontrolden döndüm. sağdakilerin biri acele etmiş arkadaşları da onu takip etmiş soldaki tembeller iyice tembelleşmişler yavaş yavaş büyümüşler :oklava:sağdakiler 18-15,5-15 mm olmuş sol 13,5-13-12,5 galiba. ben şu üç büyüklerden ümitliyim:1rolleyes: inşallah ufaklıklar da lütfeder azcık daha büyürler abilerini ablalarını yakalarlar. yarın yine kontrolüm var. duruma göre ya yarın akşam ya çarşamba akşam çatlatma iğnemi yapıcam. inşallah çok güzel döllenirler. ben doktorumu sevdim. adam elinden geleni yaptı. sorularıma da sakin sakin cevap veriyor. bana güven verdi. merkezdeki tek dr olması nedeniyle tüm takip toplama transfer işlerini de o yapıyor. ama uzaklık da çok yordu. 2 günde bir sabah teşvikiyeden kalk ümraniyeye hastaneye git (çamlıca medicana ama tam ümraniye merkezde) yeşilköye işe dön. umarım sonuç güzel olur bu yorgunluğa çekilen eziyete kalp ağrısına değer :Saruboceq:
hadi bakalım, çooooooooooook güzel haberlerle geleceksin bu sefer :)
Merhaba bende 38 yas ustuyum ve bu konusa cok zorlanıyorum moralım sıfır,
aramıza hoşgeldin canım, çok meşakkatli bir iş ve zor bir süreç... Allah herkesin yardımcısı olsun... eğer bu işe başladıysan önce moralini yüksek tutman gerekiyor canım, kesinlikle umutsuzluğa kapılmak yok, olacağına inancın tam olmalı :) kendini dinlememeli ve olumsuzluklara kulaklarını tıkamalasın, ondan sonra zaten gerisi gelecektir :) eminim

kızlar yine kontrolden döndüm. sağdakilerin biri acele etmiş arkadaşları da onu takip etmiş soldaki tembeller iyice tembelleşmişler yavaş yavaş büyümüşler :oklava:sağdakiler 18-15,5-15 mm olmuş sol 13,5-13-12,5 galiba. ben şu üç büyüklerden ümitliyim:1rolleyes: inşallah ufaklıklar da lütfeder azcık daha büyürler abilerini ablalarını yakalarlar. yarın yine kontrolüm var. duruma göre ya yarın akşam ya çarşamba akşam çatlatma iğnemi yapıcam. inşallah çok güzel döllenirler. ben doktorumu sevdim. adam elinden geleni yaptı. sorularıma da sakin sakin cevap veriyor. bana güven verdi. merkezdeki tek dr olması nedeniyle tüm takip toplama transfer işlerini de o yapıyor. ama uzaklık da çok yordu. 2 günde bir sabah teşvikiyeden kalk ümraniyeye hastaneye git (çamlıca medicana ama tam ümraniye merkezde) yeşilköye işe dön. umarım sonuç güzel olur bu yorgunluğa çekilen eziyete kalp ağrısına değer :Saruboceq:

süper harika maşallah inşallah ötekilerde yetişir de alternatif bol olur denizcim hakkında hayırlısı. bu toplama işleminden sonra sıkıntı oluyor mu? ağrı sancı vs. 10 da işleme alacaklar beni hastaneden çıkıp eve gitmem kaç saat sürer acaba? herşey yolunda giderse tabii hayırlısıyla?

alabama yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersin. toplanan yumurtaların kaçı işleme giriyor onu söylüyorlar. umarım 3 ü de işleme girer ve 3 te 3 yaparsın hepsi döllenirler. inşallah başarırız bu ay :Saruboceq:
hemen söylüyorlarmı süper sevindim bu işe . allahım inşallah üçüde kaliteli olur inşallah canım inşallah başarırız.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

süper harika maşallah inşallah ötekilerde yetişir de alternatif bol olur denizcim hakkında hayırlısı. bu toplama işleminden sonra sıkıntı oluyor mu? ağrı sancı vs. 10 da işleme alacaklar beni hastaneden çıkıp eve gitmem kaç saat sürer acaba? herşey yolunda giderse tabii hayırlısıyla?

hemen söylüyorlarmı süper sevindim bu işe . allahım inşallah üçüde kaliteli olur inşallah canım inşallah başarırız.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işmemden sonra 30 - 45 dakika sürmüştü çıkmamız. az da olsa narkoz verdikleri için hafif sersem gözünü açıyorsun. birşey yiyip içiyorsun. o ara kaç tane toplandı söylüyorlar. yani mesela bende 8 vardı geçen sefer ama 6 tane toplandı. ama pardon yanlış dedim kaç toplandı belki dolu mu boş mu onu söylerler ama devamı ertesi güne. mesela benim 6 toplanandan 2 tanesi döllenmişti.
inşşş bu sefer ikimizin de 3 er güzel yumurtası var 3 ü de güzel döllenirler :Saruboceq:

Kızlar güzel haberler vermenize az kaldı, ben öyle hissediyorum vallahi.

Alabama'cım, toplama işlemi çok rahat bir işlem, gözünü kapa aç işlem bitmiş, oh ne rahat. Benim hiç ağrım olmamıştı, inşallah senin de öyle olur. Akabinde de işe gitmiştim zaten.

Dualarım sizlerle kızlar, bizlere umut olun hadi.

Sesli sen de hoşgeldin canım. Umuyorum bu topic'te yeni yıla herkes hamile olarak girecek. Yumurtladığımız müddetçe umutsuzluğa hiç ama hiç sebep yok. Aralarda diyorum, korkarım bu topic'te kız doğuranların hepsinin vereceği isimlerin bir yerlerinde Naz/Nazlı geçecek. Değerli bebişlerimiz varsın nazlansınlar, onları beklemekten, bu konuda uğraşmaktan sakın ha vazgeçmeyelim.

Günaydin Moneta,Hosgeldin:)
Seni tekrar gormek cok guzel...
Bende hersey yolunda,kizim yavasca buyuyor.Esimle karar verdik adi Hayat Mona olacak ve biz onu simdiden Monis diye cagiriyoruz,adasin sayilyir yani??
Sen anlat bakalim,nasilsin ??Yazi bitirdin,nasil gecti?Hazirliklarini yaptin mi gelecegin annesi?

kız kurban olur adaş teyzesi onadelikafadulden,,,,canım ya çok dikkat edin kendinize ne olur ,,,,hepiniz için söylüyorum bunu,,,,,had, bakalım hayırlısıyla kucaklarınıza alın :Saruboceq:

sevgili moneta haala geldiğine inanamıyorum.çünkü sesin soluğun çıkmıyor.hadi buraya

çıkıyorda sen duymuyorsun:umursamaz:,,,,,:mymeka:ülen ne nankör bi hatun çıktın sen yaaaaa,,,kızım geldik ya işte,,,ahanda siz yoksunuz işte,,,,ben napimmm,,,,:roflol:

sesli hoşgeldin aramıza:teselli:tüpbebek tedavisi içinde umudu inatçıığı barındırıyor,,moralini düşürürsen çok çabuk vazgeçersin umutlarını hep taze güzel tut canım,,burda hepimizde aynı konumdayız,,,burada o kadar çok umutsuz arkadaşlar gördümki ben ama şuan çoğu hamile,,,,,,ben ikinci tüp bebek denemesinden sonra burdaki arkadaşlar çok iyi bilir '' OLSUN,,,BU SEFER OLMADI,,,,BEN 3 SAYISINI ÇOK SEVERİM'' dedim ve hala diyorum,,,,ha diyeceksinki hiçmi üzülmedin ??üzülmez olurmuyum canım kardeşim,ağlama krizlerine girdim,,aldığım bebek kıyafetlerine sarılıpsarılıp ağladım,,,,,,,ama umudumu hiç kaybetmedim,,burdaki arkadaşlarımın güzel haberleri ile mutlu oldum ve umudumu onlarla yeşerttim,,,,,,biticek güzel kardeşim bizim sıkıntılarımızda biticek,,,,,,,senden tek isteğim UMUTLU-İNATÇI OL VE OLACAĞINA İNANCINI KORU
Ben memorial hastahanesinde ilk tup bebek denememi yaptirdim 6 yumurta almislardi 3 dollendi.
16 gun sonra dustuler, Zamanim kisitliydi usa ya dondum. durumumda parlak degil maddi olarak simdi kendi haline biraktim bitkisel ilaclar deniyorum.trd Bende istanbul sislide yasiyorum gelince yine tup bebek deniyecegim.
olsun birdaha gelirsin,,,,,bomba gibi
insallah deniz hanim benim tanidigim bi bayan vardi orada 16 yildir tedavide ve vaz gecmemis bizde onu ornek alalim. asinda burada bize birde pisikolog olsa ne iyi olur
ya millet 50 yaşında bu yolla doğuruyor,,,,,,işin özü sadece inatçılık vazgeçmemek,,,,ama her tedaviye girerken umutlu olacağına inanç vede en kötü senaryo karşısındada güçlü olmak,,,,düştükten sonra hemen kalkıp tekrar yürümekyerimseniben

pişt hatın gızlar,,,,,,,ben araara giricem,,,,,temizlik var,,,,,,,,,benden kötükedihüsokurtulamazsınızdelikafadulden

süpersin moneta helal sana sanada herada valla ben sizin kadar inatçı değilim mırığım düşüyo hemen inşallah ilkinde tutar ayyy zaman geçmiyo yaaa daha toplancak transfer ohooo daha çok yol var yaw

süpersin moneta helal sana sanada herada valla ben sizin kadar inatçı değilim mırığım düşüyo hemen inşallah ilkinde tutar ayyy zaman geçmiyo yaaa daha toplancak transfer ohooo daha çok yol var yaw

sen:oklava:çocuğuda hemen doğurmak istersin allah bilir:olmaz:,,,sabır yavrukuşum sabır

yok yok o zaman beklerim söz sabırsızlık yapmam. şimdi nedense içim pır pır heyecan dorukta. yarın olsa toplama işi bitse bari
yerimseniben

Kızlar merhaba,
Öncelikle yav Rüzgar'ım sana mail atmak için dün helak oldum. ttnet duymuştum ama ttmail ilk defa duyuyorum. Acaba çok mu yüklü dosya olduğundan gidemedi. Sanırım Defne'ye gönderdiğimin de bir kısmı eline ulaşmış. Neyse tekrar denerim bir ara. :gitme:

Denizkarayurt,
Evet isim secmek cok zor oldu elimizden gelen bu kadardi:)
Siz oglusunuza secebildiniz mi bir isim??

Valla Serpil'ciğim gerçekten çok zor. Kız olsa daha kolay olurdu benim için isim seçmek ama, oğlanda zorlanıyorum. Biz de Avşar, Kuzey, Çınar ya da Demir düşünüyoruz. Ama ben en çok Avşar olsun diyorum. Ama Moni teyzesi pek beğenmedi.:gitme:

canım ne kadar güzel bir dilek valla ağlayasım geldi. şu aptal hormonlar beni etkilmeye başladılar bile. her duygulandığımda ağlama isteği duymaya başladım. inşş hamile kalırsam herhalde tüm hamileliğimde ağlarım ben. bir de sonuç negatif olursa ondan sonraki haftam kabus gibi geçiyor onu düşünmek bile istemiyoum :umursamaz:
QUOTE]

Deniz'ciğim, gerçekten çok güzel şeyler hak ediyorsun çünkü. Hormonlar konusunda çok haklısın. İnsanı gerçekten darmadağan ediyor. Bir de hamile kalıp, hele de doğurup bebeğini kucağına aldığında yaşayacağın duygusallığı düşünsene. Ama bunlar güzel şeyler tabi. İnşallah o günleri görüp sevinçten hüngür hüngür ağlarsın canım benim. kaydirigubbakcemile3

bilgisayarım açık ama pc başında değilim arad bakıcam.papya biberi közlüyorum seveniniz var mı.şu teknoloji biraz daha ilerlerse de bi tabakcık uzatıversek. ne iyi olurdu değilmi?

He he, hem biber közledim diye adama yem at, ondan sonra da teknoloji olsaydı da uzatsaydım de. Hıh. :olmaz: Şaka bir yandan afiyet olsun canım. Söylemesi ayıp ben de birazdan nohut yemeği yiyeceğim. Genelde nohutu kışın yaparım ama nedense dün esti. Isınmasını bekliyorum.

kızlar yine kontrolden döndüm. sağdakilerin biri acele etmiş arkadaşları da onu takip etmiş soldaki tembeller iyice tembelleşmişler yavaş yavaş büyümüşler ben doktorumu sevdim. adam elinden geleni yaptı. sorularıma da sakin sakin cevap veriyor. bana güven verdi. merkezdeki tek dr olması nedeniyle tüm takip toplama transfer işlerini de o yapıyor. ama uzaklık da çok yordu. 2 günde bir sabah teşvikiyeden kalk ümraniyeye hastaneye git (çamlıca medicana ama tam ümraniye merkezde) yeşilköye işe dön. umarım sonuç güzel olur bu yorgunluğa çekilen eziyete kalp ağrısına değer :Saruboceq:

Doktoruna güven duyman çok önemli Deniz'ciğim, ki sen bu konuda en çok sıkıntı çekenlerden birirsin bildiğim kadarıyla. İnşallah bu sefer herşey gönlüne göre olur. Evet hele de İstanbul'da mesafeler çok zor. Ama olsun yeter ki sonucun güzel olsun herşeye değer.

Sesli hoşgeldin aramıza. Lütfen moralin sıfır filan olmasın. Bak bütün arkadaşlarımız ne kadar çok emek veriyor ve sabrediyor. Kolay işler değil bunlar. "Keşke aramızda psiklog olsaydı" demişsin. Var. Moniş ve Herada'nın enerjisine ve moralina ben kendi adıma hayranım. Moniş, negatif sonuçtan sonra öyle zafer işareti filan bir smilelerden koymuş. Ben yazıdan önce resmi fark ettiğim için olumlu sonuç sandım. Meğerse "Olsun, 2. denemem tutmadı ama 3. ye güveniyorum" diyormuş. Yani bu kadar güzel bir enerji ve moral daha ne diyeyim. Herada'da öyle. Biz negatift sonuçtan sonra onu teselli etmeden o bizleri teselli etti. İnşallah bu kadar temiz yürekli insanların dilekleri de bir an önce gerçek olur.

süpersiniz kızlar, sesli hoşgeldin aramıza.a.s.

yılmak yok son yumurtaya kadar devam

Herada bekleme süren doldu mu canım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X