sesli hoşgeldin aramıza:teselli:tüpbebek tedavisi içinde umudu inatçıığı barındırıyor,,moralini düşürürsen çok çabuk vazgeçersin umutlarını hep taze güzel tut canım,,burda hepimizde aynı konumdayız,,,burada o kadar çok umutsuz arkadaşlar gördümki ben ama şuan çoğu hamile,,,,,,ben ikinci tüp bebek denemesinden sonra burdaki arkadaşlar çok iyi bilir '' OLSUN,,,BU SEFER OLMADI,,,,BEN 3 SAYISINI ÇOK SEVERİM'' dedim ve hala diyorum,,,,ha diyeceksinki hiçmi üzülmedin ??üzülmez olurmuyum canım kardeşim,ağlama krizlerine girdim,,aldığım bebek kıyafetlerine sarılıpsarılıp ağladım,,,,,,,ama umudumu hiç kaybetmedim,,burdaki arkadaşlarımın güzel haberleri ile mutlu oldum ve umudumu onlarla yeşerttim,,,,,,biticek güzel kardeşim bizim sıkıntılarımızda biticek,,,,,,,senden tek isteğim UMUTLU-İNATÇI OL VE OLACAĞINA İNANCINI KORU
olsun birdaha gelirsin,,,,,bomba gibi
ya millet 50 yaşında bu yolla doğuruyor,,,,,,işin özü sadece inatçılık vazgeçmemek,,,,ama her tedaviye girerken umutlu olacağına inanç vede en kötü senaryo karşısındada güçlü olmak,,,,düştükten sonra hemen kalkıp tekrar yürümekyerimseniben