Deniz Bulut'cuğum,
Valla başka doğru dürüst isim bulamıyorum ne yapayım. Ahmet, Mehmet, Mustafa mutlaka herkese biriri çağrıştıran hoşlanmadığı insanlar vardır. Yani bu bakışla işin sonu gelmez. Avşar, Dadaloğlu'nun mensubu olduğu en büyük Türk boylarından biri. Ben de boya mensubum.
Evet Çınar fena değil. Çınar'ı kayınvalidem istiyor. Ilgaz da güzel bir fikir. Teşekkür ederim. Başka önerilerini de beklerim. O da bizim komşumuzun oğlunun adı.
Tarkan'ı düşünüyordum arkadaşlarım sağolsun "Hayır olmaz. Tarkan, nedir önünde sarkan" filan diye dalga geçerler dediler vaz geçtim. Bir ara Atlas'ı düşündüm. Yine arkadaşlarım "Okulda dalga geçerler. Fiziki atlas mısın, coğrafi atlas mısn" derler diye. Eros'u düşündüm. Onu da çok çapkın filan olur diye vaz geçtim. Yani hala kararsızım. Hayırlısı.
Bu arada canım benim, yumurtların büyüme küçüme ihtimalini çok fazla düşünmemeye çalış lütfen. Tamam elinde değil biliyorum ama bunları fazla düşünmekle de bir şey olmuyor. Sabret ve dua etmeye çalış. Biliyorsun hepimiz güzel sonuç almanı çok çok istiyoruz.Öpüyorum seni.
Sevgili denizkarayurt,
haklisin isim secmek cok zor..herkes bisey buluyor aa o da ne äyle,öyle isim mi olur falan....en iyisi eslerin karar vermesi..bana sorarsan eger bir oglum olsaydi Can(kiz olunca Hayat dedik mesela) veya Sarp koyacaktim.Belki sana bir fikir olur.