bişi sorcam kızlar transferden sonra sürekli yatmak mı lazım evde olmak yetmez mi iş güç yapmayacağım da yani yemek de mi yapmıyım bi su almaya bile kalkmayacak mıyım ?
alabamacım ben analtım sana,
ben iki tüp bebektede hamile kaldım biliyorsun inşallah bunu sürdürcem allahın izniyle,
ilk transferden sonra aynı gün kendim araba kullanarak pendik yalavo feribotu ile taa mudanyaya gittim. orda yazlık var kayınvalide felan orda eşim nöbetciydi çünkü, sonrada ev 2 katlı in çık bahçeye in, dolaş araba kullan, alışveriş yap ki ozaman birde biz ev yaptırıyorduk mudanyaya da, onun için mimarla dolaş felan bayramdı birde, ama cok yorulmadım ağır kaldırmadım ve ben tuttugunu hafifi mide bulantısı ve basdönmesi ile hissettim aslında. istanbula döndüm test yaptırdum 220 çıktı çok mutlu olmuşturm ama işte 6. hafat gitti.
2. cide daha dikkat edelim dedik, eşimde yanımdaydı busefer transferden sonra ilk gun direk eve gidip yattım uyudum uzandım, sonraki günler ilk 3 gun evden cıkmadım banyo yapmadım ama ev 4 katlı in çık , yemek yap, bulaşık makınası boşalt , mutfagı toparla, kedinin mamasını ver, sonraki gunler yavaş yavaş alışverilşe çıktım hatta evde mısafır bile ağırladım ve gene mıde bulantısı hafıfı oldu test yaptım 132 çıktı.
ve şimdide işte bekliyorum kalp atışını, yani sürekli yatmak değil olay, kendini yormamak, keyifli vakit geçirmek, o dönemi ben çok keyifli evde geçirdim. hiç kanamam felan olmadı , ilaçları iğneleri düzgün ve saatli yaptım. yormadım kendimi sureklı yatılacak diye birşey yok,dediğim gibi yorma sakin ol, sıcak banyo yapma, cinsel ilişki yok rahim kasılmasın diye, ayaklarını sıcak tut üşütme , kabız olunuyor ilaçlar ve hormonlardan, bol su ve kayısı kullan.
ve pozitif düşün :))) başkasına negüzel moral veriliyormuş:))))
haydi güzel haberlereeeeeee sevgiler,