Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaliteli olduğu sürece tek yumurtadan da çok kişi hamile kalıyor biliyorsun değil mi?
devet evet alabamanınki mecburen tekiz olacak ama ben ikiz hatta üçüz düşünüyorum :dance:
alabamacım ben analtım sana,
ben iki tüp bebektede hamile kaldım biliyorsun inşallah bunu sürdürcem allahın izniyle,
ilk transferden sonra aynı gün kendim araba kullanarak pendik yalavo feribotu ile taa mudanyaya gittim. orda yazlık var kayınvalide felan orda eşim nöbetciydi çünkü, sonrada ev 2 katlı in çık bahçeye in, dolaş araba kullan, alışveriş yap ki ozaman birde biz ev yaptırıyorduk mudanyaya da, onun için mimarla dolaş felan bayramdı birde, ama cok yorulmadım ağır kaldırmadım ve ben tuttugunu hafifi mide bulantısı ve basdönmesi ile hissettim aslında. istanbula döndüm test yaptırdum 220 çıktı çok mutlu olmuşturm ama işte 6. hafat gitti.
2. cide daha dikkat edelim dedik, eşimde yanımdaydı busefer transferden sonra ilk gun direk eve gidip yattım uyudum uzandım, sonraki günler ilk 3 gun evden cıkmadım banyo yapmadım ama ev 4 katlı in çık , yemek yap, bulaşık makınası boşalt , mutfagı toparla, kedinin mamasını ver, sonraki gunler yavaş yavaş alışverilşe çıktım hatta evde mısafır bile ağırladım ve gene mıde bulantısı hafıfı oldu test yaptım 132 çıktı.
ve şimdide işte bekliyorum kalp atışını, yani sürekli yatmak değil olay, kendini yormamak, keyifli vakit geçirmek, o dönemi ben çok keyifli evde geçirdim. hiç kanamam felan olmadı , ilaçları iğneleri düzgün ve saatli yaptım. yormadım kendimi sureklı yatılacak diye birşey yok,dediğim gibi yorma sakin ol, sıcak banyo yapma, cinsel ilişki yok rahim kasılmasın diye, ayaklarını sıcak tut üşütme , kabız olunuyor ilaçlar ve hormonlardan, bol su ve kayısı kullan.
ve pozitif düşün :))) başkasına negüzel moral veriliyormuş:))))
haydi güzel haberlereeeeeee sevgiler,
nazenin çok güzel açıklamış. bazı arkadaşlar abartıyorlar 10 gün yatıyorlar ama bu gerekli değilmiş. ilk 1-2 gün yat dinlen hafif hafif dolaş yemek ye tuvalete git falan. mesela benim eşim yardım etmez. yemekleri hazırlayıp gideceğim transfere (allahın izniyle döllenirlerse inşşşş) sonra 2 gün başında durup çıkart getir götür bir de bulaşık makinesine doldur işlerini ona yaptıracağım. sonrasında ağır kaldırmadan yorulmadan ben yapmaya başlayacağım. pazartesi transferim olursa perş işe başlayabileceğimi söyledi doktorum. yol arabayla zaten. iş de masa başı. devamlı yatmak iyi değilmiş rahim kanlanmıyormuş bu da tutunmaya engelmiş. ağır kaldırma kendini kasma ve yorulma yok sadece
evet aynen. bunlardan biri de benim. 11 yumurtam toplanmisti, sadece 2 tanesi dollendi ama ikisinin de kalitesi cok iyidi. Su anda 26 haftalik hamileyim. bir kizim olacak insallah. 1 hafta ilerde gidiyor, sisko bir sey olacak herhalde...
herkese bol sans diliyorum a.s.
yerim ben o şişkoyu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peşinden inşş bizlere de etsin. opuyorumnanaktanevet aynen. bunlardan biri de benim. 11 yumurtam toplanmisti, sadece 2 tanesi dollendi ama ikisinin de kalitesi cok iyidi. Su anda 26 haftalik hamileyim. bir kizim olacak insallah. 1 hafta ilerde gidiyor, sisko bir sey olacak herhalde...
herkese bol sans diliyorum a.s.
erverdi aktarlarda var. 100-200 gr al pahalı değil zaten. su ısıtıp 1 bardaga 1 tatlı kaşığı koy 5 dakika demle süz ve iç. günde 2-3 kere
CANIM HAYITTOHUMU aktardan alabılırsın..hergun bır kasık bır cezve suda kaynat duzenlı kullan ınsallah ıyı gelırkızlar hayıt tohumunu nerede bulurum.aktar da mıyoksa eczanelerde bulunuyormu. bileniniz varsa.lütfennnn......sevgilerle...
arkadaslar hayit tohumunun farmakoojik ozellikleri var. hipofiz bezine direkt etki eder. tup bebek tedavisi sirasinda ilaclarla biraber KESINLIKLE ALINMAMASI GEREKIR. Lutfen dikkatli olalim...
selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz
Deniz'ciğim ve Alabama'cığım Allah hayırlı uğurlu etsin. Ne olur artık moral verin şu topice yahu güzel haberlerinizle. Hadi inşallahhhhhhh. Aniiiiinnnnnn. Çoköpüyorum ikinizide.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: